Ne diyim? Allah sabır versin, umarım istediğin çözüme kavuşursun üstad.. Bu arada baktın çok çıkmazdasın içeride tanıdığım birileri var yardımım dokunursa ne ala..
Printable View
arkadaşlarda demiş maslak doguş sıfır yani o konuda bence gidip başka servislerdede kayıt açtırmanız bu şekilde mahkemeye verdiginizde daha rahat sonuca varırsınız egerki tanıdık bulupta kanıtlarsanız anormaldir diye işte ozaman sıfır arac veya sandık motor takarlar.
Geçmiş olsun, Bu DSG ve yağ yakma sorunları ile ilgili sürekli şikayetler okuyorum fakat Ramazan pidesi kuyruğu gibi satış var, ilginç bir durum.
bende çok isterdim sıfır aldığım aracım duman atmasın uzun süre kullanayım ama zaten 2011 modeli cupramı bu yüzden sattım gittim sıfırını aldım sırf böyle bir sorun yaşamayım diye ama ne yazıkki yaşadım. severek aldığım aracımı miğde bulantılarıyla sattım.
seat kayadibi bu araçtan soğumamdaki en büyük etkendi.
İlk vw aracım umarım son olmaz bu arada teşekkürler
benim 7 yaşında getz 15bin km de yarım litre yağ eksiltti diye sorun yapıyorum nerde sıkıntı var diyorum
şu tsi motorların yağ eksiltme konularını gordukçe benimkinde hiçbirşey yok
vw servislerini ise hiç anlayamıyorm bir aracın yağ ışığı minimumda risk durumda yanar nasıl gram eksiltmiş diyebiliyorlar çok garip gerçekten
benimki 3.000 km de 1 lt falan eksiltiyor oda stage 2 arabada hayvan gibi sıkıştırmama rağmen bende 2-3 kere servise gittim bende motoru değil karter havalandırma hortumunu değiştireceklerdi altı üstü 200 tl lik parça dedilerki bu değerler normal parça yı bile değiştirmiyoruz ben bağırdım çağırdım kendim veririm ne olucak dedim sonrasında servis danışmanı tanıdık bana dediki normalde kontrol için yağı boşaltıp yeni yağ konuluyor onun parasınıda senden istemişlerdi ben doğuşa yazdım hallettim dedi adamlar hiç bi şekilde tsi ın yağ yaktığını kabullenmiyor 1000 km de 1 lt yakarsa belki kabullenirler . Kısacası dediğim parçayı değiştirip bi dene belki yararı olur
Elinizde servis formları mevcut ise, vw Almanya ile bağlantıya geçmeniz işe yarayabilir mi acaba?
Bildiğim kadarıyla Almanya ile Doğuş bu konuda sürekli karşı karşıya geliyor. Başka servise de giderseniz Almanya'nın yaptırımı sayesinde işinizi çözebilirsiniz belki...
2008-2009 kasa corolla 4d4 lerde vardı bu sorun toyotaclubtrde bırsuru dava acıp kazanan sonuc olarak bazıları sıfır arac alıp bazılar motordakı parcaları degıstırtmıstı o sıteye konu acıp ordan da bı fıkır edınebılırsınız