aynen öyle temiz temiz gazladık :)
Printable View
Oraya girdiğimizde kimse gaza basmadı 2 tane kendini bilmez pejocular altlarındaki arabaları ferrari sanıp hava atarken adamın biri çıktı taş yağmuruna tuttu Benım ve arkadaşlarımın arabasına geldi mer s2000in ön camı kırıldı corvettin aynası kırıldı buna kızan araba sahibi gaza basması normal kimse kusura bakması o caddede kendini yarış pilotu zanneden Çok. :icon_tup:
Çok net anlayabiliyorum, bizde Jr.'u uyutmak için anamız ağlıyor, sonra birkaç serseri el freni çekip bütün yolu o şekil gidiyor, bir kaç tanesi kesicide gidiyor, birisi top speed denemesi yapıyor, bir tane poliste çıkıp birşey demiyor, geçen gün canımıza tak etti, aradık siz mi halledersiniz yoksa biz balkondan çıkıp kafalarına birşeyler mi sallayalım dedikten 5dk sonra bir tane serseri ortaya çıkamadı.
Yakında katil çıkacağım, bazı geceler gerçekten de havalı tüfekle sıkasım geliyor.
batıataşehirde bitti demekki kurtköy yolundada geçenlerde araçları taş yağmuruna tutmuşlar sıra şimdi nerde ?
Herkes sosyal mesaj veriyor yine. :)
Herkesin altında yürüyen bir şey olsa acaba kaç kişi sakin kullanır.
Adam olanlar zaten otobana çıkıp 2 sıkıp evine dönüyor.
bati atasehirde binalarin arasinda gece gazlamak kesicide gitmek bu gibi isler normal mi geliyor bazilarina????
bu geyiği geçelim, sosyal mesaj veriyorlar vs.
tabiki yazılacak, hatta afişe edilsin yapanlar... o işi yapan gerizekalılar yüzünden hem kendi canım hem de kendi malım tehlikeye giriyor...
Çıkıp otobanda sık gel, insanların evinin önünde gecenin bir vakti "kendi çapında" artistlik yapacağım diye insanları rahatsız etmenin bir esprisi yokki...
bence bundan böyle o yolda o işi yapanlar forumda şu plakalı GERİZEKALI MAL aynı yerde bu tür MAL hareketleri (yumuşatarak tanımlama yapmaya çalıştım) yaptı desin, isimleri çıktıkça "altında yürüyen araba" diye tanımladığınız arabaların sahipleri bakın nasıl düzgün kullanmaya başlayacak o ***** diğer insanlarında canını ve malını tehlikeye attıkları yerlerde hep birlikte görelim...
Arada saçma cevaplar gelmese ne güzel olucak herkes yapıyor bilmemne..
Ben soylıyım dikkat çekmek için yapılan hareketler, ya ful tapa gaz heryerde basıyor(sanmıyorum), yada yavaş gidip orada basıyor insanlar kendine baksın diye
18 21 arasında yapardık bizde dıkkat cekelım dıye ama kendımıze kufur edıldıgını pek bilmezdik.......
Su marmarisin onunde gaza basma shell in onunde gaza basma muhabetini hic anlamiyorum araban zaten yuruyorsa cik otobanda goster gucunu bedavadan ruzgara gerek yok bencede bunu yapanlar icimizdense afise edilsin diyorum
Ben gördüğümü dile getiriyorum yazını nie kalınlaştırarak yazıyorsun anlamadım.. Benle birlikte sizi gören bir çok kişide olduğunu düşünüyorum eğer dediğimi yalanlayacak biri çıkarsa şimdiden Özür dilerim..
FORD Focus ST turuncu renk olan... Birde bu arkadaş vardı.. Boost açıp duruyordu
Orda Benım Varexımı açık gören biri çıkarsa Arabayı hibe ederim sadece hatta herkez neden kapattın dedi bende kafamıza taş yemiyelim diye dedim saat 2 ye geliyodu eve dönerken açtım vede gazlamadık Lütfen ezbere konuşma orda kimlerin ne yaptığını çok iyi gördük tüm rahatsızlığı veren 2 scirocco 1 tane 106 1 tane 306 .
APP plaka olayını anlayamadım BJK baskı mühürlü olanları felanda alıyorlarmı ona göre orjinalleri takıp gezelim en azından yersek filmden ceza yeriz ?
JET Plaka ve MER Yan yana duruyordu, gram ses yapmadılar..
tam karşımdaydılar oradan biliyorum, küfürleşme olmadan evvel 2 tane pejo, 1 tane civic birde focus vardı. pok varmış gibi yokuş yukarı asılıp gittiler gecenin 3'ünde, olan kalanlara oldu..
oraya gerlip gazlayanlar yüzünden ayda bir white ile marmarise geldim polis geldi baktı baktı gitti mars yapsam alacak aklınca durdum indim oradan geçen 2-3 zibidi geri dönselerdi gerekeni yapacaktım k bizde seviyoz ama boylede olmaz daha o yolda vitesi ikiye atmamısımdır...
yanımızdaki s2000 merin ön camına taş attılar cam patladı sonra corvette de attılar onunda ayna kırılınca kızıp yukarıya gazladılar hıc ses yapmayan bırının arabasına gelince insan normal olarak patlar mert asker dağıtıma geldi çocuk yarın sabah askeriyeye dönücek camı patladı oda sinirlendi normal olarak 2 saat görüşelim dedi zararlı gitti :(
Egzost vs sesi cogumuza ninni gibi geliyor eminmki ama herseyin yeri ve zamani var. Cok sevmeme ragmen anacadde uzerinde bulunan evimin onunden gecenin bir vakti egzostlu, muzik sistemi sonuna kdr acik bir arac gecince fena soviyorum ki arabalari sadece ulasim amacli kullanan kisilerin bu tarz tepkiler gostermesi cok normal. Yukarida muharrem cok guzel ozetlemis istedigimiz gibi gazliyoruz, polisten kaciyoruz istedigimizi yapiyoruz bokunu cikarmanin geregi yok diye. Ondan sonra polis tuu kaka oluyor.
Biz bi arkadasimizi ziyarete geldik.
Anadolu yakasinin apaciside harbi apaciymis.
O arabalari yapan kör olmuştur.
Bu arada harbiden jet le kes in egzos kapaliydi,mer zaten yukardaydi.
Herkes 0 cizdide ben mi gormedim acaba
Bahcelievlerden o kadar araba .ikimdirik caddenizde gaz basmaya geldi zaten.
oradaki camdan bağıran adam sonuna kadar haklı bi tane eg kasa civic vardı amacı nedir 1 kere gitti bağırta bağırta sonra bi daha bi daha ... sonuç oraya yeni gelenlere patladı mevzu gerek yok böyle şeylere.
Benim gördüğüm gri Ek ' la gri Eg civic olayı abarttı marmarisin orda tek gaz basan onlardı , ayrıca bence binadaki adamı kızdıran jet s2000 le gelen grup m5 ' falan vardı toplu gelince baya ses çoğaldı sanırım ondan çıldırdı apartmandaki adam :)
bak ben dediğim gibi eğer zaten bir yanlışım varsa gene özür dilerim şimdiden ama senin geldiğin tayfada uslu değildi dediğim gibi sizde dikkat çekmeyi başardınız ;)
Ben bu yüzden sadece söyleme gereği duydum gördüklerimi belki sen değildin KES veya MER'di ama birisi oturdu gaza Malesef...
işin şey tarafı kurunun yanında yaş da yanmış :(
Aslında keşke emliyet ile görüşülse ve çevirmelerde insanları bilinçlendiren uyarılar yapılsa. İnsanları pistte davet etseler yada teşvik etseler pistte araba kullanmaya. Hızlı kullanma heveslerini orada atmalarına.
Mesela bi ara köprü girişinde polis kemer takmayanlara ceza kesmek yerine broşür veriyordu. "İstanbul Takıyor" başlıklı bir broşürdü ve insanları kemer kullanımı hakkında bilinçlendiriyordu. Keşke amaç sadece ceza kesmek olmasa ve bu şekilde ılımlı teşvikler olsa.
Valla bende sikayet edicem artik motoruydu egzozlusuydu pendik ankara caddesinde gece gece bagirtiyor.herseyin zamani var.bu motorlarida anlamiyorum nasil musade ediliyor
herkes s2k lara felan böle yükleniyorda arkadaşlar/abiler tamam yapılan yanlış olabilir geç saatlerde sokak aralarında gazlamak vs. ama eminimki altımızda BENDE dahil s2k olsa 10 kişiden 9unun redline geziceğine adım gibi eminim.
o kadar emin olma...
UTANMA, SIKINMA yok mu diyorsun 10 kişiden 9 unda bu forumda...
şu çocukça sizde de olsa bizde de olsa yaparız ayaklarını geçin arkadaşlar, bahsettiğimiz caddede gazlamak değil, elbet o arabayı alan gazlayacakta, ama gecenin 1'inde 2sinde evlerin arasında o arabaya sahip diye bu işi yapmak gibi bir hakkı yok kimsenin...
biraz DÜŞÜNCELİ olmakta fayda var...
Oradaki insanları rahatsız ettiği kadar oradaki ortama dahil birçok kişiyi de rahatsız ediyor bu hareketler...
Eğer burada bu işin içindeki kimselerde rahatsızlığını belirtiyorsa ortada bir sıkıntı var demektir...
dediğim gibi insanlar afişe etsin burada yapanları, çıksın aramızdaki çürük yumurtalar...
Kendi adına konuş. Genelleme yapma. 10 kişiden 9 u çok ciddi bir iddia. Bırakalım bunları. Gecenin bir vakti sokak aralarında caddelerde gürültü çıkaran egzostlu bir aracın sahibi her türlü cahalet sınırındadır benim gözümde.. S2000 alma aşamasındayım. Burada yemin olsun ki kimse sokaklarda caddelerde gaza bastığımı göremez. Kimsenin beşiğindeki çocuğunu, yatağındaki hastasını rahatsız etmeye hakkım yok. Sende dahil sokak, cadde araları dahil redline gezecek herkese Allah nasip etmesin İnşallah...
Herşey yaşında ve yerinde güzel şimdi bana para verseler arabama egzost takmam (ferrari hariç) :P