Bana haziranda ceza kesmişler ceza şimdi yeni geldi ona itiraz edebilecekmiyim yani?
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
banada geçen hafta geldi 2. sıra parktan 77 lira şubat ayında yazılmış
aslan abi başına büyük dert aldın valla hahahahha![]()
Edebilirsiniz, ornek dilekçeler internette mevcut. Ama %100 iptal edilir diye birşey yok, hakimden hakime değişiyor.
Bu arada itiraz etmenin herhangi bir maliyeti yok. Dilekçe yazıp teslim ediyorsunuz. Sonuclaninca tebligat geliyor. Itirazın reddine karar verilse dahi size bir ücret çıkmıyor.
Aslan abi 34VY7761 34VZ8261 ikisi için de bakabilirmisin bugün yana yana e-devlet şifresi aradım![]()
ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
34VY7761
Mart ve nisana ait iki ceza geldi geçen hafta ödedik.
Bu hafta yine bir ceza geldi nisana ait. Daha ödemedim ama şu mahkeme olaylarını araştırıyorum.
Birde kontrol eden arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum bir iki plaka vereceğim zahmet olmazsa kendisine.;
06 AH 370
06 AS 290
06 FT 002
06 YH 809
2005 yada 2006 da 180 kusur tl radar cezasi yemistim. Uzun zaman sonrasinda odemek istemistim ama ceza hicbiryerde cikmiyordu. Gectigimiz haftalarda TR de iken edevlet sifresi aldim baktim 180 kusur tl 500+tl olmus. Buna itiraz edebiliyormuyuz? Yada odemesem ne olur ?
Bu arada,
Ben iki ceza ödedim mart ve nisana ait. Bir nisan cezası daha var. Bu itiraz dilekçesini yazıp veridğimdeki prosedür ne kadar sürecek?
%25lik indirimden de olmayalım. Ya da ödeyip itiraz etmek ödemeden itiraz etmek olayları nasıldır ?
Devlet baba ne yapar eder alır o parayı, geçenlerde bi af mevzusu vardı ama ayrıntısını bilmiyorum bir araştırın isterseniz.
Cezayı ödeyerek %25 indirimden faydalanın. Sonrasında itiraz edin. Prosedür haftalarca sürebilir yoğunluğa bağlı olarak. Cezanız iptal olursa paraniz geri odenir, iptal olmazsa indirimli ödemiş olursunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)