ben ewdede içemiyorum.hergün cafeye para ödemekten gına geldi :) bi proje parası gitti belkide
Printable View
Eve almadiysan demek cok ileri degilsin. İctigin ortamdan uzaklas bence. Mesela bizde apartmana bile girince anason kokusu baslar :)
nargile bağımlılığı ciddi birşeydir, doktor yardımı alın. İçeriği sigara gibi değil, daha etkili kimyasallar var içerisinde. Aromatik nargile birçok kişiyi müptela etti, kendi kardeşim günde 4 kafa içiyordu, zorla günde 1'e düştü 5 ayda, kesebilmesi için daha da zamana ihtiyacı var.
Sigara mı daha zararlı nargile mi acaba... Net bir cevaba ulaşamadım ben.. Sigarayı bıraktım nargile bagımlısı oldum bende...
Birşey değil, ciddi bir konu, üzerine hemen düşmende fayda var eğer bağımlı isen. Nargile tütünü o kadar kötü ki, içerisindeki gliserin'e mi laf etsem, aromatik tatlandırıcılara mı bilemiyorum, hepsi ayrı bir bela. O tatlandıran aromalar kimyasal ve bağımlılık yapıyor.
Uzunca sure(2-3 sene) haftanin 6 gunu araliksiz ictim 1 gun dinlenme.Gercekten bagimlilik yapiyor.Daha sonra oturdugum yerden kalkip 1 adim otedeki yatagima yattigimda nefesim kesilince biraktim.Sigara falan hikaye kalir nargilenin yaninda.Ama su tehlikede var nargileyi biraktigim an sigaraya baslamistim bile.Gecis cok kolay oluyor o durumada cok dikkat et.Insallah kurtulursun.
bende alkoliyim.boşver lan iç anasını satım bidamı gelicen dunyaya
6 7 ay oncesıne kadar günde 2 3 lüle içtiğim oluyordu kendı kendıme yawaş yawaş bıraktım. herşey kendinizde bitiyor arkadaşlar insanın isteyipte yapamayacağı hiç birşey yoktur.bırakacam derseniz bırakırsınız.
2010 yıllarında ıstanbulda okurken hergun 3 saat aralıksız ıcıyorduk arkadaşlarla. bu sene köye gıttıgımde herzaman gole gitmek için kullandıgımız sırt yolundan çıkarken bitip tükeniyordum resmen ınsanında moralı bozuluyor tabı noluyo bana moduna giriyordum ki kolay kolay yorulmam yurumekle. Dedım ulan biidaha içmicem bıraktım artık son 2 senedır 3-4 kere anca içmişimdir.