hep bu al sat'cıların yüzünden
valla dostlar 2012 eylülde aldım aracımı 4 ay önce aracımı satısa cıkarttım maddi nedenlerden dolayı aldığım fiyata 15 bine.değişeni kazası felan yok.4 lastik yenilettim ön düzeni komple yaptırdım , 10 bin bakımları klima gazına kadar eksiz herseyini yaptırdım aracın.adam telefon acıyor son fiyat ne olur diyor zaten sana en büyük kıyağımı yapmısım.bizim milletimiz alısmıs fiyatı yüksek araclar olunca cazibeli geliyor az fiyat yazdın mı kesin aracta bir *** var bilincaltına yerlesiyor.canım sıkıldı pazarlık ne olur soruları ile karsı karsıya kalınca velhasıl satıstan cektim fareyi
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Arkadaşlar buraya yazıyoruz şu sebepten bu sebepten diye.
Peki bu durumu engellemek için yada bu uyanıkların ekmeğine yağ sürmemek için neler yapıyorsunuz?
Ben ilk sayfada bu fiyatlar devam ederse satın almayacağımı yada tutulmayan modellere yönelelim dedim.
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Biz almadığımız zaman belki piyasa düşmez çok küçük bir kesimiz ama bilinçliyiz.
Bile bile ederinden fazla para vermeyelim bu efsanelere kestanelere.
tutulmayan modellerden kastın de deewoo flnmu daıhatsumu yanı ne yapabılırsınkı ? ve en kotusude bız ne zaman arac alıcaz? en azından sıtemızın satılık araclar bolumune gercek fıyatları yazalım bu kucuk bı baslangıc olabılır en azından bız bırbırımızı bılıyoruz boyle yapabılcek olan yureklı abılerımız mutlaka vardır hakkı neyse onu ıstemelıyız bence dıger turlu kull hakkınada gırıyor cunku tabı sız ne dusunuyorsunuz bu konuda?
gidiyosun tutulmayan arabayı alıyorsun, paranda cebinde kalıyor, aklında bi yerde kalmıyor![]()
turbocuk istiyoruz
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Türkiye'deki otomobil piyasasını techturkiye olarak bizmi belirliyeceğiz. bazı ArkadAşlar farklı modellere yönelelim talebi azaltırsak düşer mantığına gitmiş ama bu iş öle olmaz. Arz talep meselesi
Ben kendımde galeri işiyle uğrasıyorum . İnternetle pazardaki fiyatların arasında dağlar var / araçları ihale usulü alıp pazarda satıyorum . Adam Bakıyo internette yüksek rakam pazara gelip bakıyo fiyat uygun alıp gidiyo . Eğer binek aile arabası almayı düşünen arkadaşlar pazarlara yönelsinler..
pasword:JDM
3 yıl önce 2005 Citroen C3 aldım 16,500 TL'ye. Bir kaç ay bindikten sonra 18,500'e koydum 18'e sattım arabayı.
18,000 TL'ye 2006 Grande Punto Multijet aldım biraz km'li ama boyasız jantlı tesisatlı güzel arabaydı. 20 liraya pazarlık bile etmeden sattım 1 ay sonra
18,700 TL'ye 2006 Grande Punto 90 HP'lik multijet aldım, o da aynı şekilde jant - tesisat falan. Onuda bir kaç ay kullandım 19,500'e verdim birine.
Aldığım araçlara detaylı bakım yaptım - yaptırdım bu işin içinde olduğumdan dolayı pek masrafımda olmadı..
Böyle gide gide model yükselttim şuan 2008 dizel araca biniyorum
Bir araç alırken, tercih edilen donanımda ve kazasız olmasına dikkat ettim. Citroen aracımda 4 parça boya vardı o bile sıkıntı olmadı..
- Bize Her Yer TRABZON
temiz bir vtec ls düşsede alsambayram öncesi 28-29 yazan çılgınlar mevcut fakat ciddi satıcılar ederine yakın yazıyor , 2 tanede araca ezpertz yaptırdım 2'side dediğin fazlası çıktı vazgeçtim
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
bende seat ıbıza dusunuyorum ama ıste donanım olarakta cok tatmınkar ama baba oto tamırcı ıkıncı ellerde sıkıntı oluyor motor cok kurum baglıyor sıkıntılanıyor dıyor ee pıyasada da su anda bayagı yuksek kmler var yıne benım ıs yattı yanı anlycagınızsu pıyasa dusse gzl bı cıvık opel astra fln bakıcamda yok abıı mıllet bırbırıne ınat yapıyor sankı
gündelik kullanım için es vtec alayım dedim,şöyle temiz,otomatik,az km li fln...fiyat ? 33.500 den başlıyorbu nedir arkadaş ya
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
vtec2, vs gibi araçlara 30-35 k tl leri vereceğinize bence Accord alın daha ucuza. Millet civic delisi olmuş arabada bişi yok.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)