LPG'Lİ ARAÇ kullandım her zaman hafta da 50 lirada benzin yiyo yanında yani lpg benim için son planda
Hem az yaksın , hem de spor olsun dersen megane-III coupe ideal. Volvo c-30 da öneririm hem az yakar hem çok iyi bir araba.
valla öncelikle öğrenci için 35 bin lira çok iyi paraben olsam 2.0 excutive accord alırım ama yakt ***** fazla olur o yüzden dizel bi focus alırdım ufak tefek oynardım dizel spec binerdim
![]()
Corsa d sport aldım 3 ay önce gayet memnunum allaha Şükür 1.6 astraya göre fark edilir derecede az yakıyor yakıt sıkıntı olmuyor yani Tüp de var misbu arada tüplü 3. araba bu hiçbirinde haftada 50 liralık benzin yakmadım ayda 50 lira belki yakmışımdır o da kışın
Volvo c-30 listemde bile yok en boşları bile 40 bin lira.Doldurunca 50 binlere geliyor
bence ilk iş megane coupe alıyosun dizel mis gibi biniyorsun ögrenci adamsın dizel huzurdur ben üniversitede benzinli araç kullandım imanım gevredi benzin almaktan yemek yemez oldum o derece :Pmegane coupe dizel-corsa d dizel al temiz temiz bin bence
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)