İzmiti aştıktan sonra baya rahatlıyor trafik benm izmiti geçmem 3.5 saat sürmüştü
Bolu dağında kamyonlar yüzünden yığılma oluyor Gerede sapağında sapak tek şerit olduğu için yığılma oluyor bide çakallının oralarda çalışma vardı oralarda sıkıntı vardı bnm hatırladığmbide şehir içlerine gündüz denk gelmiştik ışıklar falan hayatımda yaşadığım en büyük eziyetti
Kısacası uzun yola gidicek herkese allah sabır versinkazasız belasız iyi yolculuklar
Yahu herkes çuma gece çıkıyor yola benim gibi yine trafik çilesi çekecez gibi![]()
Yola çıkacaklar ve trafikte seyredecekler için en önemli unsur olan;varsa araç kameralarınızı almayı ve çalıştırmayı unutmayın.
Allah kazasız belasız bir yolculuk nasip etsin herkeze
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Biz geçen bayram cuma gece 12de yola çıkmıştık boluya kadar hiç tem e geçmedik hep e5 üzerinden gittik epey faydası olmuştu. aklınızda olsun millet tem e abandığından dolayı e5 daha akıcı oluyor.
Ankaraya şimdi geldim yol boştu ama ataköyden sultangaziye kadar sabah trafiği çok kötüydüben atlatdım darısı yola cıkacaklara
![]()
Bayram tatilini yıllık izinleriyle birleştiren çok fazla insan var, dolayısı ile erken çıkanda çok, birkaç akşamdır trafik yoğunluk haritasını takip ediyorum normalin dışında bir yoğunluk var özellikle akşam saatlerinde.
Cumartesi günü fazla trafiğe kalmamayı ümit ediyorum. Otobanda trafik felan olursa şayet Şile Ağva üzerinden kandıra- adapazarı karasu- akçakoca diye gideceğimBu yol geçen bayram benim hayatımı kurtardı diyebilirim.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Babamlar sabah 6 da çıktı istanbul çıkışında biraz yoğunluk olmuş sonrası tertemiz şuan samsuna 200 km yolları kalmış
Yarın sabah Silifke Taşucu'na doğru yola çıkacağım. Yola çıkan herkesin ortak söylediği fazlaca sayıda radar olduğu.
Bu sabah karabük'ten ankara'ya geldim, yollar kalabalık,bayram yogunlugu hissediliyor
Cikislar baslamis anlasilan..
Suan su saatte kopru disinda izmite kadar bi sikinti gozukmuyor yollarda. Dun izmite gittim geldim yollarda sikinti yok suanlik. Aksam gorucez neler olucak![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Eskihisar-topcular kullanacak olanlar otobandan ayrilmayin! Trafik igrenc durumda ,geri geri gelip tekrar otobana girdim,otoban durumu gayet rahat.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)