NTV de alt yazı geçti, Terim milli takımı bırakmış...
Printable View
NTV de alt yazı geçti, Terim milli takımı bırakmış...
En azından bu kadar eksiğe rağmen turnuvadaki en iyi oyunumuzu oynadık, ilk yarı ezdik resmen Almanya'yı. Hatalardan ders çıkarıp inş birdahakine daha iyi yerlere geliriz...
yazık oldu yazıkkkk bukadar iyi oynadık offf :( yinede euro2008 in en iyi takımları arasındayız.
evet Fatih Terim Milli Takımı bırakmış, birazdan resmi kararı açıklayacak TFF başkanı sanırım..
çok yazık oldu çook :(
Allahsız hakem
Bütün futbolcuları kutluyorum savaştık ama buraya kadarmış
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
İnşallah Rusya kazanır kupayıda alır Almanlar imamınkini alır.
almanya: toplam şut: 9, kaleyi tutan şut: 3, gol: 3
Türkiye: toplam şut: 19 , kaleyi tutan şut:11, gol: 2
teşekkürler A milli takım güsel bir derece gurur verici bir takım müthiş mücadele ama Almanlara elenmicektik yazık oldu
Fatih hocaya gelince de zaten acıklamıştı bırakıp yurt dışında çalışıcagını
yok yok volkan olsaydı farklı olurdu rustu oyle bı hatayı nasıl yaptı anlamadım. semıhe bravo ne guzel umutlandık ama o son gol ve hakem ah ulan ahhh
+ olarak Semih Senin Allahına kurban
geL geL basit 2 hata iLe maçı wer
buraya geLdiğimize sewinsek mi affedersiniz ama salakça yapiLmicak 2 hata yüzünden finaL şansının kaybetmemize mi üzüLeLim...
genede tebrik ediyorum..
Böyle bir oyunla ayrılmak gerçekten zor ve üzücü yinede takımımızı kutluyorum daha iyilerini yapıcaz inşallah.
helal olsun hepsine..ama uzun zamandır fatih terime 1 gram inancım yoktu saten bi bakımdan gitmesine sewindim...
xxx mun hansları!!!
Fatih terimin yerine kim gelcekmiş cok merak ediyorum
yeni gelcek adamı Türkiye bi yenilsin yerle bir ederler.
Arkadaşlar burda bir cok kişi hep rüştüye bişeyler demişler olmucaktı volkan olcaktı arkadaşlar burda sizce bir nankörlük yapmıyormuyuz. Rüştü 2002 dünya kupasında türkiyeyi 3 taşıyan oyunculardan biriydi iyi performans ile o zmn rüştünün yerine sakatlıkta bile başka kaleci geçtiginde hayır ya
rüştü cıkmasın diyen kişiler şimdi neden rüştü kaleye geçmesinde volkan geçsin diyolar ? Eğer volkan iyi bir futbolcu olsaydıda takımını yanlız bırakmasaydı ne gerek vardı adam ittirmenin bişeyler yapmanın. Şimdi sorarım sizlere Eğer o maçı kaznsaydık Rüştümü kazancaktı yoksa Türkiye Cumhuriyeti A milli takımmı ? cevap T.C a milli ise o Zmnda yenildigimizdede T.C. A mlli takımı kaybeti.
bence euro 2008 deki en iyi T.C. A milli takımının maçı bu maçtı abilerimiz tebrik eder başarılarının devamını dilerimm.....
Şenol güneşin 7 ceddine bütün ülke sövdü diye hatırlıyorum.
Bak oku ,
AKSAM ONLINE - Spor - Güneş gitsin Terim gelsin
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/...por/spor1.html
Dedi dersiniz, baskası gelsin Terimi ararsınız.
Bütün hepsini okuyamayacağım ama böle kalite güzel goller yiyerek yenilsek helal olsun diyeceğim ama bedava goller ve hakemin taraflı kararları karşısında yazık oldu diyorum. Hemde turnuva boyunca ilkkez bu kadar iyi oynamışken kaybetmek. Ama şuda var. Hep biz son dakikalarda kazanıcak değiliz.
kazım kanat ın yorumu kendisi gibi salakça aptalca zaten en büyük hata sen milli takım teknik direktörü olan birisi için onun başarısı değil fatihin başarısı onların futbolcusu demek en büyük hata dediğim gibi kanat'ın yorumu başlı başına yanlış bana göre.
şenol güneşin kupası kariyeri karizması olabilir ama öle yada böle 3. o teknik direktör yaptı en büyük kariyer bu bana görede ha fatih başarılı değilmi tabiki çok çok başarılı ama devri bitti.
Gelicek 3 kişi olmalı 1-Şeytan Rıdo :) 2-Şenol Güneş 3-Mustafa Denizli zaten bu adamlar dışında kimsede yok yabancı teknik direktöre kesinlikle karşıyım zaten.
Sergen gelsin bence :) Terim italyaya biletini almış bile.
herkez dişini tırnağına takarak oynadı bence eleştirmeye ihtiyaç duymuyorum ama bu hanslarda gerçekten çok ballılar
rıdwan glse nolck bı tecrubesı yok fenerın basına geldı fener sallandı yoladılar tecrubesıs adam tmm guzel yorumcu ıyıde topcuydu ama teknık dırektorluk farklı gelcekse hiddink gelsn nası olsa bırakır rusyayı kupadan sora
Ah Rüştü aaaaaaaaaaaah :(
Yazık oldu boyle bir mac harcanmamalıydı, Maçın galibi Tr di bu futbolla adamlar resmen kalemize gelemediler 3 pozisyonları var ama olmadı sağlık olsun..
sergen kim ya ? kımdir ? fatıh hoca yoksa efsane olmaz söliyim! ben con isterdım fenere gelsın..
Rıdvandan bin kat daha zeki bi adamdır , şuan için erken tabi ;)
hepimize geçmiş olsun öncelikle.. bu kadar eksiğe sakata cezalıya rağmen ( 18 kişilik maç kadrosu bile çıkaramadık) almanlara ki iyi takımlar bence , kök söktürdük ezdik cidden.. adamlar hakkaten ballı 3 kere ciddi şekilde geldiler kaleye 3ü de gol oldu :( bizim bi sürü pozisyon ve direkten dönen toplar.. açıkçası bu kdr eksikle böyle iyi bi oyun beklemiodum çok çok iyi oynadık,turnuvanın en iyilerindeniz sonuçta..bütün futbolcularımıza teşekkürü bir borç bilirim.. rüştüye de o kadar yüklenmeyin bence,tamam hatalı bi çıkış yaptı ama yani tuttuğu topu elinden kaçırmadı yani her kalecenin yapabileceği bi anlık bi hata bu sadece 1 saniyelik olay...hem o hırvat maçında çıkardığı frikik olmasa yarı finalde de olmazdık kanımca,90 a giden topu çıkardı hatırlatırım :)
Fatih Terim dünyaya kendimizi hatırlatmaya geldik demişti turnuvaya gelirken, bence gerekli hatırlatma an alasından yapıldı ;) tüm dünya bizi konuştu.. eksik kadroyla böyle oynadık ya tam kadro olsaydık heralde bikaç farkla kazanırdık maçı..
hem unutmayalım ki avrupanın devleri dediğimiz bir çok ülke yok bizim bulunduğumuz yerde ;) (fransa ingiltere hollanda italya... vs)
napalım bu sefer son dakika sevinen almanlar oldu, ama tümerin attığı son frikikte almanların yüzündeki endişe ve korkuyu gördüm ya o da yeter! son dakka gollerimizden bariz tırsıyolardı..
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!!
kimse rüştüye falan yüklenmesin herkez elinden geldi kadar güzel ve yürekli oynadı top yuvarlak gider maçlarda kurtarırken aslan rüştü güzel rüştü süper rüştü deniyor ama... neyse milli takımdaki tüm oyuncuların bu alın teri ile buralara geldiler kimsenin dil uzatmaya hakkı yok bu saatten sonra. yüz yıl boyunca bu avrupa şampiyonası konusulcak. ayrıca maçta bizim üstünlügümüz vardı güzel maçtı ilk yarı resmen almanlar boguldu 3sutları var 1kaleyi tutmuş oda gol, bizim 15şut 9tanesi kaleyi tutmuş direkler vsvs 1tanede golümüz var. bir çok kişinin türkiyeye sempati duyması gayet normal çünkü herkez bizi konusuyo ve konuşmaya devam edicek ;)