Tekrar ve tekrar sana soyluyorum kimse sana video izletmek zorunda degiiiiiil![]()
Sana bos veya dolu gelebilir konustuklarim ama bu dbs nin gectigi dogrusunu deistirmezanladinn ? Gerci okudugunu anlamama gibi skintikarin var ama bunu ins anliyabilirsin
![]()
Tekrar ve tekrar sana soyluyorum kimse sana video izletmek zorunda degiiiiiil![]()
Sana bos veya dolu gelebilir konustuklarim ama bu dbs nin gectigi dogrusunu deistirmezanladinn ? Gerci okudugunu anlamama gibi skintikarin var ama bunu ins anliyabilirsin
![]()
Dr.Ecu
Ben yanciyim skintisi olan ???
Peki sen necisin kimsin ? Oturdugu yerden kaliteli video isteyen yapimci
Bak isine hadi kardesim sacma sapan , detay vs bilmeden yanci vs. Oldugumu idda edip bir kere daha bos konusmus oldun konuyu yalan etme yazip durma yeter.sana dert anlatcak hali yok kimsenin.
Dr.Ecu
yaw arkadaş video benim arabamdan çekildi. bi tek bizmi çekmişiz niye bu kadar sorun oluyor?. en az 150 kişi vardı. eğer başka video varsa eklesinler. allahtan video çekmişiz keşke çekmeseymişiz...
dbs ile k denerken en az 10 araba vardı arkadan gazlayan sürekli önümüze bir sürü araba çıktı gaz kesmek zorunda kaldık net bişey çekemedik.
czt ile k polo denerken önüm açıktı bastık net bir video çekebildik.
olay bu abartmanın anlamı yok...
Numarani yollasana semii ozelden
Ben gecildimi kabul etmiyorum 2 ci deneme olmadı cünkü czt ile denemede ümit öndeydi tebrik ederim arkadası bu konuyu burda kapatalım arkadaşlar
K-polo nun sahibi şu akşam atacağın video(lar)ı bekliyorum ayrıca dün gece mi çekilen video(lar)? Araç içi videosu mu? Telefonda konuştum, telefonda söylediğimi de aynen aktarıyorum işin içine *pnelik karıştıran, foruma yansıtılması gereken(ler) yansıtılmayıp insanları kandırma boyutuna kadar sürükleyen kim varsa ........ siz tamamlayın![]()
20 kişi yazmış serdar 220 gibi 2 boy öndeydi diye adam hala beni geçemedi diyor. 220 den 240 a kadar yakalayabilmen için nos basman lazım. O da belki kırmazsan o viteste.
IN BOOST WE TRUST
Ne seni tanırım ne de diğer tarafı..
Gelmiş burada konu açıyorsun, en hızlı olana meydan okuyorsun. Giderin bini 1 para.. Arabana güveniyorsundur, yaparsın. En doğal hakkın. Ancak madem bu kadar atarlısın ne diye 1 kamera hazırlamazsın? Çok mu zor 3 kuruşa kamera hazırlamak? Bu konuyu açtığına göre kendini kanıtlamak zorunda olan, kendini ispatlamak zorunda olan sensin. İspat da lafla değil video ile olur..
Arabana milyarlar harcayana kadar al bir kamera, yapıştır camına, yarışın başladığı an bas çekim tuşuna.. Bunlar olmayınca öyleydi de böyleydi de.. Havanda su dövüyorsun...
Kilitliyorum konuyu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)