yakında direksiyon başında sevişmede yasaklanır...
Cep telefonu yasağı gibi birşeyKeyfinizi bozmayın
hangi emniyet şeridinegeçtıgımız aylarda haliçten cağlayana 1.45dk trafikte cıktım yolu kapatmıslar hıcbı uyarı hıcbısey yok,debriyaj ısındı çekicek şerit bulamadım da 30dk daha o şekil kullandım yukarı tırmanınca sağda ufak uzun olmayan emniyet şeridi var oraya çektim .
+ olarak neden emniyete çekiyim sigara içmek için,arıza şeridi orası : ) sonra itelesinler dimi cezayı : ) emniyet şeridi ihlali yiceğime 88tl veririm.
Herşeyi geçtim şimdi böyle diyosunuz(sana degıl abı lafım) yarın oburgun bu kadar özelhayatımıza karışıolar ya gorcem bn ne yasaklar gelicek.
arabada içiyosun sağısolu özendiriyosun mantıgı varya,sokakta da içme yasağı gelirse gorurum ben herkesi.(izmarit atma cezası zaten var bahsettığım komple içmek) sarı ışık kırmızı ışık sigara içilebilir alanlar yaparlar görürüm.
[QUOTE=Berkan;7051801
kontorlu olmaz hiç zannetmiyorum biri yazmıştı lise sigarasına döncek diye görüp atan gözü karartıp paspasa üstüne basan, kulluge sondursen kime ne sonuçta yandakine serbest değilme bu meret[/QUOTE]
kontorlu nıye olsun olum zaten,faturalıymış
onu geçtimde sağda yolcu yokken küllüğün içine bırakınca nolcakdumanından faydalanıyorum mu dicez
![]()
sensörlü wc girmiş kadar zor aynen![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Sigara ne kadar kötü ise , yasakçı zihniyette bir o kadar kötü. Her şeye bir bahane , bir kulp bulup yasaklıyorlar. Sigarayı içip izmariti arabadan dışarı atarsa büyük bir ceza kesilsin evet , bu başkalarına saygısızlıktır , trafiği tehlikeye atmaktır. Ama kendi kendine sigara içmesine kim karışabilir ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)