Trafikte zaten bu düşüncesizlikten, bu saygızıslıktan oluyor. Bir kaç güne, dvr kamerama takılanları paylaşacağım.
Printable View
aslında 1-2 milyon daha düşse fena olmaz birazcık daha rahatlama şart :D
İstanbul rahatladı. Arabamı yıkayıp gezeyim doya doya bir daha artık seneye görürüz bu şekilde :)
dün akşam boğaz trafiği anadolu'dan avrupa'ya kilitti resmen ibb'den 2saat takip ettikten sonra fsm'yi kullanarak durmadan trafiğe takılmadan evime döndüm bende.. şu gidenler keşke geri gelmeseler bize hergünü bayram etseler ne güzel olur :D
hani trafik boşalmıştı lan :D
dün kız kulesinin oraya gitmek gibi bir hata yaptım..hareme gelene kadar 20 dk geçti..haremden u dönüşü yapıp altunizade içinden e5 e indim..bekle bekle gitmiyor kimse harem gata tarafında çalışmamı var ne varsa artık..
Ankaraya taşındım. sülalem raad panpa :D
şuan her yer kırmızı görünüyor :D ilk gün herkes her şeyi halletti demek bayramla alakalı :D
Yaşasın, artık Bahçeşehir'deki arkadaşlarımızla yüz yüze görüşemiyoruz :mad::mad::mad:
Bana kalırsa eski bayramlardaki sakinlik yok...
Nazar Değdi resmen istanbul'a.
Trafik kilit
Bi kac gundur fena trafik var avrupaya geciste neden acaba anlamadim gitti
Ya millet birde piskopat olmus. Simsiyah film camli passat 34 h.. 64 plakali . Polis megafonu var. Alttarafi sikisik trafikte onune gectim adim adim giden yolda. Acti cami ne yapiyorsun dedi, bisey diyemeden trafik akti. Sonra megafondan ne var arkadasim nolduu diye anons yapti. Bende aradim 155 i sikayet ettim.
Sinirim oynadi resmen..
Güya istanbul boşaldı bandırmadan 4 saatde geldik vapurdan indim avrupa yakasına geçmek ikibucuk saat sürdü.
Bir de yagmur yagdi ustune kaymakli ekmek kadayifi oldu.İstanbul trafik bayrami boylece bitmis oldu.Ruyadan uyanabiliriz:))
İstanbul boş değil kandırılıyoruz beyler.. :D ilk gün sadece kurban telaşından ortalıkda değildi insanlar :) bugün nereye girdiysem tıkanıp kaldım...
daha önce yazan oldumu bilmiyorum
sürekli yaşadığımız birşey var, bence çok faydası olabilir istanbul trafiğine.
kaza oldumu neden karşı şerit tıkanıyor?
türkiyeye has bu sıkıntıyı nasıl giderebiliriz?
bunu insan tarafından çözemezsin, 100 yılda geçse değişmez.
bizim insanımız illaki yavaşlayıp hatta abartıp durup karşıya geçip bakanlar olur.
o yüzden yollara aralara paravan koymalı
giderken diğer şeridi görme aga?
bütün e5 bütün, temi yolları kapat
tamamen trafiği çözmeyecek tabiki
ama en azından kaza durumunda sadece kaza olan yol tıkanacaktır
Aynen abi bizim millet bi degisik
Bizim milletinin en büyük marifetidir durup olayı izlemek. Banane diyemez bizim milletimiz.
Kaza olur, gider telefonla video çeker, kavga olur, durup izler. Garip bir milletiz.
garip değil aslında kuralsız bir toplumuz bununda toplumla ilgisi yok toplumu kontrol eden yasa koyucu ve yasalaraı tatbik edicek kolluk ve diğer kuvvetlerle alakalı..
sen o aracı durdurup karşıya geçip aval aval bakan tipe kes cezayı yada kameraya alanı kes cezayı trafikde uluslararası otobanda kaza nasıl olmuş diye frene basıp 20 , 30 ile gidip birde aracın içinde bildiğin uzun uzun memleket meselesi gibi analiz yapan insanlara kes cezayı bak bakalım ikincisini yapabiliyorlarmı..
amerika örneği vermeyi sevmiyorum ama amerikada polis bir aracı durduğunda aracın içindeki kişinin polis araca yaklaşana kadar elleri direksiyonun üstünde görünür şekilde kalmak zorundadır kalmassa yada bizdeki gibi araçdan inerse abicim,birader falan derse alnının ortasına kurşunu yer polisin vurma hakkı var.. polise öyle abicim ,birader sen benim kim olduğumu biliyormusun tarzındada yaklaşamıyorsun tek memur bey bunun dışında bir şey diyemessin.. oda sana sizli bizli mesafeli konuşmak zorundadır..
yani kısaca iş hep uygulamaya geliyor bence toplumda bir sıkıntı yok topluma kurallar koymassan toplum kendi kurallarını belirler..
İlla güdülmek gerekli yani :) Birileri sürekli ceza yazmalı, düdük çalmalı, devam et demeli vs...
yalnız bayram bitti trafik geldi , ne güzel rahattıkk
İstanbul'da değil ama Çin'de düşündükleri olay 10 numara...
Sıkışan trafiği rahatlatmak ve daha az enerji tüketerek toplu taşımayı sağlamak için Shenzhen Huashi Future Parking şirketi 3 boyutlu otobüs olarak bilinen "3D Express Coach" isimli otobüsü tasarladı.
YENİ YOL YAPILMASI GEREKİYOR
Altından geçen arabanın 2 metreden yüksek olmaması gerekiyor. Tabi bu otobüs için yeni yol yapılması ya da var olan yolların bu otobüslere göre düzenlenmesi gerekiyor.
1400 KİŞİLİK YOLCU KAPASİTESİ
Bu otobüsler aslında metro gibi. Üretimi ve maliyeti de metrolardan çok daha düşük. Yolcu taşıma kapasitesi 1200-1400 kişi ve saatte maksimum 60km yapabiliyor.
Web TV İzle | Video Haber İzle | Sabah TV | İnternet Haber | Sabah
Çok eski bir haber.. Takla attırıp tekrar girmiş sabah.. İstanbul için imkansıza yakın bir uygulama..
asla islemeyecek sistemmin yeniden sunulmusu
olabilcek senaryolar
- acil durum freni mal olur önune agzına bir makas yerse aksamda anlatırlar metroya makas attm diye
- sagına soluna patlamaya megili olanları saymıyorm bile
- fazla yüklenmiş bir denyo altına girer cıkamaz yada tam tersi o zımbırtı girer kalır oyle :)
-olurda kazaya denk gelirse o kapaklar birinin beynine/arabasına iner kan çıkar
-hadi indirdi dogru dürüst okadar insanı e5 'emi salıncak napcak kabak gibi yol ortasında. icerde canları sıkılmasın cıksın hava alsınlar sigara icsinler diyemi