User Tag List

Sayfa 11/15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
269 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: İstanbul trafiğinin çözümü var mı?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 de gece asfalt çalışması var kardeşim ondan 1 e akıyor muhtemelen.

Banada senelerce motor olmaz dediler en son isyan ettim işte..
    Emre, nasıl ikna ettin canım kardeşim, formülü varsa banada ver lütfen
    Şaka bir yana, bana hayatta aldırtmazlar, ailede bir tane motorcu var, fazlasına gerek yok diyorlar.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 de gece asfalt çalışması var kardeşim ondan 1 e akıyor muhtemelen.

Banada senelerce motor olmaz dediler en son isyan ettim işte..
    1 cıkısıda asfalt atıyorlardı anadolu yönünde bunlar şaka yapıyor herhalde aynı anda 2 tarafada asfalt atılırmı yaw
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün veznecilerde yolu karıştırınca üstüne kilit trafik arkamdan karşı şeride atlayıp sacma sapan gazlayan arabaya yol vermedim salak kaldı solda arkama girmeye çalısırken çat vurdu bilerek mi yaptı billmiyorum trafiğin çözümü var mı bilmiyorum ama, vuruk araba kullanıcaksın istanbulda acımıcaksın

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre, nasıl ikna ettin canım kardeşim, formülü varsa banada ver lütfen
    Şaka bir yana, bana hayatta aldırtmazlar, ailede bir tane motorcu var, fazlasına gerek yok diyorlar.
    Ne bilim abi gittim kimseden habersiz aldım getirdim bir hafta trip attılar sonra baktılar çok rahatladım şimdi işleri düşüyor 2 dakka motorla hallet gel diyorlar o kısmı kötü oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Floryadan halıcıoğluna kadar abartısız bir şekilde trafik vardı diyebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karaköyden boğaziçi köprüsü 2 saat sürdü. Saat 4 te girdim bi de. 6 da falan girsem daha gelememiştim heralde. Bilerek yolları tıkamıolarsa şerefsizim.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik sagolsun Kosuyolundan buyuk camlicaya kadar yurudum.Tesekkurler İstanbul trafigi,delirmeme az kaldi!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avrupa yakasina her giriste mideme agrilar giriyor, hele bakirkoy tarafina mcbur isim dusuyor bazem haftasonu ozellikle. donusler kabus. 15 dkda bir ibb guncel cekiyorum,

kARSiya gezmeye gidiceksem en iyisi bebek istinye vs sahil/ 2 ye kacmak kolay yoksa ,,karsi aman olum
    hele eminonu tarafina arabayla gidilirmi aman tanrim diyorumo sahil yolu gunun her saati tikali zaten
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vay arkadaş, heryer oldu sana 5dk, İstanbul olması gereken trafiğine kavuştu

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafiğin çözümü bayrammış bugün ne güzeldi öle ibb trafiğe bakıyorum köprü falan yemyeşil acaba sistemdemi bi arıza var die düşünüyodumki gerçekdende bomboşdu

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Araba kullanmazsak trafiğe çözüm olurmuş. Toplu taşımanın bazı sorunları varmış ama ilgi artarsa bu sorunlar giderilirmiş.

Araba kullanmazsak önerisini çok tuttum yalnız.. Nerden de aklına gelmiş

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    twitterda @radaristanbul diye bir şey var kullanan varmı o hesabı yani takip eden..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Londrada merkeze giris ucretliymis bunu dile getirdi.burdada oyle olabilir bence yakinda..yandikmi iyimi olur bilmiyorum.gereksiz arac kullanan toplu tasima kullanir belki iyi olur ama bizimkilerdeki niyet para kazanmak olur trafik rahatlicakmis bahane.

O degilde suan ne guzel yollar ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Londrada merkeze giris ucretliymis bunu dile getirdi.burdada oyle olabilir bence yakinda..yandikmi iyimi olur bilmiyorum.gereksiz arac kullanan toplu tasima kullanir belki iyi olur ama bizimkilerdeki niyet para kazanmak olur trafik rahatlicakmis bahane.

O degilde suan ne guzel yollar ya
    Londrada merkeze giriş 20 pound diye havaya bir güzel sıktı. Bir kere 20 pound değil 10 pound, üyelik neyin yaparsan da 9 pound. Hafta sonları ve bizdeki gibi resmi tatillerde o ücret alınmıyor. Hafta içi Pazartesi'den Cuma'ya belirli saatler için alınıyor. Heriflerde 20 pound bizdeki 20TL gibi birşey, bugünün kuru ile 64 TL değil.

Ayrıca, Londra'da otomobille bir yere gitmek için harbiden deli olmak lazım. Her yere metro ve saatinde kalkan otobüsler var. Metro duraklarından otobüs duraklarına linkler var, bizdeki gibi metro e-5'ten gitmiyor. Bizdeki gibi metro Kartal-Kadıköy arası değil. Bizdeki gibi Londra taaa Çatalca'dan başlayıp Şekerpınar'a kadar gitmiyor.
    Denemesi bedava, Londra merkez'den 25-30km uzaklıkta bir nokta belirle, o noktadan Londra'ya nasıl ulaşırım diye google maps'e gir bak bakalım 25-30km'lik mesafeyi toplu taşıma ile kaç dakikada alabiliyorsun. 25dk'damı, 1 saattemi, 2 saattemi ???
    Bizde Kadıköy'den Hadımköy'e bir gitmeyi dene ama merkezden merkeze gideceksin, sadece toplu taşımayı kullanacaksın. Bırak vaktinde ve uygun zamanda varmayı, yerçekimsiz alanı keşfedersin, hiç tanımadığın insanlarla ten uyumun olmaya başlar.
    Londra'ymış, 20pound'muş, sen oradaki gibi yap her yere konforlu ve saatinde kalkan ulaşım sağla, her yere demir ağlar ör baktın yine trafik var o zaman gel şehir girişine ücret al.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul bugun cok güzeldin
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul bugun cok güzeldin
    He valla, her yer 5dk ve yemyeşil oldu
    11:00'de bir yere kahvaltıya gittik, ulan dedim o saatte ne park yeri kalmıştır ne kahvaltı, otoparka otomobili çapraz park edip gidecektim neredeyse o kadar boştu. Üstelik eve 5dk'da dönünce eşim bile ne yaptın ne ara ışınlandık dedi

Keşke hergün böyle olsa, sinir, stres kalmaz.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Londrada merkeze giriş 20 pound diye havaya bir güzel sıktı. Bir kere 20 pound değil 10 pound, üyelik neyin yaparsan da 9 pound. Hafta sonları ve bizdeki gibi resmi tatillerde o ücret alınmıyor. Hafta içi Pazartesi'den Cuma'ya belirli saatler için alınıyor. Heriflerde 20 pound bizdeki 20TL gibi birşey, bugünün kuru ile 64 TL değil.

Ayrıca, Londra'da otomobille bir yere gitmek için harbiden deli olmak lazım. Her yere metro ve saatinde kalkan otobüsler var. Metro duraklarından otobüs duraklarına linkler var, bizdeki gibi metro e-5'ten gitmiyor. Bizdeki gibi metro Kartal-Kadıköy arası değil. Bizdeki gibi Londra taaa Çatalca'dan başlayıp Şekerpınar'a kadar gitmiyor.
    Denemesi bedava, Londra merkez'den 25-30km uzaklıkta bir nokta belirle, o noktadan Londra'ya nasıl ulaşırım diye google maps'e gir bak bakalım 25-30km'lik mesafeyi toplu taşıma ile kaç dakikada alabiliyorsun. 25dk'damı, 1 saattemi, 2 saattemi ???
    Bizde Kadıköy'den Hadımköy'e bir gitmeyi dene ama merkezden merkeze gideceksin, sadece toplu taşımayı kullanacaksın. Bırak vaktinde ve uygun zamanda varmayı, yerçekimsiz alanı keşfedersin, hiç tanımadığın insanlarla ten uyumun olmaya başlar.
    Londra'ymış, 20pound'muş, sen oradaki gibi yap her yere konforlu ve saatinde kalkan ulaşım sağla, her yere demir ağlar ör baktın yine trafik var o zaman gel şehir girişine ücret al.
    bunların yanında birde londrada saatlik araç kiralama sistemi var mesela londrada bir sokakdasın direk internetten giriyorsun kiralama şirketinin sitesine aracı online kiralıyorsun o sokakda yada o sokağa çok yakın bir yerde aracının adresini veriyorlar gidiyorsun anahtar falan yok sen aracın başına geldiğinde araç çalışıyor işini hallediyorsun ve misal evine gittin işlerin bitti evine yakın kiralama şirketinin bir yerine bırakıyorsun arabanı..

Türkiye standartlarına çevirirsek misal araca ihtiyacın oldu acil arabanda evde evinde kadıköyde sende bakırköydesin misal direk kiralama şirketinin sitesine girip kaç saatlik işin varsa giriyorsun online 2 dakkada aracın ödemesini yapıyorsun direk cep telefonuna kiralama şirketinin aracının sana en yakın noktadaki adresi geliyor gidiyorsun aracın başına araç merkezden çalıştırılıyor biniyorsun araçla işini hallediyorsun evine dönüyorsun aynı araçla evin misal kadıköyde dedik kadıköyde kiralama şirketinin gene senin evine en yakın noktadaki yerine aracı park ediyorsun çıkıp gidiyorsun.. ordanda ihtayacı olan bir başkası arabayı kiralaya biliyor..

yani adamlarda sistem almış başını gitmiş londra denilen şehir trafiği icat eden şehirdir ilk otoyol ilk toplu ulaşım, taksi hizmeti ingilizler bulmuşdur bugün bile liderler adamlar bu hususda.. ama sanırım hala bir metrobus leri yok...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbuldan gidenleri almayalım ağa il sınrına barikat kuralım gelmesinler bugün çok rahattık
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım istanbul , sadece istanbulda doğup büyümüşlere kaldı bugün
    Livestrong

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)