paylaşıyorum ben de
elinize sağlık
Kumru yavrusu vardi, arka camda, annesi birakti gitti oldu.
ama 3 adet kirlangic bebegimiz oldu buyudulerSapasaglam masallah
Built to fall....
Her yıl 2 sefer yavru kumru büyütüyorum arka balkonda, yaz başı-yaz sonu yavruları 2 tane üç gün oldu uçtular. Yıllardır kaç nesil kumru uçurdum hatırlamıyorum![]()
Barınak olayındada insanalarla habire papaz oluyorum resmen insanlar hayvan sevmiyor Besleyen var ama küçük bir azınlık. Barındırmaya gelince yok. Neymiş efendim alışmasınmış kokarmış yavrularmış onunda yaşama hakkı var şartlarını biraz iyileştirsek ne olur yani. Hayvana bile iyi davranamıyorlarken insan diye nitelendiriliyorlar.
Bugun hava 10 derece ve cok soguk..Hayvanlar disarida yiyecek de bulamiyorlar.
Bu arada 4 eylul dunya hayvanlari koruma gunu ve migrosta her sene yuzde 50 indirim oluyor yem vs de cok cuzi rakamlara mama alip kapinizin onunde ki hayvanciklari doyurabilirsiniz.
Ilgilenen herkese tesekkurler bu kadar hayvan sevgisi olan kisiyi bir arada gormek guzel![]()
Haziran'da öğrenci evimizi kiralayıp Türkiye'ye geldik. Eylül'de Kıbrıs'a döndüğümüzde evin balkonunda ki klima dış ünitesine 2 tane cinsini bilemediğim kuş yuva yapmış, üstelik yukardan sürekli bizim balkonu bombalamışlar.
Kendi ev arkadaşımın bile yuvayı bozalım önerisine karşı çıktım, sonuç olarak balkon temizliği bana kaldı.Yalnız bu itneler hiç bişey yemiyor benim verdiğim, o kadar bisküvi kırdım, ekmek kırıntısı verdim olmadı.
Çıkıp yuvalarına koymakta istemiyorum belki beni tehtid olarak algılayabilirler diye. Neyse, onlar dışarda buluyorlardır rızıklarını elbet![]()
"Korkmadık, savaştık"
ben bunu akademimizde paylaşayım da sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirelim =)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Oncelikle Allah razı olsun paylasım icin tesekkurler biz yaklasık 9 10 senedir kedi besliyoruz ve artik mahallemizdeki tum kedileri el birligiyle doyuruyoruz cok sukur eski ve icinde yasanmayan evler oldugundan barinmalari mumkun oluyor bi kac kisi tiriviri yapsada Allah in yarattigi canlilara sahip cikmak gurur veriyor en onemliside insanlar neyi gorurse artik yavas yavas alisip uygulamaya basliyolar ve buda bizleri mutlu ediyor ornek emekli maasini mama ya yatiranmi dersiniz, pazar arabasinda sokak sokak mama dagitanmi dersiniz vs. vs.
Peugeot Sport 306 GTI
köpeğe ihtiyacı olan olursa bana pm atsın
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Sokak kedılerı ıcın 5kg mama aldım bugun.
Carrefour dan sadece 23 lira odedım
![]()
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Tebrik ederim yaptığın hareket mükemmel..
Bende bugün soğuktan ölmek üzere olan 1 aylık yavru kediyi sahiplendim ve ailemizden oldu..Garibim duvar ile önüne koyulan yemek kabının arasına girmiş kafası ve sırtının üstü dışarıda saklanmaya çalışıyordu donmuştu resmen..ama artık geçti ve sıcakta uyuyor![]()
Migroslara gidin hayvan haftası nedeniyle mamalarda %50 indirim var. Bide 2. alternatif size Foxy marka mama var KESİNLİKLE ETLİ ALMAYIN!! ancak tavuklusunu alın. 15 KG'si 65 TL çeşitli sitelerin indirimlerinde 55 tl ye kadar düşüyor fiyat. Neden etli almayın dedim. Etli olan mamanın formu bildiğiniz misket gibi yuvarlak koyduğunuz yerde mama durmuyor hem ziyan oluyor hemde yapmak istediğiniz iş yerine gelmiyor hayvancağızlar mama kovalıyor yerlerde. Hafif eğimli yerlerde vermeniz mümkün olmuyor. Ancak tavuklusu üçgen formda ve kediler çok severek yiyor. İyi bir mama. doyuruculuğu yüksek. Hemde fiyat çok uygun.
Foxy tavuklu.
Bende 3 gündür. Acıbademde kedileri otoparka topladım. yerlere kartonlar serdim. Otoparkım yarı açık. ama dışarıdan kesinlikle iyi. apartmandada 3-4 kişi var benim gibi, artan yemekler mamalar sular, evdeki kedilerimden hariç yaklaşık 20-25 sokak kedisine hizmet sağlıyoruz![]()
E yavrucak içinde senin içinde hayırlı olsun ne diyelim
Şu kediciklerin sahiplendirme ayaklarını hızlandırmak lazım. Gerçekten sokaklarda çok yardıma muhtaç hayvan var. Görüyorum bazen kedileri işini biliyo, yediğini içtiğini, yattığı yerini benimsemiş öğrenmiş düzenini kurmuş, o kediyi ellemiyorum. Doğaya ayak uydurmuş yaşıyor diyorum. Ama dayak yiyen yemek bulamayan yaşayamayacak olanlarla derdim benim.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
gönüllü kardeşlerimizi bekleriz
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Yan komşum sokak hayvanları için büyük bi kulübe yaptırmıştı hala da duruyor bende vaktim oldukça su ve yiyecek veriyorum şuan evin önünde 2 tane köpek var mahalleye yabancı sokmuyolar ve kedilerle de çok iyi geçiniyorlar![]()
bizim kedilere barınağa gerek yok, aslında vardı güzel bir saçak altında yatsınlar diye paşa yatağı yaptık beyfendilere, onlar evin çatısındaki eski eşyaların olduğu çuvalı yatak odası yapmışlarbizde bıraktık takılıyolar arada arabanın üstünde, çatıda, çöp tenekesinin üstünde
dünya onlara güzel
![]()
turbocuk istiyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)