f1 pistine 100 tlye çıkma imkanı bulur pahalı deriz. Körfeze uzak deriz. Evinin otoparkına mı yapılacak bu pisler? İlginç bi milletiz yahu.
Altında kendince güçlü zannettiği ve kendine göre modifiye ettiği aracını etrafta tutarsızce gösteren herkez unutmayalımki buraya üye değillerdir.
Ve pistin halka açık olup olmadığından ve hala pist olup olmadıgından haberi olmayan birçok insan varki, o yüzden bu haberler ne biter nede bunun önüne geçilebilir
IMPOSSIBLE IS NOTHING
100TL pahaliysa senin gecede orda benzine lastige aldigin riske bak topla cikar bedava oldugunu anlarsin.Ama pistte hem ne oldugun direksiyona bos yolda tokat atmaktan baska birsey bilmedigin ortaya cikacak hemde etrafinda sana bayiliyor zannettigin kizlar olmayacak tabi ne isin var pistte.
yorumları okumadım ama pist pahalı diyen zihniyeti kınıyorum...piste çıkartmak için 1000 lerce lira harca ama 100 liraya pahalı de..
pistte makas atamıcakları için , pist pahalı kısacası işine gelmiyor
bahane üretmesinler , paşa paşa yesinler cezalarını ben pist e çıkma meraklsıı değilm ama makasdan ceza yersem pist pahalı demem.
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)