User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
198 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Acil: Çalinti araç BMW X6 (07 EG 777)

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bide üzülerek şundau söyleyim resmen devlette bu işin içinde ama söylenmiyor işte.

Araç çalıntı bildirimi yapılıyor tüm sisteme giriliyor girildikten 5 gün sonra reyhanlıdan sahte suriye plakası ile çıkış yapiyor.

Örneğin senin x6 nı çaldılar seni arıyorlar aracı ile 40.000 tl getir verelim diyorlar tamam aracı getirin reyhanlıya vereyim parayı diyorsun.

Araca takıyorlar suriye plakasını reyhanlıya getirip veriyor aracı parayıda alıyor.

Daha sonra hemen büyükşehirden bir x6 çalınıyor o skülen plaka ona takılıp hop suriyeye tekrar giriyor.

Aracın şasesini kontrol etse gümrük herşey çözülecek aslında.

Bir araba teslim etmeden yenisini çalmıyor hödükler yada teslim edene kadar suriyeye çıkarmıyorlar aracı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeyi çözmüşler. O kadar rahat girip çıkıyorlarki milleti dağda falan avlıyorlarya eşeklerle bunlar kaçakçı diye vallaha buz dağının görünmeyen yüzü o asıl kaçakçılık gümrükte kimse dem vurmuyor bunlara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polise gidiyorsun arabam suriye diyorsun ben napiyim suriyeye savaşmı açalım dandirik bir araba için diyor.

Nasıl çıktı diyorsun bana değil gümrüğe soracan onu diyorlar. Ahh yani ahhh. Allah kimseyi düşürmesin bu tür olaylara.

Göz göre göre sermayen hop uçup gidiyor eğer sağlam tanıdığın dostların yoksa direk su içiyorsun varsada böyle uğraşıyorsun.

İki ucuda boklu deynek. Araç gelsin yemin ederim satıcaz tüm parayıda 1 gecede çatır çatır yiycez abi millet sevinsin.

Lanet olsun o arabaya hayırlı değilmiş.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben artvin/hopalıyım herifin kimliktede artvin/arhavi yazıyor kısaca şöyle bilgi veriyim arhavi/hopa arası 10 dk. Arhaviden şahıs gürcistana geçmek isterse batum sınır kapısı hemen hemen yarım saat sürüyor ama kolay kolay geçmesi imkansız. Çünkü batum sınır kapısında sayamayacağınız kadar polis var ve bi aracı inciğine boncuğuna kadar kontrol ediyorlar. Kimlik ruhsat vs vs. Memleketteki yan komşumuz gümrükte çalışıyor yarın onu arayacağım ve plakayı vericem artık bakabilirse geçen x6 kayıtlarına bakar bakamaz ise en azından kapıdaki kişilere duyurur gelen her x6 incelenir. Yani demek istediğim şu ki bir telefon bile sınır kapısında 15 dk kontrol edilerek geçirilirken, koca bir x6 hiçte kolay olur sanmıyorum. Olaki geçti ve araç batuma girdiyse çok üzülerek söylüyorum ama oranın pis milleti pis insanı göreceği işi çoktan görmüştür.. Yarın aradığımda tekrar foruma not düşerim.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onu-RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben artvin/hopalıyım herifin kimliktede artvin/arhavi yazıyor kısaca şöyle bilgi veriyim arhavi/hopa arası 10 dk. Arhaviden şahıs gürcistana geçmek isterse batum sınır kapısı hemen hemen yarım saat sürüyor ama kolay kolay geçmesi imkansız. Çünkü batum sınır kapısında sayamayacağınız kadar polis var ve bi aracı inciğine boncuğuna kadar kontrol ediyorlar. Kimlik ruhsat vs vs. Memleketteki yan komşumuz gümrükte çalışıyor yarın onu arayacağım ve plakayı vericem artık bakabilirse geçen x6 kayıtlarına bakar bakamaz ise en azından kapıdaki kişilere duyurur gelen her x6 incelenir. Yani demek istediğim şu ki bir telefon bile sınır kapısında 15 dk kontrol edilerek geçirilirken, koca bir x6 hiçte kolay olur sanmıyorum. Olaki geçti ve araç batuma girdiyse çok üzülerek söylüyorum ama oranın pis milleti pis insanı göreceği işi çoktan görmüştür.. Yarın aradığımda tekrar foruma not düşerim.
    Kardeşim çok teşekkür ederim ama son mesajları okumamışsın sanırsam. Yinede allah razı olsun.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim çok teşekkür ederim ama son mesajları okumamışsın sanırsam. Yinede allah razı olsun.
    Abi şimdi edit geçicektim, ben direk ilk mesajı okuyunca aklıma gelenleri yazdım kusura bakma. İnşallah şu olay sapa sağlim mutlu sonla biter
    .

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun inş türkiyeye gönderirler aracı

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim asıl aklıma takılan, x6 yı nasıl çaldıkları? doğan şahin değilki camı indirip düz kontak yapıp götüresin
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim asıl aklıma takılan, x6 yı nasıl çaldıkları? doğan şahin değilki camı indirip düz kontak yapıp götüresin
    anahtar malesef ustundeymıs abı kralıktı arac..

Olgar abi,

peki kasko,kıraladıgınız sahıs fılan cozemedınızmı maddı olayı?
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anahtar malesef ustundeymıs abı kralıktı arac..

Olgar abi,

peki kasko,kıraladıgınız sahıs fılan cozemedınızmı maddı olayı?
    ben bu suriye furyasını ülkeye sokanında sokturanında destek olanında.. ne diyeyim Allah böyle hırsızların belalarını versin, şerefsizlerin.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani Allah yüzbin çeşit belasını versin bunların ve bunları ülkemize sokanların..Suriyeli deyince iğreniyorum artık o derece..Bunlarla yaşayan,muhattap olan bilir ne kadar çirkef olduklarını..

O gümrükte çalışanlarında ne kadar paragöz olduklarını ne kadar rüşvetçi olduklarını muhattap olan bilir..
    İnşallah bir an önce geri alırsınız..

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun valla hayretle okudum son gelişmeleri :S

Bu ülkede lüx araç sahibi olmakta ayrı dertmiş ak herifler bakkaldan sakız çalar gibi lüx araba çalmışlar , suriyeye uçurup bide galeri açmışlar.. X6 nın yanındaki range falan da kimbilir kimin .

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    suriye bitmiş adam plakasız nasıl satabiliyor.o savaş ortamında kim alıp binecek o da ayrı bir mevzu. suriye duyunca midem kalkıyor istanbul'unda içine ettiler ben böyle pis illet bir ırk görmedim. senin aracıda en yakın zamanda çözersin abi inşallah

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oçlar iyice gıcık aldım bu suriyelilerden basına yansımıyor ama ne olaylar dönüyor her gün buralarda adam kira istedi diye ev sahibini doğrayıp güneş enerjsine saklamış şaka gibi soktular içimize zaten bizim derdimiz bize yetiyordu bir de bunlar çıktılar bir de devlet bize bakmak zorunda modundalar 8tane kebap yaptırıp devletten al parasını diye ahkam kesiyorlar maraşta.
    inşallah alabilirsin olgar abi
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben Antepteyim,arada Kilise,Hataya da gidiyorum öyle can sıkıntısına. Senden ricam bu aracın suriye plakasının fotoğrafı var mı yani plakanın? Eğer varsa o fotoğrafla beraber telefon numaranı da pmlermisin arabaya koyayım onu ne olur ne olmaz Antep başta olmak üzere bu taraflar Suriye plakalı yabancı araçlarla dolu,Suriyeli bi arkadaşımız var arabası da Suriye plaka,polisin önünde yapmadığımız şey kalmıyor el freni çekiyoruz gazlıyoruz vs. kalkıpta bir şey demiyor polis. Suriye plakalara bir şey demiyorlar ceza yazsalar nasıl yazacaklar zaten.Yani Suriye plakasıyla tekrar giriş yapabilir ülkeye belli olmaz hiç,eğer plakanın fotoğrafı yoksa üstünde arapça yazıyor onları anlayamayız da sayılarda yazması lazım sayıları yollasanda olur Antepte falan denk getirirsek belki yardımımız dokunur. Benim Partnere'de geldiler bi ara ilanda 28.000 TL yazıyor,35.000 verelim satış sende kalsın dediler. Artık ne için kullanacaklarsa arabayı.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istanbulda bile bolcana suriye plakalı araçlar görmeye başladım geçen mavi sıfır yeni kasa mercedes s classe gördüm suriye plakalı ondan önce ml ve range rover görmüşdüm bir kaç tane ara ara hyundai ler gördüm..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..................
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulunmadık bulunacak bişey yok. Araçda rent a car kaskosu yok. Napalım kasko firmasınımı dolandıralım değişik dolaplar çevirip?

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulunmadık bulunacak bişey yok. Araçda rent a car kaskosu yok. Napalım kasko firmasınımı dolandıralım değişik dolaplar çevirip?
    Size dolandırın veya başka bir şey yapın demedim.

Aracın çalınma şekliyle ilgili çok net bilgim olmadığı için masumane bir soru sordum.

Zira bunlar tecrübedir , ne gibi durumlarla karşılaştığınızı öğrenmekti maksadım.

Neyse farzedin hiç sormadım.

iyi forumlar.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)