Eyvallah kanka hersey olması gerektiği gibiydi arabalar cıdden hızlıbu seneye kadar kımse ne 106 ıcın bu kadar umıtlenırdı nede s2000 için.
Kanka Kemalcan var baskada ses cıkartan yok cumartesııye kadar bakalım olucakmı baska cıkan?
antalyadan üzücü bır haber var kemalcan yazar bırazdan![]()
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Benim şeklim giderim yok aksilik olmazsa pazar günü izlemeye geleceğim, yarıştan sonra deneyebiliriz..
Crm performance
Kemalcan arabayı sattığı için Konya roll meeting ıptal olmuştur.
Bıze hayırlı olsun demek duser, alan hayrını gorsun agız tadıyla bınsın kazasız belasız.
Bu haftanın Kuyumculuk fuarına denk geldıgını gozden kaçırdıgım ıcın benıde cok zorluyodu, ama agzımdan gelıcem lafı cıktıgı ıcın butun herseyı organıze etmıştım.Yinede bu işlerin kısmet işi oldugunu dusunup herhangı bişey demedım bı malın kısmetı cıktımı gidermiş
Roll meeting iptal oldugu ıcın bende gelmıyorum Konya ya, kı drag kaydından cekıcısıne ve kalıcak yerıne kadar ayarlayıp odemıs sayılırımönce İş dıyorum bu seferlık cunku ıddialı olan denememız Kemalcanla olucaktı o ıptal oldugu için gelmesemde olur.
100-200 gıbı 0-400 dede belgelı sureyı ortaya koyup ole kapatmak ısterdım s2000 defterını ama 0-400 kısmet degılmıs,ondakı ıddialı sureyide bır sonrakı arabayla cıkartırız ınsallah
Gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler
walla bnm hafta sonu ıcın butun hazırlıklarım tamdı kıramıycagım bır abım bursadan kalktı geldı bende kıramadım ve aracımı sattım arkadaslar..mehmetlede gorustuk aslında bnde ıstemezdım bole olmasını ama bolesı nasıpmıs..
denemek ısteyen arkadaslara aslında gundogdu arac bursaya satıldı sahıbınden rıca edıp canı ıstıyen deneyebılır..bı kac parca degısıklıgı yaptık ama halolmıycak bısey degıl..ben malımın hala arkasındayım cokta gonullu degıldım aslında ama bolesı nasıp oldu artık punıshe-R la bı ıstanbul yapma vaktı geldı bnce ıns ılerleyen zamanlarda nasıp olur bı zıyaret yaparız herkeze saygılar..
![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Hayirlisi olsun bro mehmetle gorustun problem yoksa zaten kimseye bsy demek dusmez bursaya gelmesi iyi olmus harbiden bursa bursa kendimizi parcaladikyeni arac sahibi ne zaman isterse deneyebiliriz sende ekk20 ile istanbul plani netlesirse oncesinde haber edersen super olur swap'a swap bi karsilama yapariz
Tekrardan alanada satanada hayirli ugurlu olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)