niye olmasın şaşıcak bir şey yok türkiyede erkek olarak insanların hobisi genelde belli futbol ve arabalar ...
Printable View
egzost bagırmıyorsa eğer yine de farklı bu diye tantana yapıyorlar mı ?
evo nun temsa dan onaylı kağıdı var egzoz orjinal fabrikasyondur markası greddy dir diye antetli kağıda ve altında kaşe imza şeklinde ben bunun belli bi desibel sınırı var yasal olan dedim yok öyle bişey diyolar bunu nasıl anlatırsın şimdi ? kağıt 2 memurda işe yaradı 2 tanesinde yaramadı değişiki işler
arkadaş sırf ceza yazmaya çalışan bir sistem nasıl olur ya, kaza yaparsın 5 saat polis beklersin ,adamın teki yolun ortasına dörtlüleri yakıp yarım saat kaybolur ,polis ararsın gelen giden olmaz, gider olmadık şeylerden ceza yersin, yok yok böyle olmamalı buna yüksek meblağlarda olsa araca birşeyleri ekletip izin alınma sistemi gelmeli.
benim fabrika çıkışı aracımın arka camlar renkli ve elimden servisten kaşeli kağıt almıştım bilgisayardan döktürüp firma onaylı
adam ona rağmen ceza yazmıştı banane servise dava aç diyordu
her memurun kendisine göre doğruları var sen istediğini yap yazacaksa yazar sen mahkemede ararsan hakkını belki..
Konu Takip
İnternetten forumlardan bakıp hangi memur tespit edecek yapmayın arkadaşlar, polislerin, bilişim suçları memurlarının işi gücü yok bunlarla mı uğraşıyorlar zannediyorsunuz? :) Kaldı ki, böyle bir uygulama yapılması da söz konusu olamaz. Görür aracı çevirir, yazar cezayı bu kadar.
Bugün polis çevirdi normal bir arabayla ilk defa :)
alışkanlık elim ayağım birbirine karıştı, memur sordu ne oldu beyefendi iyimisiniz diye :D
ben aracın orjinal egzozunu getirttim siparişle orjinali çift çıkışlıymış son susturucu, şimdi egzoz çıkışını görüp ceza yazmasınlar diye cadde tarafına giderken 10km lik yolu ara sokaklardan dolanarak 20km de gidiyorum :D
UZAKTAN KUMANDALI GÜRÜLTÜ - YouTube
Sanırım konuya en uygun video adamlar haberini yapmışlar
Ben de Selamicesme'de men kaldirirken adam bi ara egildi bakti egzozun altina, karismadim ben de ses etmedim bir sey
Iskender sagolsun diyelim, temiz yapmis :D
Velespit modasını getirmeye çalışıyorlar.
he oldu trafikte guvenlı gıdemıyoruz:D nufus azalsın diye bisiklet srcez:D
Tespitle ilgisi yok :) burdan bilgilenmekden bahsediyoruz.. insanlar kendi elleriyle a dan z ye yapdıkları herşeyleri forumlarda sitelerde fotoğraflayıp detaylı yazıp koyuyor diyoruz.. birde polislerin bunu bulmasına imkan yok yada daha hakaret vari küçük gören sözlerle bir şeyler yazıyorlar..
hiç akıllarına gelmiyorki polislerinde o yazıları okuyabiliceği yada onlarında belli periyodlarda eğitimleri oluyor bu tür bilgileri eğitimlerde kullanabilicekleri neticede polisde teknolojinin zamanın gerisinde kalamaz... bundan bahsediyoruz.. :)
Suadiye Sahil dememe gerek yok sanırım zaten kimse artık oradan geçmiyor arabayla. ama çevirme var bilginiz olsun :)
Bu cumartesi metro tramway. Huzuru buldum arkadaş :D
Twitterdaki ***** hesabi takip ettim sabah kalkinca, MINI'yle cikma niyetim vardi vazgectim :D Niyetlendigim tum rotalardan ihbar gelmis resmen
Kis lastiklerinden saplama ayagina standart/modifiyeli demeden ceviriyorlarmis
E-5'de orta şerite motoru çekmiş çevirme yapıyor polis şaka gibi. bana "dur" dedi, "neden?" dedim. "film var" dedi. "Selametle" dedim devam ettim. Bu arada çevirmenin oraya kadar trafik kilit çevirmeden sonra trafik rahatlıkla akıyor. pazar pazar işkence yapıyor insanlara.
Aralık bitene kadar sıkın dişinizi bence şu cari açık muhabbetine saplıyorlar herkese. düşünün osmaniyede bile bugün sabah 8 de uygulama yapıyorlardı. yılbaşından sonra biraz daha rahatlayacaktır bence
konya'da bile hayatı esir etti polisler. her yer çevirme, her yer uygulama
Cuma gecesi, memurlar S virajı girişinde bi amg mercedese çökmüşleri :D
2 3 genç arkadaş vardı burdan mı bilmiyorum ama polisler sivil trafikdi ve işleri zor gibi görünüyordu.
Hemen onları geçer geçmez de bir diğer resmi ekip yeni yeni tezgahı kuruyordu, korna çaldık ve esnaf işi fluencemizle geçtik gittik :)
https://pbs.twimg.com/media/Bb8-L_vIAAA6Iop.jpg:large
bu akşam çıkmayı dusunuyorum gelişmeleri haber verirseniz sevinirim arkadaşlar
yaklaşık 10 15 dakika önce s virajının orada uygulamaya girdim. 6 7 polis önüme atladı, sanki adam öldürmüşüm de kaçıyormuşum gibi:)
arabanın altına yattı 1 tanesi ve araçta kumandalı egzoz var dediler. arabanın içinde kumandayı aradılar ama bulamadılar. plakalarım mühürlü olmasına rağmen " sahtedir o mühür" diye yorum yaptılar, camlarımı kontrol ettiler, sağına soluna baktılar. istemeye istemeye bırakmak zorunda kaldılar. dikkatli olmakta fayda var. artık nereden ceza yazarım diye cıncığına kadar kovalıyorlar
orijinal araba candır :D akşam sahili tavaf ediyorum 1 kerede dur diyen yok :D
Twitter hesabin varsa radaristanbul diye bi account var takip etmeni öneririm.
Nerde cevirme var hepsi orda insanlar sayesinde nerde cevirme olduğunu görebiliyorsunuz. :)
Bu arada bende ehliyeti kaptirdim arabamda egzoz muaynesi dişinda bi sknti yok ama dün s de bile bile çevirmeye girdim yanimda arkadaşim vardi :D ondada ehliyet yoktu unutmuş durdurdu bizi Nasil konuştuysak direk biraktilar :D
Dun bir arkadasla tanistim bir ceza cikardi 1.561 tl gozumle gordm , egsozdan muayeneyi iptal etti vs dedi ama cok detay sormadim sonrdan kafama takildi bu ne cezasidir ?