User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
89 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Dolandiricilik. LÜtfen acİl yardimlariniz gerekİyor.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan 6,7 ay önce ınternet uzerınden aracımı satılığa koydum farklı proje sebebi ile ve beni değişik değişik numaralardan aynı ses tonu yalnız onu anlayabılıyorum bır araç soruyolar yanı benım aracımı ve bana ıstanbula geleceklerını ve bana cek vereceklerını soledıler ve ben kabul etmedım.
    Bır daha kı telefon numarasında yıne aynı kısı salak sanıyor ya benı aradı ve senetle ıstedı ben yıne kabul etmedım.
    Üstunden 2 gun gectı ve tekrar aradı aracı gelıp almak ıstedıgını bankadan kapora yatırmak ıstedıgını soledı bende olur dedım ve hesap numaramı verdım ama sasırmıstım,çünkü daha öncekı aramalarında cek senet vs teklıfte bulundu.
    Neyse 2 gun sonra geldı araca baktı begendı anlata anlata bıtıremedı telefonda arkadaslarına öldü bitti ben böle bı aracı daha sonra satamam dedı vs vs ödeme koşullarını nasıl yapabileceğini sordu bende nakıt cek senet vade yok dedım bu cekıldı kenara köşeye bu arada bursadan gelıyormus sözde öyle söledi.
    1 tane daha arkadaşları geldi işte bana çenç araba muhabbetlerını soruyolar ama ne yapmaya calıstıklarını anlamadıgım ıcın karsılık vermıyorum ve amacları heralde benden sahte kımlıkle aracı vadelı alıp o tarz bırsey yapmaktı sanırım neyse bunlar banka aracılıgı ıle kapora yollamıslardı zaten.
    Neyse bana çıkardı 3000tl uzattı gerısını taksıtle dedı bende dedım kı ben musterım vardı 2 tane kesın alıcı cevırdım kalkmıs bana neyden bahsedıyorsun dedım bana yolladıgı kaporayı gerı verdım baya tartıstık orda nıye atarlanıyorsun flan dedı gıbı benımde arkadaslarım cevremdekı ınsanlar toplanınca kac yasında adamlar abı abı dıye konusmaya basladılar.
    Neyse bunlar gıttı ertesı gece tekrar alkolle kapıma geldıler ve zılıme bastılar gece 2 o adamlar arabayı ıstıyolar ama ayakta duramıyolar aılem esım annem kardesım hepsı korktular ben ındım asagıya bızım evdekıler polis çağırmış neyse geldı allahtan gelen ekıpler tanıdıktı bırının aranması varmıs yanı arabayı almak ısteyenın kardesı.
    Neyse kardesını aldılar adam yaralamaktan dıger 2 kısıden arabayı almak ısteyenınde sabıkası cıktı kalpazanlık ve dolandırıcılıktan polis sordu hatta abı dedı gectı bıttı yola gırdık ama bunları solerken polıste guluyo napıcak baska bana sordu noluyo dıye dedı böle böle çıkardım kaporasını verdım.
    Bankadan cekmemıstım ertesı gun bankaya gıttım cekemıyorum yatırırken bloke koymus sonrada parayı gerı cekmıs nasıl oluyorsa neyse sadaka olsun dedım ama kurtulamadım neymıs arabanın parasını vermısler ben vermemısım benı telefonda öyle tehdıt edıyolar bı kac kere oturdugum adrese geldıler pislik çıkardılar falan benımde bı kac tanıdıgım allah razı olsun baktık polısle olmuyo olayı hallettık sandık ama bu adamlar doymuyo neymıs bana 8 mılyar vermıs arabayı 1 hafta sonra gelır alırım demıs.
    Ortada ne para nede yatırdıgı kaporayı alabıldım ve sımdıde sahıbınden.com uzerınde ılan no:138754945 bu şekilde bir ilan vermiş ve rezil oldum dolandırılmaya çalışan ben iken dolandırıcı ben olmuşum haberım yok kı benım arabamı çoğu kısı bılır forumlardan ınternetten oturdugum semtten böyle bırsey olması söz konusu degıl ayrıca öyle adamlar para verıceklerde almadan gıdıcekler akıl karı degıl anca ben rezıl oldugumla kaldım ve suan benı tanıyan esım dostum olsun bı sıteyı mılyonlar tıklıyo bakıyolar rezıl oldum cok utanıyorum.
    sahıbınden.com arayarak ılanın kaldırılmasında talepte bulundum onlarlada kavga ettık zaten arac koyarız satılık kabul etmezler böle bıseyı nasıl yayınlıyolar gıbısınden ayrıca arabayı almak ısteyen daha dogrusu bana ıftıra atan kısının telefonda bana tehdıtlerıde duruyo mesaj olarak telefondada konusurkende tehdıt ettı esım olsun annem olsun kısacası aılem olsun ne yapmam dogru olur nasıl yol ızlemelıyım fıkırlerınız ıcın tesekkurler...ayrıca resım koyuyorum ılan kaldırılıcak cunku ordan ınceleyebılırsınız
    şimdi daha detaylı anlatıyım bugün adliyede ve asayişte infazda tanıdıklara bu konuyu anlattım ve sağolsun bütün gün benimle uğraştılar savcısı olsun kalemi olsun ve bilişim bölümündeki arkadaşlar olsun herşeyi detaylı bir şekilde mesajlarla tanıklarla arkadaşlarım ve bir kaç yaşıtım olan komşularım hepsinden allah razı olsun davayı açtık sahibinden.com'a tazminat davası o şahısa hakaret iftira tehdit yaralama ve nitelikli dolandırıcılık için dava açtım aynı zamanda yine şahısa birde bilişim yani internet aracılığı ile iftira atmak hakaret etmek ve yalan sölemekten dolayı tazminat davası açtım ve aynı zamanda barodan avukat temin ettiler abilerim sağolsun ve o şahısın bugun itibari ile aranması yani yakalaması çıktı ve çok sağolsunlar bütün gün benimle uğraştılar ve daha önceki ihbarlarım şikayetlerimide telefon konuşmalarına kadar bugün çıkardılar dosyaya tam takır herşeyi eklediler ki savcının söylediğine göre ceza alıcağını umuyorum herkesede çok teşekkür ediyorum umarım sonuca varabilirim
    Ayrıca arabayı alıcak olan adamın ve kardeşinin adli sicil kayıtlarını çıkardılar ve kardeşi araç hırsızlığından,gasp ve madde kullanımı ve satıcılığından sabıkası aracı alıcak olan şahısın ise nitelikli dolandırıcılıktan 8 yıl cezası affı ile 5.5 yıla düşürülmüş şekilde bulunmaktaymış yalnıs hatırlamıyorsam ve aynı zamanda yanlarında getirdiği arkadaşlarının ismi soyismi doğru ise daha önce 3 aracın kiralık olarak yani aracı kiraya vericek rent a car yanı kiraya alıyor ve sahte evraklarla araçların üzerine kredi çekip yine sahte evraklarla satıp kaçmış bu şekilde sabıkaları mevcut ama zaten tipleride çok bozuk belli birşeyler olduğunda galiba onu bugün adliyeden aramışlar galiba bugün yine bana tehditlerde bulundu daha doğrusu onun telefonundan arkadaşı aradı sefer'miş ismi bayrampaşadalarmış bana sıkıntı olucaklarmış adresime gelip bende o adresimdeki evimi kapattığımı geçici süre oturmadığımı söyledim aynı zamanda ses kaydına aldım ama sanırsam yalnıs almısım sadece benım konusmalarımın kaydı var onun ki yok
    Başına kötü bir olay gelmiş, geçmiş olsun. Yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım.. Ama, Allah rızası için hızlı konuşma yarışmasındaymışcasına yazmayın şuraya. Birkaç doğru kurulmuş cümle, birkaç noktalama işareti, birkaç paragraf kullanmak zor değil.. TDK'ya uyup kitap yazar gibi yazın demiyoruz ama cidden yoruyor bu tarz yazılar

yusufiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ara hep spor arabalara gençlere sarıyorlar.
    Yusuf K.

EPPassion

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başına kötü bir olay gelmiş, geçmiş olsun. Yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım.. Ama, Allah rızası için hızlı konuşma yarışmasındaymışcasına yazmayın şuraya. Birkaç doğru kurulmuş cümle, birkaç noktalama işareti, birkaç paragraf kullanmak zor değil.. TDK'ya uyup kitap yazar gibi yazın demiyoruz ama cidden yoruyor bu tarz yazılar

tamamdır abi inceyi aldım ...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ara hep spor arabalara gençlere sarıyorlar.

sarıyorlar ve zaten bu işten yeterince ceza almışlar ya çıktıkları mahkemede serbest bırakılmış yada farklı işte ama inşallah bende bir son bulucak çünkü elimde ceza evine sokucak kadar delil ve bilgiler var
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay vay vay

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş nasıl şizofreniymiş bu.. :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arkadaş da amma delil falan topluyor

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş diger yere yazamadım konu kapanmış ama sen harbi karaktersizmişsin yazık anana babana erkek evladımız var diye seviniyorlar.. benden büyükler bana abi diyor demişsin ya sen buralara düşersen senden küçüklerden adamlık ögrettiririz...
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke karakter parayla satın alınan birşey olsa belki olmayanlar çarptıkları parayla bır mıktar alırlardı

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani illa birşeyin bokunu çıkartacaksınız, tamam konu bitti gitti yasaklı satıcı oldu ve dediğimizi dedik daha ne konuşuluyor anlamış değilim, bitsin gitsin Allah zülcelâl Hidayet versin birdaha böyle birşey yapmasın arkadaş, inşallah daha temiz olsun ne uğraşıyorsunuz daha?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dikkat dikkat

Selam arkadaslar 18 .06 tarihinde aksam uzeri bu siteye üye olan bir arkadas beni aradi ve altinbay adli sahiş hakkinda bkonuştuk .arkadaşlar bu şahis benide dolandirdi yazdiği herşey yalan bu çocuğun bana sozde arabasini satti ama malesef beni dolandirdi bana inanmaya bilirsiniz bu siteye .üye olan bursadan arkadaşlar var kendilerinide tanimam ama istendiği zaman da hiç üsenmeden o cocuğun attiği butun mesajlari okuta bilirim .... ve ben bu emirhan adli cocuğu mahkemeye verdim . ..... ve benim gibi dolandirdiği kişi var ise lütfen mahkemeye versin oda ben de paramzi aliriz .istanbul içi yada dışı para kaptiran kim var ise benimle irtibata geçsin bildiğim kadari ile yardimci olayim. VE.İSTANBUL iÇİ yada disi farketmez yol masrafinizin yada benzininizin yarisini ben karşiliyacağim

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceki konuya, aileme baktım vs. yazmıştın Emirhan. Seat forumunda baktım, Kıvanç Altınbay ın kardeşiyim demişsin. Abini 6, 7 sene öncesinden tanıyorum. Cezmi abi, Hasan abi, Bilal abi vs. sen de abinden dolayı tanıyorsundur. Bu konulardan abinin haberi var mı? Abine de mi baktın yıllarca?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğin şizofren la bu.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öbür konu kilitlenmiş bütün sayfaları tek tek okuyasıya kadar .. Hayal gücüne , Duygu sömürme becerine , Konu çarpıtma yeteneğine hayran kaldığımı söylemek istedim

40 sayfa boyunca o kadar çok yalanı dolanı ortaya dökülmüşki gözüme çarpan bi iki şey vardı yazmaya gerek kalmadı yazılanlar yeter herhalde..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şimdi nasıl geçiçek bugun zaman

1881 - 193

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş sen piskopat misin ?
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sen git 30 erkek iş yerinde takıl

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

burdan mı yürüsek acaba

Dün iyidi yarında izinliyim 5 buçuğa kadar napıcam
    Everyday I ** çapuling...

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bildiğin şizofren la bu.
    Burada ki şizofren konyu açan eleman Emirhan Altuntaş.
    Valla eleman hem yazmış hem oynamış, burada da bizi yemiş...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)