tanıtımda bize sipariş edilirse 428i 435i de getirtirebilir demişlerdi bence bir bmw bayii ile görüşmen gerekli
Printable View
tanıtımda bize sipariş edilirse 428i 435i de getirtirebilir demişlerdi bence bir bmw bayii ile görüşmen gerekli
Aracı kendin getirtmeyi düşündün mü ?
P.tesi borusanla gorusecegim. Zaten internet sitesinde sadece x drive gozukuyor. Getirtebilirse arkadan itis alacagim 4.28i getirtemezse arkadan itis baska biseylere bakacagim artik.. kendiniz getirtmeyi dusunuyormusunuz derken ithalat olarak diyorsaniz ugrasmak istemiyoruz acikcasi
Haklisiniz bu konuda fakat 4 serisi icin itlahalat isiyle ugrasamam.
al 2.el f30 328i performance paket yap,
düşük km de araçlar var ve fiyatları uygun 65-80bin euro arası satıldı sıfırları, şimdi ikinci ellerinin fiyatları makul. 428e 85-95bin euro verme bence. görsel olarak e90-92 arasındaki kadar fark yok 3-4 arasında, 3 de gayet şık ve spor.
1 seneye yakındır kullanıyorum, yakıtı, gidişi, duruşu, modifiye parçası konusunda oldukça zengin yeni olmasına rağmen. Rüzgar sesi var fakat kafa ütüleyecek kadar da değil.
BMS, dp, egzoz 300 üzeri hplerle de oldukça güzel kullanırsınız.
Bms dediginiz nedir acaba ? 4 kapi veya 2. El dusunmuyorum bu arada
galeriden sipariş edin istediğiz aracı.hem opsiyon hem renk motor kafanıza göre araca binmiş olursunuz..
Burdan haber verecegimi yazmistim. Bugun aldim 4.28i lansman rengi olan gri gibi bi renk var o renk. M paket harman kardon hafiza isitma. Buyuk fren diskleri ve buyuk kaliperler. Dreksiyondan vites. 19 performans jant.. araba showroom'da oldugu icin bayram donusu teslim edecekler.. yardimci olan herkese tesekkur ederim..
Hayırlısı olsun. Çok doğru bir seçim. Mahsuru yok ise aldığınız fiyatı söyleyebilirmisiniz?
Ozelden pm atiyorm abicim
4 çeker mi arkadan itiş mi ? gerçi x drive yazmamışsınız ama yine de sormak istedim
4 ceker x drive yani
hayırlı olsun kazasız belasız inş :) fotolarını bekliyoruz :)
Bayramdan sonra Allahin izniyle acacagim konusunu :)
Hayirli olsun
http://i40.tinypic.com/2cfeij8.jpg
http://i39.tinypic.com/14kfngh.jpg
Adanadan aldiysan arac bu galiba