06 ZUZ 87 bakabilirmisin sana zahmet?
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
CEZAYI KALDIRMAZ
Bu arada Yargıtay 7. Ceza Dairesi trafik cezaları'nın 10 gün içinde tebliğ edilmemesi halinde geçersiz olacağı yönündeki tartışmalara son noktayı koydu. Daire tebligata ilişkin süre sınırlamasının sadece idariyi bağladığını trafik cezasının tahsilinde etkili olmadığına hükmetti.
Binlerce otomobil sahibine ceza! - Milliyet
(edit:bu arada yargıtayın hükmüyle ilgili haberlerdeki 2 satır dışında birşey bulamadım, balon olabilir üstteki haber)
arkadaşlar son durum nedir bu konuda?
bir de tebliği 10 günü geçen cezaların itirazı için belirlenen bir süre var mı?
teşekkürler
Bu cezalarin en guncel halini nereden ogrenebilirim ? Vergi dairesine gitsem , bana daha ulasmamis olan cezalari soylerler mi ? İnternetten bakiyorum temiz gozukuyor ama 3 ay once odedigim ceza bile sisteme islenmemis hala.
Dün muhtardan kapıdan bırakış 6 ekimde pist dönüşü kartalda 98 km ile radara girmişim. Ama radar radar resmi yok ? özellikle de yavaş geldim ki kesin radar vardır diye. birde araç rengimi siyah yazmışlar ama arabam galaksi grisi bu cezaya itiraz etmek istiyorum ama tebli tarihinden ziyade resim yok ve ve renk yanlış iptalini sağlayabilir miyim bilginiz var mı ?
babam bi ara akrabamızın arabasıyla karşıya gitti , şimdi ceza gelmiş 77 lira + 26 eklemişler , aracın plakası yazıyor ve tc nosundan ceza gelmiş görünüyor ama çevirmeye falan girmemiş hiç bu nasıl olabilir , itiraz hakkı varmıdır ?
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Yeni konu açmak istemedim.
12 Eylül'de t plakalı ticari araçta 0.83 alkollü olarak yakalandım ve ehliyetime el konuldu.Cezayı hemen indirimli olarak yatırdım.
Bugün eve mahkemeden tebligat geldi , devlet baba kamu davası açmış bana , mahkeme 16 aralıkta.Bir arkadaş 2000 tl'ye yakın ceza yersin dedi , iyice kafam karıştı.Sizce mahkemenin sonucu ne olur ?
bu iptal işi yalan mı oldu?
Bu ceza paraları trafik bilmemne vakfında tooplanıyorumuş galiba, o vakıfda ihtiyacı olana kömür vs yardımı yapıyormuş akp yazılı kolilerle. Doğrumudur bu olay, bir arkadaş çok emin konuştu bu gün. eğer öyle bir şey varsa Robin Hood gibi siyasilerimiz var başımızdan eksik etmesin Allah..
kanun geregi faizi cezanin 3 katini gecmiyormus sanirim ama ne yapmali bilmem, benim 350 liralik radar cezasida faiziyle 400 olmus...
2 katını geçemiyor. Cezanın ana parası ile toplam 3 kat oluyor yani. 300 tl cezaya en fazla 600 tl faiz toplamda 900 tl yi aşamıyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)