bazen rüşvet te işe yaramıyor kıl kaptımı bir sefer tam kıl kapıyor ne kadar tanıdıgın olsa da bişi yapamıyorlar birde baglanırsa eger arac ozaman işte kılın kılı oluyo lar
bazen rüşvet te işe yaramıyor kıl kaptımı bir sefer tam kıl kapıyor ne kadar tanıdıgın olsa da bişi yapamıyorlar birde baglanırsa eger arac ozaman işte kılın kılı oluyo lar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ruhsat icine 20 YTL![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arkadaslar ne yazıkkkı ıstasyonlar özelleşince durum bundan daha kotu hale gelıcek.ozellese yenı muayene ıstasyonları cok farklı servıs gb arabayı lastık havasına kadar olcucekler vede modlanmıs yada hasar alıp yapılmıs aracların durumu ıcler acısı sekılde olmayacak .arabanın standart versıyonu neyse o olucak .ısler cok cok zorlasıcak tabıkı olmıycak dıye bırsey yok calısmalar baslamıs durumda cok yakında istanbuldada devreye gırecek yenı nesıl muayene ıstasyonları rusvet tabıkıde olucak ama 3 mıslı felan olucak dıye duydum onunda haberı hemen geldı
önce yolları gereken standarta getirsinler ondan sonra arabaların standartlarını kontrol etsinler.
heryerimiz düzgün bir arabamızın tamponu, filtresi kaldı yamuk...
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
muayene istasyonlarına TÜV geldi.. araclar 10 aşamalık incelemeden gectikten sonra onaylanıyor ve şimdiden giden aracların %75i muayeneden kusurlu olarak geri donmus...
Türkiyede saçma sapan işler yapılıyor bi araç muayene ettirecez araya adam koyup rüşvet mi vermemiz lazım illaki.Bu işler avrupada nasıl oluyor mereak ediyorum Jun modifiyeli imprezalarda rüşvet mi veriyor ya da ABT'li TT ler....
hemen hemen her ilçeye istasyonlar kuruyolar yogunlugu önlemek için,geçen beylikdüzüne muayene gittim orda bi abimiz var her türlü arabaya ona muayene yaptırmışımdır abi özelleşio napıcaz dediğim de biz ve bizim gibi adamlar oralarda da olucak o yüzden hiç dert etmeyin içiniz rahat olsun bizim milletimiz aç ne olursa olsun avantasız yaşıyamaz dedi!
yuh böle bi memlekette yaşıyoruz insanlar rüşvete öle bi alışmışki rüşvetsiz yapamıyolar
özelleşen muayne istasyonunda muayneye giren varmı hiç?
aga bizim tuzla çok iyibizim gebzenin tüm arabaları nazmi tarafınca hallediliyor araba bile gitmeden allah razı olsun akşamada ruhsatımızı veriyor hilmininde dediği gibi 100ytl fazla veriyoruz ama işimiz hallloluyor orda okadarda insanlardan laf işitmiyoruz
ben ağustos ayı sonunda tüv muayenesinden geçtim
aracım 92 model honda crx
16 inch enkei jantlar ve kn hava filtresi arabanın üstündeydi gittiğimde o şekilde geçtim.arabam orjinal yüksekliğinde,yay yok henüz
camlarda artık rengi atmış bi film vardı onları söktürdü
kısa far ayarı bozuk egzos sistemi paslı ve sağ sol üst rotillerde hafif boşluk var şeklinde 3 adet hafif kusurla muayeneden geçtim
aracınızda çalışmayan bi aksam olmasın abartı modifiye de yoksa eğer (çok göze batan bir body kit,yüksek sesli egzos full mod.lu motor gibi)sıkıntı olacağını sanmıyorum..
ben turbo bitince ne yapcağımı merak ediyorum =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)