konuyu bence karşılaştırmalara taşıyın.. daha iyi sonuçalrnır oylar.. oyum siyahtan yana..
kırmızıda siyahda ayrı güzel ama kırmızıya boyatınca tavanı boyatmazsanız çok kötü olur ve kırmızıda renk değişim vs muhabbetlerinden satarken alıcı kaybına yol açar bence siyah kalmalı
Yardımlarınız için tsk ederim..
Kararım kesin..
ASİl olmak için piano black..
Sistem Honda & PowerTune
kesin karar vermişsiniz ama benim tercihim fümeden yana olurdu. şu an ingilteredeyim, burada satılan type R'ların füme renk kodu bulunabilirse mükemmel olur. çünkü artık kırmızı, beyaz,siyah ep3 type r dan gına geldi. farklılık için füme type r + olarak orjinal jantları takata green olursa ateş eder. geçen bu kombinasyonu burada gördüm, dibim düştü. tercih sizin.
"Korkmadık, savaştık"
Benımde sormak ıstedıgım bı konu var. Dedıgınız sekılde arac sadece dısdan renk degısımı yapılsa (dedıgınız sekılde sıyahdan kırmızıya) ılerıde herhangı bı sıkıntı olusurmu . Kapı kenarlarından vs boya atması cıtlaması seklınde duyumlar duydum bende aracımı yesılden sıyaha cevırmek ıstıyorum ...
Renk değişimi zaten problem komple girmedikten sonra bi anlamı yok bence,kaput ve kapı içleri siyah kalacaksa renk değişimi mantıksız olur..
Siyaha devam bence,yılan spec![]()
bence kırmızı yapın aracınız siyah oldugu için motor içi kapı içi bagaj içi siyah çırt durmaz emin olun ne hoşunuza gidiyorsa onu yapın bence araçın orj kacıcak diye kesinlikle düşünmeyin sonuçta motor içine girmiyorsunuz...
gariban 106 gti....
Aracının maşallahı var rengi çok güzel degişiklik düşünüyorsan bencede kırmızı olabilir. hiç bir sıkıntıda olmaz![]()
Lafa gelince fenaa esersiniz, icraate gelince pamuk şekersiniz..
DR.ecu.Öz
sistem garage
en son bel altı ben boyattım onu ama kırmızı olursa tavanda boya olur
yapcaksan beyaz yap bence yada hiç elleme
syah kalsın
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
kırmızı veya beyaz öneririm..kırmızı çok dikkat çeker..beyaz moda..siyah güzel ama bakımı çok zor
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)