bızım arka mah. kızı buldum sabah 8 de cıkıyomus ewden c.tesı pazar calısmıyormussabah 8 de hazır olayım
![]()
pekı baska bı konuya degıneyım her sabah evımden ısıme gıdıyorum.arkadasımda sıteye uye oldu oda hersabah benle gelıyor ıkımızde puan kazanıyoruz.ısın ıcınden puan oldugu ıcın ınsanları cezbedebılır ama bu puanlarla ındırım kazanılıyormus ındırımler eger cazıp olursa feyk yolculuk acar arkadaslarımıda tanımadıgım bırını evınden ısıne goturmus gıbı gosterıp yolunuda bulabılır ınsan
yrn sabah hazır olda ctesıde kahvaltıya gıdersınız![]()
Benzini yakabilmek gerekli oksijenden cikiyor bu fark:
1 litre benzinde yaklasik 650 gram karbon maddesi var.
Ancak benzinin yanabilmesi icin bol miktarda oksijen lazim. 1 litre benzini yakabilmek icin 1740 gram oksijen harcaniyor. Yani 1 litre benzin yakinca toplam olarak 650 + 1740 = 2390 gram CO2 ortaya cikiyor
Diyelim ki arabamiz karisik kullanimda 100 km’de 9 litre yakiyor:
9 litre x 2390 gr = 21,510 gram CO2
21,510 / 100 km = 215 gram / km CO2
Burada verilen 250 gram yeni nesil motorlar icin biraz asiri ancak pek cok arac sehir ici dur-kalk trafikte rahatlikla 200 g/km uzerine cikar.
İstanbul'da iti var uğursuzu var. Binilir mi herkesin arabasına. Ben yolda görsem almıyorum
Yusuf K.
EPPassion
ıı ıh hiç tutacağını sanmıyorum bu işin![]()
çok güvensiz bu ülkede
ama kız alırım ben arabaya üniverstesine falan götürürüm
bu yolyola ilerleyen dönemlerde aşçı-bahçevana bahçevan-uşağa moduna dönüşebilir riskli bir iş bu siteyi kuranlarında başına iş olabilir sonra![]()
siteye üye oldum. ancak hala türkiyedeki eğitim seviyesi ve kafa yapısından çekindiğim için Böbrek.avi gibi bi ihtimal geliyo insanın aklına. site yetkililerinin de arkasına saklandığı ve hayata toz pembe baktıkları bi lafları var sitedeki güvenlik bilmemnesi... lan benim böbrek gittikten sonra , arkadaşımın canına zarar geldikten sonra sen bana yapanı bulsan ne faydaa bulmasan ne fayda. iş işten geçtikten sonra;
kusura bakmayın bu böbreğiniz bu da çiçek . pamuk tıkamak da vardı bence halinize şükredin gibi yüzsüz bi konuşma geçebilir benim gördüğüm kadarıyla.
kendilerinden çok eminler çünkü. BİZİM GÜVENLİK PUANIMIZ VAR E-POSTA TELEFON TC NO ALIYORUZ %80 OLUYO OLOOOM gibi
kıssadan hisse umarım bu sistem tutar. AMAA tr deki kafa yapıları değişmeden ne yolcu alırım ne de yolcu olurum.
insanlar topluma olan güvenini kaybetmiş ki haksız da sayılmazlar. ancak aldığı güvenlik önlemleri ve melek yatırımcılardan destekle iş yapabilecek bir site. siz beğenmiyorsunuz ancak bir çok otostopçu ve gezgin bu siteyi memnuniyetle kullanıyor. şimdilik sadece uygun hattı hemen bulmak sıkıntı eğer kullanıcı artarsa o da ortadan kalkacak.
bir çok avrupa ülkesinde senelerdir tıkır tıkır işleyen sistem bi kaç sene önce ülkemizde denendi tutmadı ancak yolyola tutacak gibi hem aldığı yatırımlar hem de sosyal medyanın gücüyle şimdilik iyi gidiyorlar ve özellikle gezginler arasında biliniyorlar..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Ağır manitacılık kovalayan çıkar... demedi demeyin.![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)