User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: otomatik vites konusunda fikirleriniz?

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 civic otomatik al o paraya alabileceğin en sorunsuz otomatik araç olur.. kolay kolayda bozulmaz bakımını aksatsan bile hemen slamaz kendini.. salsada salacağı tek yer o ring takımı veya balata takımıdır onunda revizyonu ucuz....
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi marka model olursa olsun duzgun kullanılmış bakımı ihmal edilmemiş otomatik şanzıman kolay kolay sorun çıkarmaz

sanırım 97 den beri ailede herkes %99 otomatik vites araba tercih ediyor toyoda,honda,hyundai birçok markanın otomatiklerini uzun sure kullandık hiçbirinde kesinlikle problem yaşamadık

ki ayrıca benim getzi 2006 dan beri resmen eziyet ederek kullanmama rağmen şanzıman tık demedi kişisel goruşum klasik olan otomatik şanzımanlar diğerlerine gore daha dayanıklı sağlam ama daha düşük performansa sahipler

dizel focus için sadece yüksek torktan dolayı şanzımanın sık sık sorun çıkardığını duymuştum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çevremden bildiğim bilindik markaları es geçersek şahsen bizde 4 sene nissan almera 1.8 luxury vardı 2001 model 3 yaşında aldık 4 sene kullanıldı aile içi sattığımız insanlarda tanıdık araç şu an hala onlarda şanzımanında tık yok ama sadece bendeyken iki kere şanzıman yağını filtrelerini selenoid lerini falan değiştirdim kontrol ettirdim v.b...

bakımlı şanzıman arabaya azda yaktırır bakımsız şanızamana oranla.. bizdeki almera şehir içi 10/10.5 civarı yakıyordu millet 12 litrelerde geziniyordu.. Keza bir büyüğümüzde 97 vectra 2.5cdx var ilk sahibi kendisi 97 yılından beri bakımlarınıda periyodik yapan biridir şanzıman bakımlarıda dahil daha bir kere şansıman arızası yada sıkıntısı vermedi araç.. kaldıki vectralarda bakımsızı şanzımanda sıkıntı vermeye meyilli araçlardır..

Tekrar söyliyim Kronik sorunları olan araçları bir köşeye koyarsak otomatik vitesli araç alınır bencede..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Focusun oranlari uzun yakit sarfiyati yuksek renoya hicbirsey olmaz duzgun bir arabada vag grubuna antipatim var tehlikeli her an ariza kapida
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 civic 5 kapı hatchback (euro civic) aldık otomatiği çok iyi motor lpg ile uyumlu çok memnunuz tavsiye ederim benzinde ş. içi 8 lt yakıyor içi baya geniş ve direksiyondan kumanda teyp kontrolü de var teyp orjınalse

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site... bu kasalardan tr ye fazla gelmedi trafıkte de fazla yok ayrıca piyasası sedanlara göre daha ucuz motoru vtec 2 ile aynı

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manuel vites can'sa otomatik vites canandır şehir içi için geçerli tabi bu sürekli kullanım
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla telden giriyorum konunun hepsinl okuyamadım eğer karar vermediyseniz gidin honda alın hangi model olduğu fark etmez hepsi sorunsuz ayrıca o saydığınız arabaların hepsine kesin arıza çıkartacak potansiyelde arabalar uzak durun derim

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jazz cvt başarılıdır. 7 ileri diye geçer ama farklı bir teknolojisi var.

http://www.youtube.com/watch?v=fNVHD9HbofI

4 kapı olarak içi geniştir, elite olanları sunrooflu falan olur. Çok ekonomiktir. (4 ay kadar kullandım) dezavantajı düşük model olanları senin fiyat aralığın içinde.

Colt AMT de önerebilirim. Şekli göreceli olarak iyi ya da kötüdür. İçi dışından göründüğünden çok daha geniştir. badem formlu farlara sahip olanların arka koltukları hareketlidir, 1.3 lt 95 hp dir. Manuel şanzumanın otomatikleştirilmişi vardır, yani içinde baskı balata var öyle diyim. 6 ileri olduğundan kısa oranlı şanz. hızlanması iyidir. Şanz. yağı 120k km de değişir. Baskısı 450 TL civarıdır. Donanımı yeterlidir. Kullanımı keyiflidir, sadece ses yalıtımı yapmak şart. Ekonomiktir Sakarya - İst. 130 Km de 11 LT civarı lpg yakıyordu.

Honda city de bulunur bütçene göre, o da jazz ile aynı motor şanz.ı kulanır. aks mesafesi bi garip olmasa şekli şemali güzel aslında.

scenic otomatik var dı, 1 kere kulandım onda da şanz. kitlendi. Ben pek sevemedim renault un otomatiklerini. Japonlar bence daha iyi bu konuda.

Yukarıda yazdığım araçlar sportif olarak ( 4 ileri klasiklere göre) kullanılabilir.

Mitsubishinin avantajı o paralara max. 30 k km de 2010 -2011 model bulup sorunsuz binersin.

Uzak olmasa gidip bunu alıp geleceğim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38354606/detay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)