abı butun hepsını goze alarak ıstıyolar bukadar o aracıveya gelınlık ıcn farklı formuller dusunulur
![]()
abı butun hepsını goze alarak ıstıyolar bukadar o aracıveya gelınlık ıcn farklı formuller dusunulur
![]()
görünüşe göre rent 'den başka kimse vermez ki bende olsam vermem .
Rent ile görüşüp ikna etmekten başka çağre yok
Livestrong
herkzın + veya - yorumu ıcın cok tesekkur ederım eger s2k shıbı bırı yardım ederse cok mutlu olurum![]()
haftasonu gördüm s2k gelin arabası plakası EK di sanırım floryada sahibinden varsa ilanı belki onlar yardımcı olur
bende senin gibi bir durumla karşı karşıyaydım arkadaşım o kadar çok istiyorduki s2000 kiralamak ama nasip olmadı. neden mi?
Fiyatları o kadar yüksek ki günlüğü 400-500 tl en az.
Günü birlik(bir gün)için kimse vermiyor. Ya 1 hafta ya aylık yada min.3 gün
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
At,avrat,silah boşa dememişler kime emanet verdiysem başına bişey geldi
ne olursa olsun ben arabamı kiraya vermem
s2k yerine beyaz x6 range sport kirala emin ol daha rahat olur sizin için.
hem kiralaması hem konforu hemde daha elit olur...
s2k sı olan burada kolay kolay, kolay kiraya vermez insanlar daha çok gözü gibi bakıyor araçlarına bir gün için 500TL versen ne olur kimse vermez.
Ben düğünümde kendi s2k gelin aracı yaptım 10 numara oldu ama kendi aracım.
İllede S2k derseniz Rentcar başka yolu zor.
Allah Mesut Mutlu etsin evlenecek çifti.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Aynı yoldan bende gectım bende cok aradım ama bulamadım arkadasınızda bulamayacaksonra mercedes c180 amg yaptım arka tarafa hatunun yanına oturamadım bıle
bende dıyordum bı yolu bulunur gelın sıgar falan dıye ama yok valla nası olur ben cozemedım
![]()
sorayım damadaısterse evo burdan yazarım abı sana ben
herkeze cok tesekkur ederım yardımlarınız ve fıkırlerınız ıcın.
![]()
Bu işin tek oluru s2000 sahibinin kendi arabasını kullanması ama onuda damat kabul etmez.
Kiralama firmaları kendine güvene almak için çeşitli kurallar koymuş bunları karşılayamıyorsunuz, istedikleri fiyat çok geliyor, s2000 sahibi birinin bu durumları göz ardı edip arabasını vermesi beklemek çok saçma.
Söförlü lüks araç kiralaması kovalayın s2000 yalan olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)