Bi keresinde gece 11 gibi afyona girerken görmüştüm sampanya rengi clionun tepesindr garip garip aletler vardi onde de kamerasi
Printable View
Bi keresinde gece 11 gibi afyona girerken görmüştüm sampanya rengi clionun tepesindr garip garip aletler vardi onde de kamerasi
30 dk önce bakırköy meydana gidiş-geliş tarafında polis yolu kesmişti uçanı kaçanı alıyordu.
gece saat 1.5 gibi bana da tem camlıca gişlere yaklasırken 182 ile cakmıslar kenarda bi aracın bana dogru baktıgını gormustum ama gece radarı olacagını dusunmemıstım hos gordugum an iş işten gecmıstı ...
bana da radar fotosu olmadan geldi ceza ama kabahatımı bılıyordum paşa paşa odedım
twitter yerine facebook kapali grup daha mantikli.
twitterda istanbul radar diye bi sayfa olması lazım
Incirlide keske polis daha cok olsa aksam 2 dkka evinde rahat oturamiyor insan ya racing motorlar yada egsozlu s2000 bi yukari bi assagi ayni yolu bi gecede 10 kez geciyo
E5 Bayrampaşa bağlantı yolunda bekliyorlar, dikkat.
Bostancı sahilde deli gibi çevirme var. Haberiniz olsun.
korku fılmı gıbı oldu sahılyolu ya :icon13:
dun motor bakmaya gırdık. bılıyorum gunduz vaktı cevırme olmayacagını ama ınsan yınede tırsıyor egzozlu dolasmaya
caddeden gitmek ideal s virajı hayal artık :)
2 haftadır denk geliyorum S virajında polisler saat 2ye kadar çevirme yapıyorlar. Sonra tezgahı toplayı gidiyorlar egsozlular deli gibi basmaya başlıyor :)
Bostancı idoya gelmeden kaza var polislerde cevirme yapıyo dikkat
en guzeli s virajina gelmeden onceki ceplerden birinden kacmak. bikac densiz yuzunden sahilden bostanciya gitmek hayal oldu gibi birsey.
Bu akşam çevirme başladı
Marks spencer önünde sağlı sollu iki yunus, 1 ekip arabası trafik çevirmesi var
eskiden zello diye bi programı kullanıyorduk bas konuç tarzında güzel olabilir aslında