User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 39 ile 52 arası

Konu: Volkswagen'e açılacak davayla alakalı.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi senin motor kodun CTH değil mi bu konuda eminiz? Ocağın ilk ayları dedin diye tekrar soruyorum. Etrafımda 2013 şubat'tan sonra alınan CTH kodlu 5 1.4 tsi 180 var. Hiçbirimiz de bu problem yok. İnanç duman atıyormuş, bizim 2 dp'li araçta o da yok. 2012 gti'miz var bir tane o başta eksiltti, revizyon yapıldı boruya o da düzeldi şimdi. Şans mı demek lazım bilemedim ki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin motor kodun CTH değil mi bu konuda eminiz? Ocağın ilk ayları dedin diye tekrar soruyorum. Etrafımda 2013 şubat'tan sonra alınan CTH kodlu 5 1.4 tsi 180 var. Hiçbirimiz de bu problem yok. İnanç duman atıyormuş, bizim 2 dp'li araçta o da yok. 2012 gti'miz var bir tane o başta eksiltti, revizyon yapıldı boruya o da düzeldi şimdi. Şans mı demek lazım bilemedim ki..
    CTH evet.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CTH evet.
    Ne diyim? Allah sabır versin, umarım istediğin çözüme kavuşursun üstad.. Bu arada baktın çok çıkmazdasın içeride tanıdığım birileri var yardımım dokunursa ne ala..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne diyim? Allah sabır versin, umarım istediğin çözüme kavuşursun üstad.. Bu arada baktın çok çıkmazdasın içeride tanıdığım birileri var yardımım dokunursa ne ala..

Amin teşekkür ederim

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlarda demiş maslak doguş sıfır yani o konuda bence gidip başka servislerdede kayıt açtırmanız bu şekilde mahkemeye verdiginizde daha rahat sonuca varırsınız egerki tanıdık bulupta kanıtlarsanız anormaldir diye işte ozaman sıfır arac veya sandık motor takarlar.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, Bu DSG ve yağ yakma sorunları ile ilgili sürekli şikayetler okuyorum fakat Ramazan pidesi kuyruğu gibi satış var, ilginç bir durum.

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bende çok isterdim sıfır aldığım aracım duman atmasın uzun süre kullanayım ama zaten 2011 modeli cupramı bu yüzden sattım gittim sıfırını aldım sırf böyle bir sorun yaşamayım diye ama ne yazıkki yaşadım. severek aldığım aracımı miğde bulantılarıyla sattım.

seat kayadibi bu araçtan soğumamdaki en büyük etkendi.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, Bu DSG ve yağ yakma sorunları ile ilgili sürekli şikayetler okuyorum fakat Ramazan pidesi kuyruğu gibi satış var, ilginç bir durum.
    abi işte polo guzel bir araç tip olsun donanım olsun gençler acayip begeniyor bu sebeble zaten alınıyor heleki bi kaç kız poloyu begendigini kendim gördüm yoksa bunu okusam walla polo molo almam.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk vw aracım umarım son olmaz bu arada teşekkürler

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim 7 yaşında getz 15bin km de yarım litre yağ eksiltti diye sorun yapıyorum nerde sıkıntı var diyorum

şu tsi motorların yağ eksiltme konularını gordukçe benimkinde hiçbirşey yok

vw servislerini ise hiç anlayamıyorm bir aracın yağ ışığı minimumda risk durumda yanar nasıl gram eksiltmiş diyebiliyorlar çok garip gerçekten

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

fatihcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimki 3.000 km de 1 lt falan eksiltiyor oda stage 2 arabada hayvan gibi sıkıştırmama rağmen bende 2-3 kere servise gittim bende motoru değil karter havalandırma hortumunu değiştireceklerdi altı üstü 200 tl lik parça dedilerki bu değerler normal parça yı bile değiştirmiyoruz ben bağırdım çağırdım kendim veririm ne olucak dedim sonrasında servis danışmanı tanıdık bana dediki normalde kontrol için yağı boşaltıp yeni yağ konuluyor onun parasınıda senden istemişlerdi ben doğuşa yazdım hallettim dedi adamlar hiç bi şekilde tsi ın yağ yaktığını kabullenmiyor 1000 km de 1 lt yakarsa belki kabullenirler . Kısacası dediğim parçayı değiştirip bi dene belki yararı olur
    //M Power

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim 7 yaşında getz 15bin km de yarım litre yağ eksiltti diye sorun yapıyorum nerde sıkıntı var diyorum

şu tsi motorların yağ eksiltme konularını gordukçe benimkinde hiçbirşey yok

vw servislerini ise hiç anlayamıyorm bir aracın yağ ışığı minimumda risk durumda yanar nasıl gram eksiltmiş diyebiliyorlar çok garip gerçekten

Böyle de para kazanıyorlar işte
    Alıntı fatihcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimki 3.000 km de 1 lt falan eksiltiyor oda stage 2 arabada hayvan gibi sıkıştırmama rağmen bende 2-3 kere servise gittim bende motoru değil karter havalandırma hortumunu değiştireceklerdi altı üstü 200 tl lik parça dedilerki bu değerler normal parça yı bile değiştirmiyoruz ben bağırdım çağırdım kendim veririm ne olucak dedim sonrasında servis danışmanı tanıdık bana dediki normalde kontrol için yağı boşaltıp yeni yağ konuluyor onun parasınıda senden istemişlerdi ben doğuşa yazdım hallettim dedi adamlar hiç bi şekilde tsi ın yağ yaktığını kabullenmiyor 1000 km de 1 lt yakarsa belki kabullenirler . Kısacası dediğim parçayı değiştirip bi dene belki yararı olur
    O parça kaç ay önce değişmişti zaten ama maalesef değişen bir şey olmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinizde servis formları mevcut ise, vw Almanya ile bağlantıya geçmeniz işe yarayabilir mi acaba?
    Bildiğim kadarıyla Almanya ile Doğuş bu konuda sürekli karşı karşıya geliyor. Başka servise de giderseniz Almanya'nın yaptırımı sayesinde işinizi çözebilirsiniz belki...

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008-2009 kasa corolla 4d4 lerde vardı bu sorun toyotaclubtrde bırsuru dava acıp kazanan sonuc olarak bazıları sıfır arac alıp bazılar motordakı parcaları degıstırtmıstı o sıteye konu acıp ordan da bı fıkır edınebılırsınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)