Haha aynen bu arac. Bende bile gun isiginda cekilmis fotolari yok. Tesekkur ederim fotolar icin
hayırlı olsun güzel seçim önümüz kış şimdiden kış lastiklerini hazırlayıp kışın keyfini çıkarın dağda bayırda her yerde
xdrive ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum
Hayirli olsun
Alindiktan sonra ilk islem egzoz olmali ankarada bi abimizde var yanlis hatirlamiyorsam m performance var sesi tam kivamindaydi
Xdrive ne yazik ki yanlamak icin yanlis tercih araba sifirdan kalkista direksiyonu kirinca anca yanliyor eger cok fazla kayarsa 4x4 tahrik arizasi veriyor limp moda alip...
M performance egzoz bende var ankarada ki 328i de eisenmann var.
benim fikrime göre son susturucu değişikliği genç arkadaşları ses konusunda pek tatmin etmez.
bence arkadaş son susturucuyu iptal edip düz boru çektirsin hem daha sesli hem daha masrafsız olur. youtube da muffler delete yazınca çıkan sonuçları inceleyebilirsin.
x-drive gerçek hızlanma G kuvvetini hissettirir. biz arkadan itişle anca patinaj çekip hızlanamıyoruz memleketim asfaltında.
Yahu arkadaş 65 bin Km boyunca X1 le dahi yapmadığım maymunluk kalmamıştır daha henüz tahrik azdırma çoşturma vb hiç bi arıza verdiremedim
Tamam anladık elbette rwd değil ama genel olarak diğer markalar daki awd sistemleri gibi önden çekiş odaklı bi sistem değil
Ne yapılmak isteniyor bilemedim ama pistte caddede sürekli yanlama gibi bi arzu mevcut ise anlarımda ;
Normal günlük kullanım için muazzam abarttığınızı rahatlıkla söyleyebilirim..
katılıyorum size, b8 2.0tfsi quattrom vardı, 328den daha kontrollü yan verebiliyordum ve oldukça zevkliydi torsen sistem. 328de ise sollamaya çıkıyorum 90 gibi kickdown yaptığımda aklıma çoluğum çocuğum geliyor, resmen arabanın kıçını tutamıyorum ve eğer bu tepkiyi ön görmüyorsam cidden tedirgin oluyorum.
Herkese yorumu icin tesekkur ederim. Egsoz dusunuyorm ya eisenmann yada 76 duz boru sona varex.. acaba downpipe yapinca agriza isigi yakiyormu ? Zaten egsoz filtre ve chip cikana kadar burger motorsports'un urununu takicam arastirdigim ve bi arkadasin yazdigi kadariyla guzel bir urun. Yanlama konusundada bakip gorecegiz yanlamazsa cani sagolsun![]()
Hayırlı olsun fiyatını bana da pm'ler misin abi lütfen yılbaşında bizim de niyetimiz var.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Susturucudaki Sensör birşekilde hallediliyor, downpipe için bms nin dp fix kablosuyla arıza ışığı yanmıyor. Eisanmanndan tek başına çok bişey bekleme ama dp ile tatmin olursun. Golf tee sensörünü açık bıraktığımda cold startta çıkan yüksek ve homurtulu ses devam etmiyor, gene ses azalıyor
Abi bms nin dp fix bildigimiz yaniltici yani bi ozelligi yok
Bu arada dp olmadan ses gayet basarili bence
BMW F30 328i (N20) Eisenmann Race Exhaust Clip - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)