User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: incapsula nedir bundan nasıl kurtulurum?(ingilizce lazım)

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yaw ben merkez bankası adına sordum merkez bankası elinde dolar stoku kalmadığı zaman nasıl müdahele edicek?
    40 milyar dolar satmakla bitmez ama eğer azalırsa şu anda bankalar ellerindeki mevduatın yüzde 20 sini merkez bankasına ayırıyolar munzam karşılık deniyor sanırım. Bunu bankalarda döviz olarak isteyebilir dolaylı olarak elinde döviz stoğu tutar doğrudan kendisinin olmasada onun rezervinde olucak. Yada munzam oranını değiştirip likitideye müdahale edebilir. Bizim bilmediğimiz bi ton enstrüman vardır MB de müdahale için.
    zaten belli bi seviyenin üzerine çıkması kimsenin işine gelmez. 1,80-1,90 arası ideal bi seviye. Özel sektörde ciddi anlamda döviz borcu var. Batarız
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne diyonuz lan
    konu forexe kaydı abi

Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 milyar dolar satmakla bitmez ama eğer azalırsa şu anda bankalar ellerindeki mevduatın yüzde 20 sini merkez bankasına ayırıyolar munzam karşılık deniyor sanırım. Bunu bankalarda döviz olarak isteyebilir dolaylı olarak elinde döviz stoğu tutar doğrudan kendisinin olmasada onun rezervinde olucak. Yada munzam oranını değiştirip likitideye müdahale edebilir. Bizim bilmediğimiz bi ton enstrüman vardır MB de müdahale için.
    zaten belli bi seviyenin üzerine çıkması kimsenin işine gelmez. 1,80-1,90 arası ideal bi seviye. Özel sektörde ciddi anlamda döviz borcu var. Batarız
    bence dolar 2 tl civarlarında kalacak ve bütün piyasa buna göre tekrardan şekillenecek batarız kısmına katılıyorum çünkü olimpiyatlar ve suriye savaşına bu kdr can atmamızın sebebi ekonomik gelir elde edip pazarı rahatlatmaktı

inşaat sektöründe hali hazırda yeni bitmiş ve satılamamış 1 milyon civarı konuttan bahsediliyor 1 milyon stok neden satılamıyor

rakam inandırıcı gelmeyebilir ama inşaat sektörünün sıkıntıya girdiği bir gerçek
    ve inşaat sektörü türkiye ekonomisinin kalbi gibi

açıkçası fedin likiditeyi kısması yükselen faizler ve değeri düşen tl gibi sonuçlardan ötürü ben bi kriz bekliyorum türkiye için
    o yüzdende doları kolay kolay düşürebileceklerini sanmıyorum

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu forexe kaydı abi

bence dolar 2 tl civarlarında kalacak ve bütün piyasa buna göre tekrardan şekillenecek batarız kısmına katılıyorum çünkü olimpiyatlar ve suriye savaşına bu kdr can atmamızın sebebi ekonomik gelir elde edip pazarı rahatlatmaktı

inşaat sektöründe hali hazırda yeni bitmiş ve satılamamış 1 milyon civarı konuttan bahsediliyor 1 milyon stok neden satılamıyor

rakam inandırıcı gelmeyebilir ama inşaat sektörünün sıkıntıya girdiği bir gerçek
    ve inşaat sektörü türkiye ekonomisinin kalbi gibi

açıkçası fedin likiditeyi kısması yükselen faizler ve değeri düşen tl gibi sonuçlardan ötürü ben bi kriz bekliyorum türkiye için
    o yüzdende doları kolay kolay düşürebileceklerini sanmıyorum
    Fed kriz olmasın diye varlık alıyor kriz çıkacağını bile bile azaltırmı varlık alımını

Yurt dışı kaynaklı bi kriz kısa vadede olmaz bence faizi ve dolarıda düşürüp krizimizi başka bahara ertleriz. Faizler düşsün insanlar bi önünü görsün konut satışları eskisine döner
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fed kriz olmasın diye varlık alıyor kriz çıkacağını bile bile azaltırmı varlık alımını

Yurt dışı kaynaklı bi kriz kısa vadede olmaz bence faizi ve dolarıda düşürüp krizimizi başka bahara ertleriz. Faizler düşsün insanlar bi önünü görsün konut satışları eskisine döner
    abd merkezli değil tr merkezli bir kriz bekliyorum bence fed varlık alımını durduracak ve sıcak para yavaş yavaş çekilecek faziler ve dolar düşemeyecek tl ve borsa değer kaybına devam edecek ve 2015 te bir kriz görücez diyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)