Cadede kadıkoy tuzla ıstıkametınde tabela da hız 70/60 ya da 80/60. Bende Amarok oluyor genelde ve 66 ile sabitliyorum. Henüz bişey gelmedi, bi senedir her gun caddedeyim gündüzleri.
Printable View
Cadede kadıkoy tuzla ıstıkametınde tabela da hız 70/60 ya da 80/60. Bende Amarok oluyor genelde ve 66 ile sabitliyorum. Henüz bişey gelmedi, bi senedir her gun caddedeyim gündüzleri.
Ordu da teds denen sistem mevcut. Ben yazılan kmlere yakın hızlarda ilerliyorum 2-3 km/h aşağısında. haftada hiç olmazsa 10-15 kere geçerim hiç bir ceza gelmedi çok şükür henüz
Dün gece 1 sularında sahil yolunda sten önceki düzlükte subaru kaza yapmıştı taksiye çarpmıştı. Geçmiş olsun arkadaşa buradaysa o an söyleyemedik zaten derdi başından aşkındı
nasıl bir Subaru ? Gri yanlarında mavi etiket var mı ?
e5 i kapatmislar her turlu kitliyorlar 13 tane cevirmeden gectim yine kitlediler anlamadim gitti gene var bi axion ama anlamadim gitti
bostancı ışıklarda ehliyet kontorolü yaptılar sabah 7:30 civarı.
Gece caddeden geçtim çevirmeler vardı ama göstermelikti sanırım. Bir kaç modlu arac önümden soluksuz geçtiler.
motorla akşam caddeye girilmezmiş ama onu anladım şirket aracından marka araca kadar herkes gazlıyor aynalardan arkayı kesmekten önüme bakamadım.3-4 motor bir şeridi kapatıp öyle geldik
Yaa onlar bela cidden 4 kisi sacma sapan gazliyorlar 2 gecede bir goruyorum bende onlari