yok tam ters istikamet edirneye dogru : ) 100km falan yolu uzatırsın,trafikte yogunlukta kalcagın cabası zaten nerdeyse aynı yakıtı trafikte kalıncada yakıcaksın,
Printable View
Bende sabah 8-9 gibi Avcılardan Ankaraya yola çıkıcam inşallah yoğunluğa takılmam bakalım varmı bi fikri olan ? Daha erken çıkamam ama daha geç çık iyi olur diyen varsa tavsiyeyi dikkate alabilirim :D
Otobandaki ortalama hiz 100 110 yogunluktan dolayi ara ata dusmeler oluyor duzceye yaklastim :)
Suan eskihisar bos
Arkadaslar bı kac saate Bulgarıstana dogru yola cıkacagım yol ve sınır durumunda bılgısı olan varmı acaba ?
İzmire gelirken sadece istanbul dan çıkmak sıkıntı oldu.. yandex maps ten trafik durumuna bakıp çıkın. 7 saatte izmire geldik şukur. Eco mod. Bu arada sabuncubelindeki radara dikkat. 122 İle 340 lira. Ben yedim siz yemeyin..
Samsun - ordu yolundayim suan. Carsamba tarafinda 3 radar vardi cevirmeler vardi catir cutur yaziyolardi aman diyim dikkatli olun. Yol cok guzel akici burda havada harika :)
Mahmutbey gişelerden pınarhisara doğru çıkıcam yogunluk hakkında bilgisi olan varmı ? :)
Güncel- Yarın öğlen saatlerinde Bolu'ya doğru yola çıkacağım şu sıralar yol ne durumda acaba..
02:30 gibi çıkıcam bende Bodrum'a dogru. eskihisar - topçular boş olur inşallah.
istanbuldan ankaraya gelecekler çok kalabalık değil ben şimdi girdim ankaraya sadece dilovasında bi zincirleme kaza olmuş 30 dk falan takıldım tabi şuan rahatlamıştır her yer
Antalya/Alnya tarafina gecegim yarin oglen.
O bolgeye dogru yol ve radar bilgisi tazarsanuz sevinirim...
bende cuma-c.tesi istanbulda olacağım, bayram dönüşü başlar mı acaba ? Yoksa pazar gününe yığılma mı olur. Ona göre işlerimi erkenden halledip kaçmam lazım :D
İstanbulda bugun trafik sikisikligi yasanmis donusler basladi muhtemelen. Ben cuma sabahi trabzondan yola cikiyorum bakalim nasil bi manzarayla karsilasicaz :)
Pazartesi sabahına trafik kalır mı acaba?
cumartesı ızmırden cıkıcam beyler:)urfaya
Yarin donuyorum,trafik cilesi cekilmez...
Gelirken 6 radar enseledim Antalyaya kadar bakalim donus nasil olucak...