Neyse yalan olduk gibi Sonere cokeriz artik. yenersek mactan sonra partye gelirsiniz stadin dibi zaten![]()
Neyse yalan olduk gibi Sonere cokeriz artik. yenersek mactan sonra partye gelirsiniz stadin dibi zaten![]()
Aynen kutlamaya size geliriz![]()
Alkol ve fanatik olarak maç izlenmesi konusunda yapılan yorumlara malesef katılıyorum. Tutup yanımdakinin gırtlağını hiç sıkmadım ama küfür edecek element kalmadığında pimapen'den tut abajura kadar küfür ettiğim için çevreye rahatsızlık veriyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Tovbe de kanka... gassay kopegn olsun lan ne bicim laf o...
tamam ugrasioruz brbrimzle de abartmayalm yahu... hirsnzn sagliginizi bozmasna izin vermeyin...
+
Mac izleme olayina gelirsek. Simdiye kadar 10defa izlemisimdir fbliler ile. Bir kere kavga ciktigini gormedkm elbette mekanin da etkisi vardir. Bir de ortam biraz elektriklense de tek maca dayali bi kupa felan yok ortada.ligde 10 mac bile yapilmadi daha.hakem de cok scip ortami germezse bisey olacagini dusunmuorum. 6gun ailemden uzak kalmasam ben gelirdim izlemeye...
Moruk çok farklı şuanda bizler için durumyıllar sonra ilk defa böyle bir takım ruhu oluştu harika bir başlangıç yaptık. Her maça inanılmaz konsantre ve istekli çıkıyoruz buda taraftar olarak bizleri de inanılmaz etkiliyor. Her zaman kalbim Beşiktaş dı ama bu sene dediğim gibi her şeyi bir kenara attım sadece Beşiktaş var
Parçalayalım rezil edelim gibi bir istek yok içimde kazanalım yeter 1 olsun bizim olsun
Mesela seninle izlerim maç çok keyifli olur
@Kaan face'den cevap yazdım![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
pazar günkü maçta bjk yenilirse herhalde girdim iddaları karşılıyabilmem için oturdum evi satmak gerekicek
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)