tc no > kredi tutarı > vade bilgilerini pm yolla bakalım istersen..
yavrum büyük ihtimalle alırsın. benim yeni şirkete ortaklığımdan ötürü sürekli bankalar arıyor. bu şirkette 1 sene olmadı bizim yani matrah vs yok. fakat yüksek meblaglarda para döndüğü için olabilir kefilsiz 20 bin lirayı telefon ile alabiliyorum hesabınıza geçelim diyolar. sen dene bi şansını
akbank'tan düşünürsen kredi yardımcı olurum maaşının 10 katına kadar kredi alırsın çok aksi bir durumun yoksa kredi kartına bağımlı kalmayın hesap hareketleride önemli maaşınız banka üzerinden yatmış sonuçta sorunsuz bir şekilde kredi alırsınız...
teb kolay veriyor denmiş en zor verenlerden biridir, iş şubede bitmez miktar ne olursa olsun gen.müd. gider onaya. puan sistemi yok denmiş, var. fakat olsumsuz sonuca göre değil. kredi başvurusu yaptığınız anda ( onay verilsin verilmesin) kredibilite puanınız düşer. gelir belgeleyemezseniz kredi çıkmaz. Şu anki durumunda çıkmama ihtimali %99. bilgiler kesin ve nettirSsk veya bağkur ödemeleri çok ama çok önemli. Vergi levhasında matrah olmadıgı için de çıkmaz. Ltd için 1 yıl gerekir. Yani özetle kesinlikle çıkmaz diyebilirim
Ama denemeye değer, içinde kalmasın
![]()
yaaa bugün gördüm gazetede bilgi verdim tc kredi çıktığını kımlık fotokopısı ve maas bodrosu gerektıgını soledıler acaba yollasam fax ıle sıkıntı cıkar mı benım yerıme kredı cekebılırler mı 1 gun sonra gelıceksın kredı cekıcez dıyolar
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
ya gazetede bir ilan gördüm emeklilere falan kredi çıkarıyorlarmış araç kredisi çıkarıyolarmış aradım tc verdım yarım saat sonra bır mıktar kredının cıktıgını maas bodrosu ve kımlık fotokopisini fax yapmam gerektıgını söledıler bende guvenemedım ben getırıyım yerınıze dedım ve onuda kabul ettıler ertesı gunde kredıyı cekmeye gıdıcekmısız nedır acaba bır maas bodrosu ve kımoık fotokopısı ıle benım yerıme cekemezler dımı kredıyı
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)