User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: ing bank tapu mağduriyeti !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam neden istifa etti..
    ne zaman karar verildi..
    isteyerek mi zoraki mi..
    kurumsal olması gereken bir şirketin back up'ının olmamasında adamın rolü ne..
    yahu tüm bu sorular havadayken adamın adını internetten reklam etmeye ne gerek var?
    şu otobüste tacize uğrayan kızın yaptığından hiç farklı değil bu!
    Edit : bir üst mesajda cevaplamışsınız. ancak kurumsal bir firma olarak, o kişiden ziyade kurumun hatası oldugunu düşünüyorum. Kaldı ki öyle çat diye istifa etmenin de çok mümkün oldugunu sanmıyorum. ben şubenin hatalı olduğunu düşünüyorum.
    şubenin hatası var ztn perşembe günü öğrenmiş sorunun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiş ve gerekli önlemi almamış fakat;

adam art niyetli yaklaşarak herkese söz vermiş
    boru değil 2 buçuk ay sıra bekledik ve geçen hafta konuştum hiç bir şey yokmuş gibi ''haftaya alacaksınız bir problem yok'' dedi ve bizde buna istinaden gittik ve anlaştığımız evle el sıkıştık çünkü ev sahibi evi kiraya vermeyi düşünüyordu ve 2 hafta süre aldık(üni açılma dönemi olduğundan 2 hafta haybeye bekletemezdik)

yiğit yöntem yaptığı işi bilinçli yaptığından dolayı telefonlarını kapatmış darmadağınık dosyalar ve verilmiş sözler bırakmış geride

banka hakkında işlem başlatacak çok şükür
    emin olun sizinde yaklaşık 15 bin tl(5 bin tl ev kaporası, 10bin tl civarı 2 ay sonraki faiz farkı) ve en az 2-3 ay barınma sorunu yaşayacak olsanız sizde ismini reklam etmeye karar verisiniz..

benim karar verdiğim başka düşüncelerde var ama henüz ulaşamadım kendisine

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun ilgili tum birimlere iletilmis vaziyetteydi zaten dun, acilen ilgileniliyor ve magduriyet giderilecek.

Kucukesat subesiyle alakali eski calisanin kotu niyetli davranislari sebebiyle bu durum yasanmis, elden gelen her sey yapiliyor bugun cozulur muhtemelen. Konuyu takipteyim ben de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun ilgili tum birimlere iletilmis vaziyetteydi zaten dun, acilen ilgileniliyor ve magduriyet giderilecek.

Kucukesat subesiyle alakali eski calisanin kotu niyetli davranislari sebebiyle bu durum yasanmis, elden gelen her sey yapiliyor bugun cozulur muhtemelen. Konuyu takipteyim ben de
    farkındayım teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)