Oncelikle gecmis olsun basina gelmesi talihsizlik olmus
Maalesef denk gelebiliyor
Evvela isik yandigi takdirde arac 1 lt yag eksiltmis demektir servis gramlari nasil hesapliyor anlamis degilim
Yani su kesindir ki yagi fullediniz ve sonrasinda yag isigi yandiysa 1 lt veya daha fazla yag eksiltmis demektir
Kitapcikta yazan aynen sudur
2000 km de 1 lt yag eksiltmesi normaldir
Ilk 5000 km de daha fazla eksiltebilir mobil olarak yazdigim icin kitapcigin taranmis halini upload edemedim vardi bende bakabilirsiniz
Yani 500 gr ve fazlasi diye bi ibare yoktur
Normalmidir tabikide degildir
Umarim bi sonuc alirsin
süleymancım daha öncede görüşmüştüm seninle 3. seferde yağ yaktıktan sonra
ilk iş tüketici haklarına şikayet etmek.
ikinci iş olarak vw müşteri ilişkilerini arayıp tüketici haklarınaşikayet ettigini söylemek
en son olarakta bide dava patlatırsın yeni polo bile verebilirler![]()
Aynı sorun benim arkadaşımın başına geldi 3 kez kontrole gitti aynı şeyler olunca babası ve avukatı servise gitti ve aracın motorunu değiştirdiler değiştikten sonraki motorda yağ yakınca arkadaş arabayı sattı :/
R.E.S
geçen yıl sahibindende 1 polo gti ilanı var dı. ben doğuşu kötülemek için fake ilandır diye düşünmüştüm ki sonrada forumda da konular açılıp şikayetler çoğalınca anladımki aracından soğuyan çok kişi olmuş.
bahsettiğim ilanda benzin yerine yağ yakmak isteyen müşteriye satılıktır, bu aracı alırken 4.xx benzin + xxx fiyat da yağ fiyatını hesaba katın öyle alın. benzinden fazla yağ yakan bu aracı doğuş benden iade almadı, o yüzden bu kadar uygun fiyata veriyorum. gibi şeyler yazıyordu.
yani ilan aslında protesto amaçlıydı. o zamanlar fakedir diyen çok oldu ama sonra malesef bir çok polo gti ın başına gelince işin rengi anlaşıldı.
yeni gti larda çözüldü diyorlardı demekki halâ çözülmemiş. arada şanslılarda var ki hiç yakmıyor diyenler var.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
benim ki hemen hemen hiç yakmıyor diyebilirim, şans meselesi gerçekten
geçmiş olsunvw e sorunsuzluk konusunda hiç güvenim kalmadı dsg sorunları falan bide bu yağ yakma muhabbeti soğuttu iice beni..
umarım sorunun çözülür abi .
Mevzunun uzerinde durun.gerekirse avukatinizla gidin.gecistirmeyi cok seviyorlar.
Ama inaniyorum ki insallah maduriyetinizi cozerler.
.cok sukur aracim rocco ama hic bi skintim yok sanirim bende sanslilardanim.
Dr.Ecu
ben 500km rodaj yaptım, hiç basmadım ama bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum. aracım 50km deyden orjinal egsozu varken arkadamdan aracıyla gelen vatandaşın birisi aracın duman atıyor diye beni uyarmıştı. 10 araçtan 7 si yakıyor arkadaş bu motorlarda. benim merak ettiğim almanyada bu sorun varmı?
hadi madem 1.4 ile bu sorunu yaşıyorsun, 1.5 yap motoru en azından marka imajını zedeleme.
dp ve egsozdan sonra araç resmen buharlı tren gibi duman atıyordu.
Bence aracınızı sıkıştırın ve yine ışık yaktırıp servisde kayıt açtırın hatta farklı servisler daha iyi olur, iki üç kez daha olduktan sonra servis kayıtlarıyla birlikde direk tüketici hakları mahkemesine gidin ve bilirkişi raporu isteyin , bilirkişi süresindede aracı sıkıştırarak kullanırsınız olur biter.
Aracınız sıfırda olsa sonuçda motorda bi sıkıntı var ve araç yağ yakıyo aracı satsanız kimse böyle bir araç almak istemez ya çok ucuza vericeksiniz yada gerçekleri gizliyeceksiniz ( sözüm meclisten dışarı ) yani her halukarda zarar eden siz olucaksınız ne gerek var bırakın vw değiştirsın motoru sizde sıfır motorlu aracı ya satarsınız düzelirsede kullanmaya devam edersiniz
Bir dahaki kaydı farklı serviste açtırabilirim.
1 litre olduğunu bende sonradan öğrendim ancak servisteki 2 kişi, biri yetkili diğeri çalışan, yetkili olan 300-400 gram sonra ışık yakabileceğini söyledi diğer kişi ise o sınırın 500 gram olduğunu söylemişti daha ne söyleyebilirim ki
Evet kardeşim ama sonucun olumsuz olmaması için diğer tecrübelerden de faydalanalım dedim
Bizim buradakiler laf anlamaz yeterince konuştuk ettik ama en son beni çileden çıkaracaklar haksız duruma düşeceğim bu sefer ondan çok muhatap olmamaya çalışıyorum artık.
Karalamak, kötülemekte pek bir işe yaramıyor dediğiniz gibi ettiğimiz zararla kalıyoruz..
Ne mutlu size çünkü bu işi bilmeyen insanlarla muhatap olunmaz.
Niye Vw e yöneldiysem onu da anlamadım ama hayırlısı diyelim teşekkürler kardeşim.
Pek etkili olmayabilir ama avukatla da gidebilirim ya da hiç uğraşmadan yasal işlemleri başlatmakta fayda var.
Benim araç stock hiç dokunmadım, bu süreç içinde de dokunmayacağım ama işin peşini de bırakmayacağım.
Büyük ihtimalle o şekilde yapacağız ve zarar etmenin anlamı yok gerçekten de..
Fazla süreceğini biliyorum ama dediğim gibi motor değişimini kabul etmem, araç değişimi için uğraşacağım sadece.
Yorum yazanlara teşekkürler..
Avukatim ama su an askerdeyim. Askerde olmasam yardimci olmak isterdim.
Su linke bir bak: Tüketici Hukuku/Bir yıl içerisinde 2 den fazla arıza
Yargitay'in emsal karari var.
Saglikli bir motorun bu kadar fazla yag yakmasi/eksiltmesi neredeyse imkansiz.
O yuzden garanti suresi kapsaminda ayni ariza yasanirsa yeniden maldan faydalanamadiginizi belirterek degisimi/para iadesi talebinde bulunabilirsiniz.
Ama bu isleri bir avukatla yapin derim ve gec kalmayin. Cunku maalesef normal vatandasi parasi olsa bile iplemiyorlar bu tarz bayiler/distribitorler. Illa biraz mucadele etmek gerek.
Düşmanıma bile önermem Maslak Doğuşu..
Bu kadar mı umarız gamsız işini bilmez paragöz ve saçma sapan bir servis olur?.. İnanamadım..
@Suleyman.. Geçmiş olsun size de..
Benim merak ettiğim başka bi şey var. PSA grubunun 1.6 lt THP motorunu kullananlarda böyle bir yağ eksiltme söz konusu mu?
Aunı şekilde 1.6 lt'ye kadar turbo beslemeli motorlarda böyle bir sorunla karşılaşılıyor mu yoksa bu sadece TSi motora mı özgü?
Bu arada atmosferik iken turboya çevrilen yine 1.6 lt'ye kadar olan motorlarda bu derece de bir yağ eksiltme var mı?
Bunu sormamın sebebi şu; VW, bu motorlar için yağ eksiltmesi normal diyor ve bunun sınırını da 1000 km'de 0.5 lt olarak belirliyor. Tam sentetik yağ kullanan otomobillerde de eksiltme -sınır değişse de- normal karşılanıyor.
Eğer diğer aşırı beslemeli motorlarda da bu yağ eksiltme yaşanıyorsa ne yazık ki yapabileceğiniz çok şey yok.
sanki rotary motor...
ulan bildiğin 4 silindir motor kodumunun alman mühendisleri buna çözüm bulamıyosa alayının amk...
adamlar 4 silindir 1.8 atmosferikten 200hp çıkarıyor, sen gidip 1.4'den SC, Turbo destekli 180 çıkarıyosun hemde yağ yaktırıp duman attırıyosun...
madem yağ yakıyor motorun, rodaj dersi verene kadar bu motor yağ yakar de arkadaş.
eğer kabullenemiyosan yağ yakmasını, japonlar gibi onurlu ol özür dile en azından...
Antalya da motoru 2. kez degisen arac var.Emsal gosterebilirisin bu konuda emsal verebilecegin bircok arac mevcut.İyi bir avukat ile motor problemi cozulebilir ancak aracı iade almıyorlar.Sadece 1 tane scirocco iade etmisti zamanında vatandasın biri.Bir de şöyle kotu bir yanı var adam arabasını yenii almıs gögsu kabara kabara gezecegi yerde aksamları yagcıda yag ilave edip gunduz hiçbirsey yok diyenler bile var.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)