teşekkürler A milli takım güsel bir derece gurur verici bir takım müthiş mücadele ama Almanlara elenmicektik yazık oldu
Fatih hocaya gelince de zaten acıklamıştı bırakıp yurt dışında çalışıcagını
teşekkürler A milli takım güsel bir derece gurur verici bir takım müthiş mücadele ama Almanlara elenmicektik yazık oldu
Fatih hocaya gelince de zaten acıklamıştı bırakıp yurt dışında çalışıcagını
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yok yok volkan olsaydı farklı olurdu rustu oyle bı hatayı nasıl yaptı anlamadım. semıhe bravo ne guzel umutlandık ama o son gol ve hakem ah ulan ahhh
geL geL basit 2 hata iLe maçı wer
buraya geLdiğimize sewinsek mi affedersiniz ama salakça yapiLmicak 2 hata yüzünden finaL şansının kaybetmemize mi üzüLeLim...
genede tebrik ediyorum..
Böyle bir oyunla ayrılmak gerçekten zor ve üzücü yinede takımımızı kutluyorum daha iyilerini yapıcaz inşallah.
helal olsun hepsine..ama uzun zamandır fatih terime 1 gram inancım yoktu saten bi bakımdan gitmesine sewindim...
Fatih terimin yerine kim gelcekmiş cok merak ediyorum
yeni gelcek adamı Türkiye bi yenilsin yerle bir ederler.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Arkadaşlar burda bir cok kişi hep rüştüye bişeyler demişler olmucaktı volkan olcaktı arkadaşlar burda sizce bir nankörlük yapmıyormuyuz. Rüştü 2002 dünya kupasında türkiyeyi 3 taşıyan oyunculardan biriydi iyi performans ile o zmn rüştünün yerine sakatlıkta bile başka kaleci geçtiginde hayır ya
rüştü cıkmasın diyen kişiler şimdi neden rüştü kaleye geçmesinde volkan geçsin diyolar ? Eğer volkan iyi bir futbolcu olsaydıda takımını yanlız bırakmasaydı ne gerek vardı adam ittirmenin bişeyler yapmanın. Şimdi sorarım sizlere Eğer o maçı kaznsaydık Rüştümü kazancaktı yoksa Türkiye Cumhuriyeti A milli takımmı ? cevap T.C a milli ise o Zmnda yenildigimizdede T.C. A mlli takımı kaybeti.
bence euro 2008 deki en iyi T.C. A milli takımının maçı bu maçtı abilerimiz tebrik eder başarılarının devamını dilerimm.....
Renault Sports & ///MPower
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şenol güneşin 7 ceddine bütün ülke sövdü diye hatırlıyorum.
Bak oku ,
AKSAM ONLINE - Spor - Güneş gitsin Terim gelsin
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/...por/spor1.html
Dedi dersiniz, baskası gelsin Terimi ararsınız.
Bütün hepsini okuyamayacağım ama böle kalite güzel goller yiyerek yenilsek helal olsun diyeceğim ama bedava goller ve hakemin taraflı kararları karşısında yazık oldu diyorum. Hemde turnuva boyunca ilkkez bu kadar iyi oynamışken kaybetmek. Ama şuda var. Hep biz son dakikalarda kazanıcak değiliz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kazım kanat ın yorumu kendisi gibi salakça aptalca zaten en büyük hata sen milli takım teknik direktörü olan birisi için onun başarısı değil fatihin başarısı onların futbolcusu demek en büyük hata dediğim gibi kanat'ın yorumu başlı başına yanlış bana göre.
şenol güneşin kupası kariyeri karizması olabilir ama öle yada böle 3. o teknik direktör yaptı en büyük kariyer bu bana görede ha fatih başarılı değilmi tabiki çok çok başarılı ama devri bitti.
Gelicek 3 kişi olmalı 1-Şeytan Rıdo2-Şenol Güneş 3-Mustafa Denizli zaten bu adamlar dışında kimsede yok yabancı teknik direktöre kesinlikle karşıyım zaten.
Sergen gelsin benceTerim italyaya biletini almış bile.
herkez dişini tırnağına takarak oynadı bence eleştirmeye ihtiyaç duymuyorum ama bu hanslarda gerçekten çok ballılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)