User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
99 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ikinci el arac fiyatları hakkında

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne araçları ne fiyatlarla gördükten sonra ben de bugün aracımı tavan fiyattan satılığa çıkardım. bi aracın döküntüsü 40.000'se, ciddi anlamda temizi 50.000 eder arkadaş.

Böyle yükseldi ki zaten bu piyasa. İnsanlar o sahibindende yazılan fiyatlara satılıyor ya da ederi o sanıyor. Benim arabam daha temiz, kmsi düşük diye daha da üstünü yazdı. İlla bundan da temizi çıktı, 1 tık daha yukarı taşındı piyasa.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biliyordum böyle diyeceğinizi ama yapabileceğim birşey yok maalesef arkadaşım. alırken çok yüksek fiyatla aldım zaten ve pazarlık payını epey yüksek bıraktım.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 araç fiyatları yüksedi tamamda , 50 60 k km'deki golf 6 tdi high. dsg lere 65 lira istemek neydir yaa?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl bır mıllet olduk bılemıyorumkı mılletımız ne kadar kazıklarsam kar dıyıp gecınıyor en basıtı araba fıyatları hakkı olmadıgı halde ısteyıp sonra o parayıı nasıl yıycekler bılemıyorum kull hakkı nerde kaldı bılemıyorum allah sonumuzu hayır etsın

örnek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7967931/detay#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12604051/detay

kmlere bakın bırde fıyatlara araba orjınal bıle degıl

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18 e satılan araca 16 teklif ederiz adam aynı araca 16 yazsa 14 teklif ederiz... dogal olarak pazarlık payı yuksek tutuluyor nette.

piyasası olmayan araclara bakabılırsınız donanım olarak guzel ama tutulmadıgı ıcın fiyatları uygun olan markalar var nasıl olsa ucuza alıyorsunuz satarkende uyguna verırsın.

ha illa kafamdakı araclara bakıcam dersen olusan pıyasadan almak zorundasın yada beklıceksın bırı zorda olupda ucuz verecek yada pıyasadan haberı olmayacak. Onu kovalayan cok kısı var ...

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 model honda civic'ini (elegance) bir doktor abi 55000 km de sattı 36 bin liraya ki arac tamamen servis bakımlı, boyasız, kazasız belasız güzel bir araçtı.
    2005 model vtec2 ye adam 30 bin lira istiyor, 170 bilmem kaç binde, boyalı parcalarınıda gectim, atıyorum 3-4 kazası var ufakta olsa, camurluk değişik v.s. v.s.
    fiyatlandırma pazarlık payının ötesine geçiyor biraz.. bazen.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 model honda civic'ini (elegance) bir doktor abi 55000 km de sattı 36 bin liraya ki arac tamamen servis bakımlı, boyasız, kazasız belasız güzel bir araçtı.
    2005 model vtec2 ye adam 30 bin lira istiyor, 170 bilmem kaç binde, boyalı parcalarınıda gectim, atıyorum 3-4 kazası var ufakta olsa, camurluk değişik v.s. v.s.
    fiyatlandırma pazarlık payının ötesine geçiyor biraz.. bazen.
    bazenmı afedersınız cogunuz buyuktur benden ama mılletımız bıraz enayıı arıyor 5 6 mılyar pazarlık payımı olurr 4 degısenlı adama gıttım 19,750 yazmıs pazarlık yapalım dedık 2 saate anca 19,500e ındı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl bır mıllet olduk bılemıyorumkı mılletımız ne kadar kazıklarsam kar dıyıp gecınıyor en basıtı araba fıyatları hakkı olmadıgı halde ısteyıp sonra o parayıı nasıl yıycekler bılemıyorum kull hakkı nerde kaldı bılemıyorum allah sonumuzu hayır etsın

örnek

Connecting site...

Connecting site...

kmlere bakın bırde fıyatlara araba orjınal bıle degıl
    hondanın jantları yayları stopları 10 bin eder mi

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazenmı afedersınız cogunuz buyuktur benden ama mılletımız bıraz enayıı arıyor 5 6 mılyar pazarlık payımı olurr 4 degısenlı adama gıttım 19,750 yazmıs pazarlık yapalım dedık 2 saate anca 19,500e ındı
    haklısınız.. piyasayı yükseltende bu araçları o fiyatlara alan arkadaşlar yine.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok ucuz vermiş alan adam kısmetliymiş.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok ucuz vermiş alan adam kısmetliymiş.
    +5500 çok çok ucuza vermiş alan adam araç beyazsa 43-44 e satar ..

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    internete oylesine ilan verenler bir sure sonra kendi kendilerine inanmaya basliyor temeli bu bence

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler ciddi temiz bi araç almak isterseniz siz de biliyosunuz ki diğer ilanlar içinde fiyatı piyasanın çok üzerinde oluyor haliyle. insanoğlu 40.000'e aldığı araca bi sürü de masraf edip 38.000'e satamaz. bunu da ekleyince git gide yükselen piyasa değerleri ortaya çıkıyor. misal, ben sırf temiz olsun diye (ucuza temiz yok) 50.000'e araç aldım ve eksiğini gediğini, bakımını yaptırmak için 3-4.000 de üzerine masraf ettim diyelim. iki ay sonra bu aracı 48.000'e satmak enayilik olacağından ya aynı fiyata ya da üzerine 1.000-2.000 lira ekleyip satmak doğru olacaktır. hangimiz piyasası bu değil deyip de 10.000'e aldığımız malı 7.000'e verebiliriz? ha alırken de adam gibi almak lazım. sıfırı 60.000 lira olan aracı 65.000'e satan teresten araç almamak lazım.

piyasayı bu denli yükselten de yolun başında aslen devlettir. 1.6'ya, 2.0'a bindirdi baba gümrüğü; sonra 0 km'ler uçtu. sonrasında da ikinci eller yükseldi de yükseldi haklı olarak.

yazdıklarımın hemen hepsi için istisnalar kaideyi bozmaz diyorum.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçları alanlara kızıyorum esasen. 2001 comfortline polo'ya(highline bile değil, o modellerde baya donanım fark ediyor) 18bin lira veren birine denk geldim geçenlerde. Bir kaç sene önce 13bin ediyordu pololar. Yine dayımın 2010'da aldığı 1.6ies var, 98 model, boyasız, güvenlik paketsiz 15500 liraya almıştı. Araç alacak olsam baktığım araçlara yazılan fiyatın 4bin aşağısını teklif ederim, sonra da adım ölücüye çıkar.

2 sene önce 19600 liraya alınan fiesta'ya arkadaşım şimdi 22000 istiyor, oğlum satılmaz diyorum, şu adam şunu yazmış, bu adam bunu yazmış diyor. 20000 teklif edenlere mezarcı diyor. Sahibinden çok güzel site ama bizim insanımız bunun da içine etti.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz 2011 yılında sadece trigeri dğeişmesi gereken 2001 model "güvenlik paketli" 1 değişen 1 boyalı 122binde civic'i 13bine almamıştık. Alıp şimdi satsak heralde bi ev peşinatı olurdu.

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plaka isim vs vermiycem bi kardeşimiz e36 coupe aldı o almadan 1 gün önce ben arabayı 18 liraya almadım çok işi var ve önden arkadan kazası var diye sağolsun bi heves aldı yıkattı 27 küsür binden satmaya çalışıyor iki aydır herkes galerici herkes esnaf memlekette gerçek alıcı kalmadı doğal olarak fiyatlar bu şekilde

iki sene evvel 17 liraya çok düzgün bi e36 coupe aldım gırtlağına kadar dolu bide ben üstüne yaptım ettim çok ufak bir karla sattım komik bi kar sattığım rakam 21500tl alan arkadaş 31000 tl yazdı koleksiyonluk diye başlık atarak ama bu şekilde biyere varamazlar

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun arkadasima 2007 premium fd6 aldik 34500 den asagi inmedi ve aekadas temiz diye aldi
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok eskıden örn; 20 bıne arac alınıyosa 17-18e satılırdı, 2 lira binme yıpratma payı oldugu ıcın.km ve yaş yükseldiği için.
    şimdi yaş ve km ilerledıkce fıyatta ilerliyor

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde bu tabirler hep 2. el Honda yada sıfır km Vw için kullanılıyor benim gördüğüm kadarıyla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)