İstanbul girişlerine beton dökelim yolları kapatalım bu nüfusla kalsın. :)
Printable View
İstanbul girişlerine beton dökelim yolları kapatalım bu nüfusla kalsın. :)
Dur kalk trafiği olmadığında otoban ne kadarda güzel bir yermiş aslında :D İstanbuldakiler bol bol gezin çok uzun süre bir daha böyle rahatlık yok
@radaristanbul sayfasının kullanımı yaygınlasması lazım twitter uzerınden bır cok kez ıse yaradı ama gecelerı hala sıkıntı
Bugünde İstanbul'da kalanlar bayramlaşmaya ve kurban kesimine diye yola çıktılar herhalde neyseki benim güzergahımda trafik yoktu, frensiz yürüdüm gittim.
trafik gündüz çok güzeldi, akşam çıktığımızda ise hafif kalabalık ama yine durmadan devam edebildiğimiz e5 de, sağolsun kırmızı yeni kasa hb astrası ile 34 EF 14.. bilmem kaç plakalı arac az kalsın arkadan giriyordu bize, tam arkamdan suratle gelirken, sağımda duran arabayı farkedemeyen ve ısrarla sağ tarafa giren eleman, frenleyemeseydi, bende aradan gecsin diye yavaslamama rağmen ciddi bir kazaya sebebiyet verecekti.. hemen öncesinde e-5 cevizlibağ bağlantısında gri bmw kullanıcısı yine eti fazla kacırmış kuduruklugunu trafikten cıkarırcasına arka tamponumun sol tarafına güzel boyasının izini bırakarak gecti gitti sağolsun. Hepsine buradan saygılarımı sunuyor, akıllarını başlarına getirecek bir olay yaşamalarını diliyorum. İçine ettiğimin yerinde sanıyorlarki herkes arabada yalnız, herkes tek başına..
Mehmet usta bugun millette mallik coktu.pendikte yasli amca kirmizi eski bir araba subaru kanadi var.mal mal arkama gecip kornaya basiyor onum kapali isik yaniyor.takmadim tabiki.arkamdan saga gecti sonrada got kadar yerde onume gecti.bende kizdim yapistirdim sarmaktan gidemedim sonra onune gectim yavasladim ankara caddesinde pendikte.sora yol vermeden ilerledim az ilerden sola donucem diye sola gectim bu mal durup cami acmaya calisti ben dondum yoluma millet buna trafigi kitledin diye bi korna kaydi dedim bu sana yeter iyi bayramlar bide yasli karisida yaninda.trafik olmayincada insanlar mallasiyor harbi
Trafik olmayinca insanlar sasirdi.İllaki heyecan ariyorlar.Bugun onumde kimse yok orta seritteyim eleman geldi makas atti.Bos trafik bize yaramaz :)
araba bile az yakmaya başladı yol bilgisayarı ortalamada 9 dan aşağı düşmeyen arabada 7 litreyi gördüm 100km ortalamada bugün :D
hergun bayram yapıcaksın en guzelıı bu :D
E-5 te Corvette ile de siyah Golf makas atıyorlardı...Pekte sağlıklı gittikleri söylenemezdi, umarım sıkıntı yaşanmamıştır.
Geçmiş olsun, bugün bana da 2 denyo denk geldi, bir tanesi durduk yere dibimden gitmeye çalıştı; içimden birader kaşınma dedim haliyle düşüncemi iletemedim, wifi'de sıkıntı varmış :D bende hızımı, vitesi ayarladım, kısa süreliğine sol ayakla tanıştırdım, eli ayağı birbirine dolanmış olacak ki yakın takibi bıraktı.
Diğeride 1,4 70hp'le macera aradı, kendini arıza şeridine attı, artık bayram tebriğini eds'den gönderirler :D :D :D
Jr. var diye hardcore kaşıma yapamıyorum, nazik nazik kaşıyorum :D :D
Bu arada, normalde trafiğe çıkmayan ne kadar acemi varsa tüm aileyi toplayıp yola çıkmışlardı.
aslında 1-2 milyon daha düşse fena olmaz birazcık daha rahatlama şart :D
İstanbul rahatladı. Arabamı yıkayıp gezeyim doya doya bir daha artık seneye görürüz bu şekilde :)
dün akşam boğaz trafiği anadolu'dan avrupa'ya kilitti resmen ibb'den 2saat takip ettikten sonra fsm'yi kullanarak durmadan trafiğe takılmadan evime döndüm bende.. şu gidenler keşke geri gelmeseler bize hergünü bayram etseler ne güzel olur :D
hani trafik boşalmıştı lan :D
dün kız kulesinin oraya gitmek gibi bir hata yaptım..hareme gelene kadar 20 dk geçti..haremden u dönüşü yapıp altunizade içinden e5 e indim..bekle bekle gitmiyor kimse harem gata tarafında çalışmamı var ne varsa artık..