şeytan diyor al bi tane BMW M3 iPE Innotech egzozlu açık durumda 130 db ses veriyo polisin önünden sıka sıka git :D
Printable View
şeytan diyor al bi tane BMW M3 iPE Innotech egzozlu açık durumda 130 db ses veriyo polisin önünden sıka sıka git :D
Bütün forum toplanıp caddeyemi inelim yani onumu istiyolar :D
valla benide yarım saatten fazla beklediler. üstelik ruhsatı aldı, kendi arabanla gidip alıp gelebilirsin bile dedi. başkası getirsin ehliyetini filan demedi.
polise dellenmeye hiç gerek yok. herkes caddenin floryanın mc in yenibosnanın ataşehirin içine eliyle sıçtı.
yani el birliği ile her haltı yedik. polisi dellendirdik. vatandaşın kafasını ütüledik. milleti rahatsız ettik.
bunu hepimiz yaptık. yani aynı camiadayız ben şehir içinde hiç gazlamadım diyip sıyrılamam. dikkat edicez katlanıcaz. gülü seviyorsak dikeni batınca ana bacı düz gitmicez.
An itibari ile Incirli cad flash tv onu 10 a yakin trafik motorlu polis bilginize
Babamdi o abi.Egzozdan almislar :D
Modifiye araç operasyonu - HABERTURK TV
Videonun sonunda cikmis :D
Egzozda silencer takılı olanlarda bir problem oluyor mu ??
Arkadaşımı ziyarete gidicem anadolu yakasına 2haftadır gidemiyorum bu mevzulardan :D
5 yildir bati atasehirdeyim merak etme nerenin neresi oldugunu biliyorudur.halk bankasinin koseyle obur girisi polis tutunca dereyoluna dogru tellerden atlayip kacarsin arabayla kalabalik olup sikayet geldginde bak 10 araba rahat rahat bulusuyormusun nerede cokluk orada bokluk mimletme o yerleride..
yoğun olmasada trafik çevirmeleri sürüor bostancı sahil ido önünde vardı mesela
4 gündür plakasiz dolaşiyorum camlarda dahil plaka yok caddeyede indim ataşehirede gittim taksime bile girdim.. , şansmidir nedir sadece gece asayiş çevirdi oda geç saatte plakasiz hayirdir falan diye... Anasini satiyim şansmidir nedir anlamadim ki şimdi bi egsoz takarim arabaya yarin çevirmede arabayi bağlarlar...
Bunları caddede yapsalar heralde apaçi olurlar :D Medeniyetle aramızda fark var gerçekten...
Tron Aventador Shooting EPIC FLAMES in London! - YouTube
batının hep iyi şeylerini alyoruz burada olunca apaçilik oluyor ama :D
DUAL FLAMETHROWER - Epic Aventador Rev Battle - YouTube
2 hafta önce kızıltoprakta arabamı bağlamışlardı, zar zor düşümünü yaptırdım hatta 16. sayfa da yazmıştım olayı tamamen, bu hafta yemedi inmedim caddeye fakat cumartesi dayanamadm ataşehire arkadaşların yanına gittim, migrosun oraya bıraktım aracımı ordan taksiyle meridyanın oraya indim gece 3 gbi de çıktım, hiç birşey yoktu yolda, üstelik arka plakam da yoktu, bir tane bile çevirmeye denk gelmedim.
florya yeşilköyde hiç bşy yok :)
aynen 33 ss değil bu jantları adanalı denen janttan onun :D
Atazehirde gazliyan tayfa ya super sport, ya polo vs standart arabaya egzoz takan tayfa ya da grup halinde gelenler oluyo. 5 10 araba geldimi arka arkaya sictin belli 10 dakkaya polis gelicek. Ondan arabanizi migrosa birakmanizi oneririm.
Ana cadde üstü evde kaldım gültepede 3 gece böyle bir şey olamaz. Sabaha kadar motor scuterlar baaamm baammm geziyor polisi aradım en son dayanamadım tınlamadılar bile. Dertleri vatandaşın rahatı olsa böyle olmaz. Egzosa yazsın tamam vatandaş rahatsız oluyorda sanane benim camımdan sanane benim plakamdan. Sanki app olunca 34 55 okunuyor.. Memlekette renk körü araba kullanabiliyor ama filme ceza var... Böyle mantıksız bir sistem varmı acaba diğer ülkelerdede çok merak ediyorum
Arabam olmadığı için daha önce hiç şükretmemiştim. :)
Kurunun yanında yanan yaş abilere geçmiş olsun...
arkadaşlar yarın akşam Hıdiv Kasrı'nda yemeğe davetlyim evim Bostancı'da, Kavacık,Beykoz,taraflarında uygulama oldumu geçtiğimiz haftalar da ona göre önlem alıcam
Ben anlamiyorum. Aracinda her turlu modifiyesi olan,insanlari sesle rahatsiz eden,milletin hayatini riske atan adamlara ceza kesiyorsun da benim aracimin komple 3 numara filmi neden 5 aydir tek bi uyari almamisken goreve yeni baslamis bi memur bana ceza kesiyor ? Keyfiye degil trafik maganda dolu,aracta kiz gorunce rahatsiz ediyorlar. Ben bunu yasamak zorunda miyim? Kimseye bi zarari olmayan filme gecen hafta Cadde'de ceza yedim. Surekli ordayim ilk defa cevrildim. Sen trafikteki magandalari ayikla bende film yaptirmayayim. Sokturdum mecburen ama babam bu hafta yine yaptiracak. Bi daha kessin ceza bi daha yapilacak. Sanki egsoz vardi,plakam yoktu sanki s virajinda yaristim