caddede olan arkadaslar varsa guncel beklıyorz
Printable View
caddede olan arkadaslar varsa guncel beklıyorz
suadiye komsu firin in orada suan itibariyle dubalari diziyorlar. bilginize
dün gece pek güncel gelmemiş :D
Cam filmi şart önceden umursamıyorduma ncak eşim aracı kullanmaya başladığında anladım ki yapılmalı
Dun ben 2 kere cevirildim. Birisi S virajına gelmeden, bir de Suadiye'yi gecince. Bosa alıp gaza basın diyip gonderdiler.
Guncel yok mu ?
Fenerdeyim, caddebostan sahil vs oralarda cok fazla polis oldugunu soyledi..
Şimdi geldim, S den önce ve sonra çevirme vardı. Tek çevirme yetmiyor herhalde :)
Cadde ve sahildeki heryerde olan yeşil yelekliler hakkında bilgisi olan var mı ? Her köşe başında nöbet tutuyorlar..
bu kontroller de bir süre sonra muhtemelen normale donecektir, sürekli yapamazlar ya .. ancak ben ilk boş vaktimde ön yam camlardaki filmleri söktüreceğim :) adamlara koz vermek de istemiyorm
is isten gecmis ama Kavacik koprusunun her tarafina kurabiliyorlar genelde, sorun olmamistir umarim
genelde banko yer avrupadan gelip kavacik'a giriste kopru altinda oluyor, orada cevirmeyi gorursem A.Hisari'na donup asagidan cikiyorum eve. ama oraya da cevirme kurduklarini gormustumm.
bir de yine avrupadan gelip kavacik'a donup kopru ustune cikinca cevirme koyuyorlar, dun gece de koprudeki doblolari yavaslayan arabalari gorunce hisara kactim temizdi
kavacikta benzer sekilde anadoludan gelip hisar'a donmek uzere kopru uzerine cikarken koyabiliyorlar
artik kavacik bp'nin oradaki kavsakta cevirme olmuyor geceleri 1 senedir falan, sadece gecen haftasonu gunduz vakti 1 kere denk geldim
Maslak sanayi girisinde cevirdi.
Adam aracin kitapcigini ver,spoiler orjinal mi diye sordu. Sen spoileri bos ver,arabada sizin tabirinizle "Abart" egsoz ve cam filmi var dedim. Bunlara dikkat et once diyince.
Abi sen nasil bir adamsin? Dedi ve gonderdi ;)
Aslinda uygulamalar guzel,hic bir standarti olmayan,cevreye sadece gurultu kirliligi veren araclar umarim yaptiklarinin farkina varirlar. Bati atasehirde oturuyorum,yillardir her gece egsoz seslerine ne kadar soylendim,sayisini hatirlamiyorum. Apartman arasinda basmak yerine,cevre yolunda vs gazini bu atsa arkadaslar,eminiyetede bukadar sikayet gelmez.
Dun clio ya sokuk olan orta susturucuyu taktim,kafam biraz yerine geldi...
Bostancı girisinden cadde hem gidis hem donus trafige kapatılmıs. her kose basında trafik var ???
21:45 e kadar trafik kesik olacakmış.
dün 166 tl egzozdan ceza yedim.seyir halinde gidiyordum (hızım 50km/s) motorsikletli polis arkadas yanıma yaklastı bas gaza dedi ilk basta anlamadım 2. defa bas gaza dedi sonra jeton düştü benim.ezgozun olduğunu söyledim yol kenarına çektim arabayı.cezamı yazdı.ulan o kadar apaci var kurallara uymayan o kadar arac var geliyo beni durduruyor.
Buluşma yaparken çok daha dikkatli olmak gerek. !!
Modifiye tutkununun 'formülizasyonu'-Sabah - 30 Eylül 2013
vay be izlemek için bayan misafir getirme zorunluluğu var mış :D :D :D
Milleti Gaz'a getiriyorlar. Ondan sonra haber oluyor..
polis şikayetleri değerlendiriyor yeri geliyor olması gerekeni yapıyor yeri geliyor egosunu tatmin ediyor
medyada haberi alıyor kafasına göre iliyor tezgaha sunuyor yankı yaratması içinde elinden geleni yapıyorlar
bazen bakıyorumda ana haber bültenleri akıllı tv ye dönüyor o nedenle uzun bir süredir televizyon izlemiyorum internetten gazetleri takip ediyorum
adam ana haber bülteninde 3-4 yıl onceki bir videoyu (kaza, şaka, olay vs. vs. ) yeni olmuş gibi gösteriyor bildiğin akıllı tv deki videolardan zamanmı doldurmaya çalışıyorlar yoksa gündeme mi inmek istiyorlar anlamıyorum ama haber sunmadıkları kesin
Şu yazıyı okurken koptum :D bisiklete binip , paten kayabiliyorlarmış :D
"Mesela her grubun bir sezon içerisinde yarışlara dahil olmak veya izlemek için bayan misafir getirme zorunluluğu var. Amaçları ise yarış alanlarını renklendirmek, güven ortamı yaratmak, yarış tutkunları arasında coşkuyu artırmak. Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor. "
harbıden bombaymıs abı :D haklısın... saat bılmem kac demır kapıları 18 yasından kucukler acıyor vs vs...ulen ya baska hıkaye uyduramadınızmı...
gecen fox u ızlıyorum 2 s2000 yolda gıdıyor arkadakı de cekım yapıyor bır ara bagırıyor ulan manyakkk yavas dıye :D
muhabırde dıyorkı arkadakı surucu de ıbretlık olsun dıye cekım yaptı :D...
medya ya olan yansıtma cok onemlı bence...
"Bir tarafta Cengiz Kurtoğlu, diğer tarafta One Direction çalıyor."
Bu ne amk spor gazetesi.
"Mesela her grubun bir sezon içerisinde yarışlara dahil olmak veya izlemek için bayan misafir getirme zorunluluğu var. Amaçları ise yarış alanlarını renklendirmek, güven ortamı yaratmak, yarış tutkunları arasında coşkuyu artırmak. Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor."
"Sütlüce MiniaTürk Yanı Otoparkı'na girdik. Sürücüler araçlarının kapılarını açık bırakmış, bagajlarındaki dev hoparlörlerden yükselen seslere yol vermiş. Bir tarafta Cengiz Kurtoğlu, diğer tarafta One Direction çalıyor."
Anladığım kadarıyla içeride böyle bir ortam dönmüş. :redspotda
http://img51.imageshack.us/img51/9679/jy9t.jpg
:D
Benim anlamadıgım, sütlücede iktidar partisinin istanbul başkanlıgı var. Önemli toplantılar yapılan bi kongre merkezi var buraya gidip gelen bi protokol var , bu kadar adama orada nasıl böyle rahat rahat takılmalarına izin verdiler aylardır?
enteresan
sütlüce ne abi ya :)
ilk defa duyuyorum, bu bizim pendikte toplanan elemanların tarzında biyer mi yoksa :)
bu arada haberi okudum sandalyeden düştüm :) :) :D
Ne kan bu dedim 22 yaşında çocuk araba için yurt dışına gidicem demiş pist istemiş.. pist var organizasyonları takip etsinler diyende yok :) hehehe
O değilde Fast & Furious un bütün filmlerini atlamadan izlemiş sonra hikayeyi yazmışlar :)
E-5 te de paten kayıp bisiklete biniyorlar mı acaba :D
bu haberi yapan nasıl bir enayi dir :)
"Drift' şovlarına başlamadan önce, rölantide ilerleyen araçlarının kapılarını açarak kaputun üzerine çıkan sürücüler de oldu."
Motorda selenin üstüne çıkıyor sanki yook daha neler :D
Çok fazla tokyo drift izlemenin zararları. Sütlüce underground :D
Bu saçmalığı okuyup gerçek zannedenler var bir de..
Sabah işte, ne beklersinki..
Modifiye tutkununun 'formülizasyonu'-Sabah - 30 Eylül 2013
***** uzvundan uydurduklarını haber yapan Emir Somer adlı delikanlıyı bulup bir bakmak lazım uydurduklarının kaynağı olan ***** uzvunun kapasitesine..