User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Eagle Talon Nedir Ne degildir. ?

tuningcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eagle Talon Nedir Ne degildir. ?

EAGLE TALON hakkında bilgisi olan arkadaslar varmı üzeride AWD evo motoru var alsak parca sıkıntısı cekermiyiz nedir ne degildir buı araclar kronik bi hastalıgı vs varmı ? Kullanan veya bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum
    " Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir dönem plymouth laser ve mitsubishi eclipse ile genaration 1 olarak çıktı, sonrasında mitsubishi eclipse ile gen2 olarak aynı çıktı, üzerinde bugün ki mitsu evo da bulunan 4g63 kodlu motorun ilk versiyonu var, dsm tuners dan hem teknik destek hemde parça yardımı alırsınız lakin TR de parça olarak zor bir araç. Bu arada awd turbo , fwd turbo ve non turbo modelleri mevcut.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

tuningcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı undertaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir dönem plymouth laser ve mitsubishi eclipse ile genaration 1 olarak çıktı, sonrasında mitsubishi eclipse ile gen2 olarak aynı çıktı, üzerinde bugün ki mitsu evo da bulunan 4g63 kodlu motorun ilk versiyonu var, dsm tuners dan hem teknik destek hemde parça yardımı alırsınız lakin TR de parça olarak zor bir araç. Bu arada awd turbo , fwd turbo ve non turbo modelleri mevcut.
    İlgin ve cevap icin tesekkur ederim abi biraz arastırıp böyle bir projeye girişesim var
    " Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)