Ben de bu gece 03-04 gibi İzmire doğru yola çıkmayı düşünüyorum o taraflara gidenler bilgi verebilirlerse süper olur.
Printable View
Ben de bu gece 03-04 gibi İzmire doğru yola çıkmayı düşünüyorum o taraflara gidenler bilgi verebilirlerse süper olur.
Trafik Tem otoyolu Mahmutbey gişelerden, Ümraniye kavşağına kadar paket olmuş durumda.
bende ankaraya cumartesi gecesi yola çıkıym diyorum yoğun olur mu acaba :beuj:
Bu akşam başlayacak Trafik c.tesi öğlene ancak çözülür :D Yolan çıkanların Allah yardımcısı olsun, bana her yer Metrobüs :D
Hiç bir garantisi yok, trafiğin boş bir zamanına denk gelip çok rahat karşıya geçebilirsin, mühim olan anadolu otoyoluna bağlanabilmek, benim toplamda gideceğim yol 4 saat ama 2 saatte köprüyü geçebilirsemin hesabını yapıyorum yarın için, tavsiyem ibb trafikten yol durumuna bakıp boş olduğu her an çıkmak faydalı olur.
Yandexi indirip trafik durumuna bakarak gidin derim geçen bayramda otobanın köprü trafiğinden farkı yoktu ankaraya kadar
haberler gosterıyo zaten cadde yol sokak alayı kıpkırmızı diyo:D
Hobaaa şuraya bak.. Bende kamil koç ta çalışıyorum bu akşam yola gideceğim yandık o zaman.. Feribotta kim bilir nasıldır..
istanbulda trafik baya kötu iş cıkısı bırde bayram trafgı tam kıtlenmıs
yola cıkıcaklara kazasız belasız sürüşler dilerim
bu şekilde trafik varken çanakkale uzerınden gel derim. : )
kopru gecmeyle ugrasıp 3-4saat trafik cekmektense (ki 3-4 gibi) gene yuksek yuksek ıhtımal trafıge yenı katılanlarda olucak : ) bas git tekırdag canakkale uzerınden devamet :) tertemiz sıkıntısız gidersin
3 saat önce sahil yolu kilitti..
Saat 15.00de kucukcekmeceden bi abim cikti yola 1 saat once izmiti gecti. Onun gectigi saatte camlica giselerde sikinti yokmus. Ben yukledim arabayi annemle babami bekliyorum cikicam simdi yola bahcelievlerden
Saat 9da ciktim evden camlica giselere yakin biraz trafik oldu yol yogun gibi hafif ama akici cok iyi su gunde.
Suan mehmetcik vakfindayim kurtkoyde