User Tag List

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
269 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: İstanbul trafiğinin çözümü var mı?

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul girişlerine beton dökelim yolları kapatalım bu nüfusla kalsın.

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dur kalk trafiği olmadığında otoban ne kadarda güzel bir yermiş aslında İstanbuldakiler bol bol gezin çok uzun süre bir daha böyle rahatlık yok

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @radaristanbul sayfasının kullanımı yaygınlasması lazım twitter uzerınden bır cok kez ıse yaradı ama gecelerı hala sıkıntı

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bugünde İstanbul'da kalanlar bayramlaşmaya ve kurban kesimine diye yola çıktılar herhalde neyseki benim güzergahımda trafik yoktu, frensiz yürüdüm gittim.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik gündüz çok güzeldi, akşam çıktığımızda ise hafif kalabalık ama yine durmadan devam edebildiğimiz e5 de, sağolsun kırmızı yeni kasa hb astrası ile 34 EF 14.. bilmem kaç plakalı arac az kalsın arkadan giriyordu bize, tam arkamdan suratle gelirken, sağımda duran arabayı farkedemeyen ve ısrarla sağ tarafa giren eleman, frenleyemeseydi, bende aradan gecsin diye yavaslamama rağmen ciddi bir kazaya sebebiyet verecekti.. hemen öncesinde e-5 cevizlibağ bağlantısında gri bmw kullanıcısı yine eti fazla kacırmış kuduruklugunu trafikten cıkarırcasına arka tamponumun sol tarafına güzel boyasının izini bırakarak gecti gitti sağolsun. Hepsine buradan saygılarımı sunuyor, akıllarını başlarına getirecek bir olay yaşamalarını diliyorum. İçine ettiğimin yerinde sanıyorlarki herkes arabada yalnız, herkes tek başına..
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet usta bugun millette mallik coktu.pendikte yasli amca kirmizi eski bir araba subaru kanadi var.mal mal arkama gecip kornaya basiyor onum kapali isik yaniyor.takmadim tabiki.arkamdan saga gecti sonrada got kadar yerde onume gecti.bende kizdim yapistirdim sarmaktan gidemedim sonra onune gectim yavasladim ankara caddesinde pendikte.sora yol vermeden ilerledim az ilerden sola donucem diye sola gectim bu mal durup cami acmaya calisti ben dondum yoluma millet buna trafigi kitledin diye bi korna kaydi dedim bu sana yeter iyi bayramlar bide yasli karisida yaninda.trafik olmayincada insanlar mallasiyor harbi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik olmayinca insanlar sasirdi.İllaki heyecan ariyorlar.Bugun onumde kimse yok orta seritteyim eleman geldi makas atti.Bos trafik bize yaramaz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    araba bile az yakmaya başladı yol bilgisayarı ortalamada 9 dan aşağı düşmeyen arabada 7 litreyi gördüm 100km ortalamada bugün
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hergun bayram yapıcaksın en guzelıı bu
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E-5 te Corvette ile de siyah Golf makas atıyorlardı...Pekte sağlıklı gittikleri söylenemezdi, umarım sıkıntı yaşanmamıştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafik gündüz çok güzeldi, akşam çıktığımızda ise hafif kalabalık ama yine durmadan devam edebildiğimiz e5 de, sağolsun kırmızı yeni kasa hb astrası ile 34 EF 14.. bilmem kaç plakalı arac az kalsın arkadan giriyordu bize, tam arkamdan suratle gelirken, sağımda duran arabayı farkedemeyen ve ısrarla sağ tarafa giren eleman, frenleyemeseydi, bende aradan gecsin diye yavaslamama rağmen ciddi bir kazaya sebebiyet verecekti.. hemen öncesinde e-5 cevizlibağ bağlantısında gri bmw kullanıcısı yine eti fazla kacırmış kuduruklugunu trafikten cıkarırcasına arka tamponumun sol tarafına güzel boyasının izini bırakarak gecti gitti sağolsun. Hepsine buradan saygılarımı sunuyor, akıllarını başlarına getirecek bir olay yaşamalarını diliyorum. İçine ettiğimin yerinde sanıyorlarki herkes arabada yalnız, herkes tek başına..
    Geçmiş olsun, bugün bana da 2 denyo denk geldi, bir tanesi durduk yere dibimden gitmeye çalıştı; içimden birader kaşınma dedim haliyle düşüncemi iletemedim, wifi'de sıkıntı varmış bende hızımı, vitesi ayarladım, kısa süreliğine sol ayakla tanıştırdım, eli ayağı birbirine dolanmış olacak ki yakın takibi bıraktı.
    Diğeride 1,4 70hp'le macera aradı, kendini arıza şeridine attı, artık bayram tebriğini eds'den gönderirler
    Jr. var diye hardcore kaşıma yapamıyorum, nazik nazik kaşıyorum

Bu arada, normalde trafiğe çıkmayan ne kadar acemi varsa tüm aileyi toplayıp yola çıkmışlardı.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, bugün bana da 2 denyo denk geldi, bir tanesi durduk yere dibimden gitmeye çalıştı; içimden birader kaşınma dedim haliyle düşüncemi iletemedim, wifi'de sıkıntı varmış bende hızımı, vitesi ayarladım, kısa süreliğine sol ayakla tanıştırdım, eli ayağı birbirine dolanmış olacak ki yakın takibi bıraktı.
    Diğeride 1,4 70hp'le macera aradı, kendini arıza şeridine attı, artık bayram tebriğini eds'den gönderirler
    Jr. var diye hardcore kaşıma yapamıyorum, nazik nazik kaşıyorum

Bu arada, normalde trafiğe çıkmayan ne kadar acemi varsa tüm aileyi toplayıp yola çıkmışlardı.
    kimse karşıdaki arabayı düşünmeden kullanıyor gerçekten.. az kalsın ciddi kaza gecirecektik bunlar yüzünden bu aksam
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse karşıdaki arabayı düşünmeden kullanıyor gerçekten.. az kalsın ciddi kaza gecirecektik bunlar yüzünden bu aksam
    Trafikte zaten bu düşüncesizlikten, bu saygızıslıktan oluyor. Bir kaç güne, dvr kamerama takılanları paylaşacağım.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında 1-2 milyon daha düşse fena olmaz birazcık daha rahatlama şart
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İstanbul rahatladı. Arabamı yıkayıp gezeyim doya doya bir daha artık seneye görürüz bu şekilde

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dün akşam boğaz trafiği anadolu'dan avrupa'ya kilitti resmen ibb'den 2saat takip ettikten sonra fsm'yi kullanarak durmadan trafiğe takılmadan evime döndüm bende.. şu gidenler keşke geri gelmeseler bize hergünü bayram etseler ne güzel olur
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hani trafik boşalmıştı lan

dün kız kulesinin oraya gitmek gibi bir hata yaptım..hareme gelene kadar 20 dk geçti..haremden u dönüşü yapıp altunizade içinden e5 e indim..bekle bekle gitmiyor kimse harem gata tarafında çalışmamı var ne varsa artık..
    2000 A3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hani trafik boşalmıştı lan

dün kız kulesinin oraya gitmek gibi bir hata yaptım..hareme gelene kadar 20 dk geçti..haremden u dönüşü yapıp altunizade içinden e5 e indim..bekle bekle gitmiyor kimse harem gata tarafında çalışmamı var ne varsa artık..
    Metro ve marmaray çalışmaları bitene kadar mecbur kalmadıkça oralarda gezinmemek lazım.
    Yani 2015'e kadar oralarda gezinmemek lazım

P.S: Aga yine trafik felç; ne oldu bayramlaşma ve kurban kesimi bitti, gezme tozma trafiği mi başladı. ?

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metro ve marmaray çalışmaları bitene kadar mecbur kalmadıkça oralarda gezinmemek lazım.
    Yani 2015'e kadar oralarda gezinmemek lazım

P.S: Aga yine trafik felç; ne oldu bayramlaşma ve kurban kesimi bitti, gezme tozma trafiği mi başladı. ?
    abi abartısız 20 dk bekledim..karşı şerit haremden üsküdar yönü bomboş..üsküdardan harem yönü tıklım tıklımdı..dahada arabayla istanbulda gezilmez bunu anladım bayram bahane trafiği eksilmez istanbulun..
    2000 A3 8L

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)