User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: izmirdeki arkadaşlar yardım...

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

izmirdeki arkadaşlar yardım...

Connecting site...

ilandaki araçla takas olayına girmeyi düşünüyorum izmir tarafında hiç tanıdığım yok ve benim gitmemde mümkün değil... aracı izmir tarafında gören bilen tanıyan varmıdır yada gidip benim adıma bakabilecek arkadaş çıkarmı? aracın sahibi tanıdığın varsa gelsin istediği servise gider baktırırız masrafı ben karşılarım demişti... eğer yardım edebilecek olan varsa bana ulaşabilirmi?

aracın hakkında detaylı bilgisi olan varsa onlarada ihtiyacım olacak... şimdiden teşekkür ediyorum yardım eden herkese...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka arabayı taımıyorum salı günü sanayide olcam gelsin karabağlara bakaliim inciğine cinciğine ben söylerim sana şu şu şu var BENM gördüğüm garanti vermem ne olur ne olmaz vebalini alamam
    -- Japan center --

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugratemel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka arabayı taımıyorum salı günü sanayide olcam gelsin karabağlara bakaliim inciğine cinciğine ben söylerim sana şu şu şu var BENM gördüğüm garanti vermem ne olur ne olmaz vebalini alamam
    yok kardeşim ne vebali alacan aksine dua ederim şu şu şu var dersen ben sahibiyle irtibata geçim sana hbr veririm
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütçeni bilmiyorum aracıda tanımıyorum ama ali arkadaşımızın aracı var ortayı bulursunuz diye düşünüyorum

http://www.techturkey.com/forum/otom...l-sunroof.html

hayırlısı olsun bu arada

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orkut aganın bahsettiği aliyo nun aracı kesinlikle öneririm çok çok başarılı
    -- Japan center --

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasla muttap oldum 1-2 kere takas olayını düşünmüyormuş =/ yoksa benimde niyetim ondan yana oldu ilk...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)