kazalı satılmış yada kazalı x6'ları kovalarsanız belki bulabilirsiniz. muhtemelen change işlemini
kazalı x6 ile yapacaklarını tahmin ediyorum.
Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede hasarsız birşekilde bulursunuz.
Printable View
kazalı satılmış yada kazalı x6'ları kovalarsanız belki bulabilirsiniz. muhtemelen change işlemini
kazalı x6 ile yapacaklarını tahmin ediyorum.
Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede hasarsız birşekilde bulursunuz.
Hâlâ bi haber yok mu araçtan ?
Çok geçmiş olsun inş tez zamanda bulunur... Her gün Eyüp Ümraniye arasında servisle işe gidip geliyorum gözüm etrafta olucak.
geçmiş olsun inşallah bulunur sanayilerdeki arkadaşlar birazdaha ilgili olurlarsa bulmak kolaylaşabilir yada siz sanayilere bi göz atarsanız büyük ihtimal sanayide parçalanır ve cıkmacıya dağıtılır amaç parçalamaksa tabi ve sahte plaka işinden ötürü plakaya değilde araca yoğunlaşılırsa daha kolaylaşır iş
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bulunur
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur..
gelişme yokmu sezo?
her an haber gelecek gibi hissediyorum.. w
Eğer gemiyle kaçırmadılarsa araç hala istanbulda sabırla bekliyoruz işte.
Gemiyle kaçırma olasılığını hesaba katmıyoruz hırsız için maliyetli bir durum:)
Cekici tir lara haber salin en temizi trafikte yuruyemez ama Tir ustunde gidebilir baya bi yol da alabilir
Bu araba 5 eylulde beykozda benım sıtedekı otoparktaydı konuyu yenı goruyorum
Araçda 2 adet hgsmevcuttu. Bir tanesi arka bagaj üstü korumalıkta duruyordu öyle. Eleman unutmuş bagajı boşaltırken. Ön camdakini hemen sökmüşler.
Nasıl anladın diyeceksiniz. 7 eylül akşamı boğaziçi köprüsünden araç anadolu yakasına geçmiş. Aracın kendi hgs sinde değilde bizim unutulan hgs de gözüktü bu daha sonra hiç bir yerden geçmemişler. OGS kaçak geçişde yok onlarıda kontrol ettik.
Aracın hala istanbulda olduğuna inanıyorum
sil hocam bu bilgiyi
Arabayı hangı gun kıraya verdınız
ümraniye taraflarında sanayiye bakılması taraftarıyım
zamanında benimde bi arkadasımın aracı calınmıstı bulunamamıştı
O zmn bnm sıtede ya sızdeydı yada oncekı kıralayan bırı varsa ondaydı,araba dedıgım gıbı ya 4 eylul ya 5 eylul beykozda bnm otoparktaydı,buyuk gecmıs olsun
Uyelere toplu bir pm daha uygun olabilirdi hocam bence.Sahte ehliyet,belge vs ile araci satisa kadar goturecek bilgisayar bilgisinde bir adamin forumları ihbarlari takip edip ona gore hareket etmemesi için cok cok salak olmasi lazim..Bence bu sekilde arabanin tek parca olarak bulunma ihtimalini zorlastiriyorsunuz.Adam naklen takip ediyor nerelerde hata yaptığını.
kanka durum nedir gelişme var mı?
Kaç yüz bin tl bile bilemediğim bir aracı çalanın yediği boku en basitinden Google 'da bile aratması çok mu ütopik bir düşünce ? Ben park halindeki şık bir aracın konsolunu merak edip camına yaklaşmaya bile çekinirken yanlış anlaşılacak diye,X6 gibi bir araca niyetlenen bir şerefsizin emin olun hepimizin en art niyetleriyle bir araya gelip yürüteceğimiz fikirlere karşı tek başına daha pislik çalışır kafası.. Yakalanmasına karşı İnşAllah,MaşAllah'tan fazlası olarak bir öneride ya da gözden kaçan bir uyarıda bulundum.. Madem konu açılmış insanlar kenetlenmiş,merak etmeyin ben de haberdar olduğumdan beri gözüm açık geziyorum..Keşke denk gelsekte,çok kaptırdığımı düşündüğünüz Amerikan Polisiye filmlerinden bir şeyler kapabilmişmiyim denesem.. Burada insanlara sizin gibi nasıl laf tıklatmaya çalışıp madara ederimi kovalamaktan ziyade ciddiyeti yüksek bu konuda farklı açılardan da bakarak faydalı olmaya özen gösteriyorum..
Sayın Caesar,bu konuda can-ı gönülden temennim,şeref yoksunu bu hırsızın yapmakta olduğu hamleler hakkında yanılıyor olduğumdur; Şu şu şu durumlara göre hareket etmemesi için ''Çok çok salak olması lazım'' lafım umarım gerçekleşiyor olan bir tespittir.Sizin,yaptığım yorumu tüm iyi niyetlerimle yazdığımı bildiğinizi biliyorum,yine de açıklama gereği duydum,saygılarımla..
bu aracı akmerkezde vale olduğum dönemlerde bi kaç kez kullanmıştım çok üzüldüm şuanda umarım en yakın zamanda bulunur
x6larda izlenme sistemi yokmuydu acaba oyle hatırlıyorumda uzak pcden baglanılabiliyordu sanki o sekılde denenebilirmiydi diyorumda
07eg777 google yazıldıgında 3 konu var 2 si tech,bakar nıye bakmasın haber olmusmu arac vs vs dıye muhtemelde bakmıslardır yogunlukla cok ılgısı yok bence,teyp çalmamıs kaç milyarlık arabayı götürmüşler herkesten cok ince düşünüp hareket etmesse paket olcagı ıcın inciğine kadar bakarlar işin, iz bulunursa kesinlikle burdan paylaşmayın derim
O şerefsiz burayı mutlaka okuyordur. Buna adım gibi eminim. Arkadaşlar bunun hırsızın yoğunluğuyla vs siyle alakası yok. şerefsiz kaç liralık arabayı götürmüş. Haberlere düştümü vs vs diye düşünüpte hiç google da arama yapmadığını düşünmek bence büyük bir hayal...
Caesar: Ben ümraniyede oturuyorum ah ümraniyeye girse keşke araba öyle bi hata yapılsa
Bu cümle bile hırsızın bir adım önde olmasını sağlar. O açıdan burayı takip ettiğine 100 de 100 emin olup ona göre yazılırsa bence daha hayırlı olur.
Geçmiş olsun... En kısa zamanda güzel haberlerini almak üzere...
Navi yolda gps gibi hemen sokulcek birsey degil koltuklari vs sokmesi gerekiyor
En son nerde calistigini almanya biliyodur en azindan sokuldugu yer ortaya cikar
gebzede yada tuzlada bir sebeke var adamlar bir yakinimin otoparkindan caldigi motoru 2 binliraya geri satti.. insallah tez zamanda bulujnur..
güzel kardeşim, dostum..
bende senin iyi niyetine inanıyorum zaten, ama google a gireyim konu olmuş mu bakayım, böyle bir araba hırsızı profili yok malesef.. herkesin dünyası bilgisayar etrafında dönmüyor..
derdim madara etmek/dalga geçmek değil, bazı şeyleri anlatmak.. senin yaşlarında iken bende bazı şeyleri şimdikinden farklı görüyordum, şimdi farklı olduğunu anlıyorum..
genede kusura bakma..
bu arada benim elimden inşallah demekten başka birşey gelmiyor malesef..
Geçmiş olsun büyük geçmiş olsun tr dışına çıkma ihtimali bile olabilir inşallah hayırlı haberler gelir.
NAsıl görmedim bu konuyu!!! Çok büyük geçmiş olsun inşallah kısa zmanda bulunur...