User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: internetten beyaz eşya almak?

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koçtaş ta 1600 TL, sorunsuz alışveriş yaparsın. Bazı kargolar çıkartmıyor yukarıya.

[IMG]koçtaş ta http://www.koctas.com.tr/buzdolaplari/beko-b-9459-nmn-no-frost-buzdolabi/11328-17227/?utm_source=akakce&utm_medium=pricecomp&utm_conten t=teklif&utm_campaign=2015&cm_mmc=pricecomp-_-akakce-_-firsatlar-_-2015&v=1.8.5[/IMG]

Ben mart ayından beri aşağıdaki ürünü kullanıyorum, buzdolabı, bulaşık mak. ve tv yi tekonsa int. sitesinden aldım. Evime kadar çıkardılar.

Teknosa-koçtaş-hepsiburada gibi sitelerden ben sorun yaşamadım. Hatta Hb da dan aldığım tv kırık geldi onun iadesini aldım.

Tek önemli nokta servis kurulumu gereken ürünleri asla açmamak lazım.

n11 üzerinden de vestel tavlumbaz ve ankastre ocağı bayi fiyatının net yarısına aldım. Hatta didim vestel yetkili bayisinden sakaryaya kargo geldi.

Evlilik aşamasında tabak çanak dahil her şeyi netten ve çok komik rakamlara aldık. Tavsiye ederim.
    bende n11 kullanıyorum çek+kupon+indirim+para puan kombo yapınca şaka gibi fiyatlara geliyor ürünler
    turbocuk istiyoruz

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serdarylmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar internetten Beko Buzdolabı alacam ama internetten alışveriş olunca biraz çekingen oluyorum. Özellikle de kargo tarafında;

Gövde raf tipi hoşuma giden bir ürün beğendim ->> Beko B1 9459 NMN

Beko resmi site var ve ***** çok daha güvenilir. Bir de etunalar diye daha önce hiç duymadığım bir site var ve havale fiyatı ile daha uyguna geliyor. Yerimde olsanız ne yapardınız?

Resmi Site: 1.809 TL
    Diğeri: 1.741 TL (havale ama)
    hangı dolap almak ıstıosunuz ben sıze bı fıyat verıyım ıstersen yardımcı olabılırım adresıne kadarda gonderırım sorunsuz

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon urunu gormemısım havale ıle 1680 tl gonderebılırım urunu ıstedın adrese

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)