Orj,nallik belgesi al bro nissan olsaydı biliyosun 15 dakikaya elindeydi ama kötü pejo da skıntı![]()
servise uğra olmassa vakdin zamanında yoksa bir müşavire ver onlar 2 günde halleder sende o sıra rahat rahat aracını sürersin uğraşmassın bu işlerle kafan kulağın ağrımaz..
bendede vectra varken ruhsatta renk kısmında panacotta yazıyor diye bırakmışlardı panacotta (sarı) falan diye rengi belli eden ibare olması lazımmış.. bende gidip yeniden ruhsat çıkartmışdım..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çenç bizim işimiz
esenyurt tüvtürk 2dakika mesafede işyerime bugün üşengeçliğimden gitmedim
ctesi uğrarım servisten kağıt alabilirsem daha uğraşmam
milyon kere anadolu yakasına geçtim ama bu son olaylardan sonra herşeye takık durumdalar
alsında sıfır km alırken bayilerin böyle olaylara yeterli önemi vermemesinden oluyor hep.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
İyide araçta komple tek parça farklı renk olmadığı sürece bu kurallara aykırı bişey sayılmıyorki şerit ? Bu polislerde şaşırdı iyice be abicim,bu nedir ya benide geçenlerde çevirdiler kapı şeridi için mırın kırın yaptılar ama aynı şekilde bahsettikten sonra tamam tamam diyip gönderdiler,şerit yani en nihayetinde bide orjinal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)