User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: İzmir Yarış Pisti hakkında????

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu c.tesi bizde ordaydıkta organizasyon biraz aksaktı.. ve katılımda zayıftı :S

dirft ne yazıkkı oturtamadılar.

senin zaman ne oldu ?

TT nin birincisi kim oldu ? corolla güzel dönmüştü biz çıkarken sen girdin sanırım piste acıktık kaçtık
    ben 40.074 yaptım patlak amortisörlü kangooyla 4. oldum
    videosu o günün ben 4.30 dayım
    Drift Show İzmir on Vimeo
    bu pazarda sıfır cizme günü var
    yanlız bana saçma gelen kendi polo yarış aracınıda soktular birinci oldu ben ikinciydim sonlara gelindi hala 2. ciydim bi baktım x1 soktular mercedes soktular hatta mercedes 2 kere girdi. haksızlık yapıldı orda baya bi hemde. dışarıya organızasyon yapılıyosa kendi araçlarını sokmamaları gerekirdi.
    1.5 dci AR Kangoo ..DSG Burak..

Facebook; Burak İrem canoğlu

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmir ülkü yarış pisti rezalet bir pist. hiç utanmadan pist işletiyoruz diye de duruyolar orada. viraj öncesinde yol bozuk. arkadaşımın m3'ünün ön camı pistteki taş yüzünden çatladı. İnanılmaz bozuk yolları var. Kendi aracınızla uzak durun. Volkicarlar çok zevkli. kendi aracınızla çıkmayın derim. Volkicarların da frenlerinin neredeyse hiç olmadığını belirteyim. ya da bana öylesi denk geldi bilemiyorum.

biz organizasyonla gidip pisti komple kiraladığımız halde hiç sormadan etmeden, pist için birileri para ödememiş gibi kendi cup araçlarıyla çıkıp bizim aramızda tur atmaktan da geri kalmadılar. Pistin sahibi ya arkadaşlar.. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. 5 kuruş etmez biryer benim gözümde. Zaten ekip olarak da izmir defterini kapattık o gün.

@997TT 'de görüşlerini paylaşırsan sevinirim abi. Yanlışım olduğunu sanmıyorum..
    M. The most powerful letter in the world.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir ülkü yarış pisti rezalet bir pist. hiç utanmadan pist işletiyoruz diye de duruyolar orada. viraj öncesinde yol bozuk. arkadaşımın m3'ünün ön camı pistteki taş yüzünden çatladı. İnanılmaz bozuk yolları var. Kendi aracınızla uzak durun. Volkicarlar çok zevkli. kendi aracınızla çıkmayın derim. Volkicarların da frenlerinin neredeyse hiç olmadığını belirteyim. ya da bana öylesi denk geldi bilemiyorum.

biz organizasyonla gidip pisti komple kiraladığımız halde hiç sormadan etmeden, pist için birileri para ödememiş gibi kendi cup araçlarıyla çıkıp bizim aramızda tur atmaktan da geri kalmadılar. Pistin sahibi ya arkadaşlar.. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. 5 kuruş etmez biryer benim gözümde. Zaten ekip olarak da izmir defterini kapattık o gün.

@997TT 'de görüşlerini paylaşırsan sevinirim abi. Yanlışım olduğunu sanmıyorum..
    +
    güvenlik görevlileri bile kafasına göre para alıyo geçen gittik 1 arabayla 3 kişi. 14 lira dedi adam. hesaplıyosun 3 kişi 14 lira mantıksız. 10 lira olur mu dedik iyi olur dedi adam böyle de saçma. piste gittiginizde pistten çok otopark hareketli şahinciler falan filan sacma sacma hareketler
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayetlerinizi bence direk mail olarak bire bir görüşüp iletseniz daha mantıklı olmazmı sonuçda orası ticarethane niteliğinde yanlışlıklar hatalar her yerde olabiliyor taş sekip camın kırılması şanssızlık bu türlü karalamaların burda olması yanlış bence şahsi fikrim amacım polemik değil gidip geldiğimiz bildiğimiz için yazdım saygılar
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +
    güvenlik görevlileri bile kafasına göre para alıyo geçen gittik 1 arabayla 3 kişi. 14 lira dedi adam. hesaplıyosun 3 kişi 14 lira mantıksız. 10 lira olur mu dedik iyi olur dedi adam böyle de saçma. piste gittiginizde pistten çok otopark hareketli şahinciler falan filan sacma sacma hareketler
    O şahincileride sosyalleştirmeyi hedefleyen bir organizasyon düzenliyorlar sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HardCore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O şahincileride sosyalleştirmeyi hedefleyen bir organizasyon düzenliyorlar sanırım
    [img]http://n1309.hizliresim.com/1f/s/sznsl.jpg[img]
    2-3 kişi girer, onlarda izler. sonra çıkışta yolu kapatırlar gene aminiko
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cmtesi ersinle gittik sunucu drift için getirilen arabanın markasını bilmio, kimler yarışıo onu bilmio napılacağını bile bilmio daha
    gereksiz yere saatlerce beklettiler insanları
    otoparktaki apaçilik zaten pahabiçilemez.

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan megi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şikayetlerinizi bence direk mail olarak bire bir görüşüp iletseniz daha mantıklı olmazmı sonuçda orası ticarethane niteliğinde yanlışlıklar hatalar her yerde olabiliyor taş sekip camın kırılması şanssızlık bu türlü karalamaların burda olması yanlış bence şahsi fikrim amacım polemik değil gidip geldiğimiz bildiğimiz için yazdım saygılar
    10 bin liranın üzerinde para alıp pisti kiralıyorsan o pistin temizliğini de yaparsın. Henüz yarış sırasında bile değilken, ilk çıkanlar pistte lastik ısıtmak için çıkmışken cama taş gelmesi normal olamaz. ayrıca organizasyon öncesinde kiralık araçlar olarak polo cup, volkicar ve typer var dediler. Ben oraya Mersin'den uçakla gittim typer ile piste çıkmak için. Gittiğimde bana typer'ı kiralayamayacaklarını çünkü kiraladıkları kişilerde şanzıman kıranlar olduğunu söylediler. Bunu bana oraya gittikten sonra değil, gitmeden önce organizasyon bilgilerini iletirken söylemeleri gerekirdi.

Mail atmaya gerek yok çünkü organizasyon sırasında piste porsche cup aracıyla çıkanlar oranın bekçisi değil bizzat kendileridir.
    M. The most powerful letter in the world.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir pisti iyi niyetle isletilmeye calisiliyor.
    Ancak pistte batti cikti(2. Viraj oncesi) cokk bozuk ve 4 yildir ayni.
    Ancak aktivite cok. Bu cokk guzel. Klup olarak gittik,cesme-pist ikilisi guzeldi.
    Yol araci rekorunu kirmistim ki zaten 2. En iyi zamanda bizden di...
    Yani yonetim ve fiziki aksakliklar giderilirse,her butceye uygun,adami opmeyen bir pist...

Bornovalı Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstek ve şikayetlerinizi bu facebook sayfasından iletin bence https://www.facebook.com/izmirulkuyarispisti?fref=ts e-mail görmüyolar ben facebooktan iletişim kuruyorum gün içinde hemen dönüyorlar pist rekoru kimdeydi porschedemiydi?

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drag yarışı için 200 lira verdim ilk kalktığım araç 3.30 d x-drive 245 hp 500+ nm tork elendim çok adaletli bi yarıştı
    1.5 dci AR Kangoo ..DSG Burak..

Facebook; Burak İrem canoğlu

Bornovalı Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu dragların yarısına geldim izledim ama iyice baydı eskiden baya amerikanlar,subarular güzel swaplanmış araçlar kalkar güzel draglar izlerdik cms,redbull lastik firmaları bu draglara gelir güzel yarışmalar yapardı şimdi geliyorum dragları izlemeye değil otoparktaki modifiyeli araçlara incelemeye dragların kalitesi düştü bence

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35AR5226 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    drag yarışı için 200 lira verdim ilk kalktığım araç 3.30 d x-drive 245 hp 500+ nm tork elendim çok adaletli bi yarıştı
    baya adeletli olmuş
    Fusion35 ------> OnurD.

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkü pisti aslında kötü bir işletmecinin elinde değil. En azından Ümit Ülkü motorsporlarıyla uğraşan birisi ve piste gidenleri maddi anlamda öpme taraftarı değil..

Ülkü pistine 2-3 kere gittim.. İlk başta sadece karting için gitmiştim..

13 hp'lik kartinlerde 10 dk dönmek 30 Tl idi yanlış hatırlamıyorsam.. Gayet hızlı ve eğlenceli..
    Volkicar kiralayabiliyorsunuz.. Yanlız tutması gerçekten zor bir araç.. Çok gaza gelmeden keyifle sürebilirsiniz.. Bunun fiyatı da 5 tur + 1 soğutma turu 200 TL. Bununla ilgili çektiğim videoda var şu konuda..

http://www.techturkey.com/forum/vide...bir-acemi.html

Volkicar'ın yanısıra Polo Cup aracı, Type-r cup kiralayabiliyorsunuz.. Bunların fiyatları da öyle ahım şahım fiyatlar değil.. Ama volkicar kadar eğlenemezsiniz Çıkıp süre kasmak için birebir bu araçlar..

Bunların yanı sıra Ferrari ve Lambo kiralanabiliyor.. 2 tur 100 Tl idi sanırım.. Sadece ferro ve lambo sürdüm demek için yapılabilir.. Yanınızda birisi oluyor ve çok fazla basmanıza izin vermiyolar.. Zaten snow modda kullanıyorsunuz arabaları.. Bütün sistemler açık yani..

Tarihleri takip ederseniz Ülkü pisti Türkiye'de en çok aktivite yapan pisttir.. Time-trial, karting yarışları, vs gibi.. En kötü bir pazar günü gidip araç kiralayıp piste çıkabilirsiniz.. Şahsen ben önümüzdeki 2-3 hafta içinde gitmeyi düşünüyorum..

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35AR5226 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.5 x 1.7 hesabi ile o grupa atılmışsındır.

Drag icin gruplandırmaları daha iyi yapmaları gerekir. Bu şekilde daha çok araba katılır diye düşünüyorum.

Virajda start alan kaç tane drag pisti var bilmiyorum ama izmirde bir tane var ona eminim startın sağ tarafı viraja denk geliyor.

Time trial etkinliklerinde gerçekten pisti temizlemeleri gerekiyor. Öyle bir hizmet hiçbir zaman olmuyor.

Otopark ve güvenlik konusunda aynı fikirdeyim. Eğer o otoparka para verilip giriliyorsa ve güvenlik konuyorsa kimse kusura bakmasın ama arabamın dibinde Şahin dönemez veya lastik yakamaz.

Etkinliklerin hiçbiri tam saatinde başlamıyor. Kış kupası buna dahil.

Bir de sıfır çizme organizasyonu nedir ya?

Etkinlik çok sayıda yapılıyor fakat kusursuz olmaya çalışılmıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)