anında seceresi dökülür![]()
anında seceresi dökülür![]()
aksı arkadaşın arabasının camına saplanmıştı
spoilerinide 20 m ötede bahçeden bulduk. baya sıkıntı![]()
vırt zort
Hakan abi bulasma![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Tamamdir arkadaslar gereken bilgi alinmismistir sayenizde) ulenn su techturkey'in gozunu seviym, bisey kacmiyo valla
araba ole yada bole kazali, boyutuda kucumsenmicek kadar bisey anladigim kadari ile..malim bende bu tarz arabalara binemiyorum
yasarim gardasim, almadik pisman ettin zaten,hep yuzume vuruyon kanka
)) keske alaydim diyorum herseferinde valla
![]()
Ilgilenen herkeze cok tesekkur ederim, ucuz yollu 675 hp yokmus bunu da bir sefer daha anladimben aliym 430'umu oturayim yerimde
hepinizden Allah c.c razi olsun arkadaslar..
![]()
bu aracı eskiden Ankara'da hoşdere caddesinde ganyan bayiinin önünde görürdüm
ozaman egzosundan jantlarına kadranına kadar çok güzel bir arabaydı hatta eğilip kadranında bakmıştım 440 yazıyodu![]()
[/URL]
bu fotoğrafı görünce üzüldüm
birkaç kere de trafikte gördüm biraz şuursuz kullanılıyordu sanki![]()
Oha arabanın geçmişi neymiş öyle , harbiden geçmiş![]()
Baskan secereye baksanaemin olmadan hareket etme acele etme.biraz daha net bilgi dokulsun.
Dr.Ecu
Hepinize sonsuz tesekkurler arkadaslar, arabadan yeterince tiksindim, daha fazlasi sadoya girer, konu kirliligi olmamasi acisindan, silinebilir, yada yoneticiler sanane ulan ister sileriz ister silmeyiz sanami sorucaz diyebilir..bana farketmez, naparsaniz yapin be![]()
ruf bodykit
turbo ön tampon
tech art jantlar
O kucumseme degil aslinda gardasim benim, o ne biliyomusun, ucuza kurtaramadim, semsiye acilacak kacarin yok'un barisi..okadar para vermek istemiyodum ama yapacakta bisey yok sanirim, hevesimi almak, ata binmek istiyorum
yoksa ferrariyi kucumsucek bi vatandas ben daha tanimiyorum, benim ne haddime heleki
![]()
430'dan sonra C7 C7 !![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Arkadaş 5 sene öncenin gazete arşivinden bir arabanın kaza haberi bulunuyorsa ben bu forumdan tırsarım aga![]()
yahu şaka maka bunların listesi falanmı var arşiv olarak yada bu haberleri kesip saklıyonuz mu amklan nasıl hafıza bu gidin daha yararlı şeylere yorun kafanızı doktor gibi
![]()
küçük bir ülkeyiz yurt dışı ile kıyaslanacak kadar ciddi spor araç sayısı yok hele ruf yapımı kaç tane var? Normal birde memleketimin insanı meraklıdır doğal bence.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)