4 ocakta 1 alışverişim oldu.yanlış ürün yollanmış.iade talebi açtım ve onaylanıp para iadesi yapıdı.
[SIGPIC][/SIGPIC]
WOİCE CAR Hİ-Fİ
Gitar sipariş ettim. Satıcı 1 hafta göndermeyince netten telefonunu buldum. Ürünü ne zaman yollayacaksın dedim. Ya stokta kalmamış vs dedi. İptal ettim ürünü. Taksitle almıştım. Hesap kesimi gelmeden iptal edince geri iade oldu. Sorun giderilmiş oldu
sonunda bir arkadaşım aracılığıyla içeriden bir kontak bulup meramımızı iletebildik, geldiğimiz noktada neden kahve makinemin gönderilmediğini anladım çünkü fiyata %50'ye yakın zam koymuşlar. sanırım ben sipariş verdiğimde unutmuşlardı ki üstüne eklemek adına beni süründürdüler.
en azından iade sürecimize dair bir ışık var, aynı zamanda @CloudGrey için de talebi ilettim umarım bir faydamız olur.
bu siteden uzak durun her adımı sıkıntılı![]()
boş vakti olanlar 0850 266 06 06 yı arayabilirmi ?
hiçbir türlü birine ulaşılmıyor , kaldırmışlar.. teyp dinletip geri kapatıyorlar..
kaçacaktır onun bunun çocukları ülkeden
médiocrité partout
konu açılmışken satıcısı vatan bilgisayar olan yerden de bir şey almayın,ben de kahve makinesi aldım bildiğin kullanılıp iade edilmiş ürün gönderdiler
TÜKETİCİ mahkemesinin sonuçlanmasını bekliyorum sonuç cıksın ilamsız takip yollacağım noterden mk cocuklarına
médiocrité partout
evet paramı aldım.
götoğlanı idefix parayı 1 hafta önce yollamış yani yaklaşık olarak iade işlemi yapıldıktan 15 gün sonra.
yanş genede kusurlular.
akbankta harcama itirazım vardı , bgün kendi şubeme gidip kendi danışmanıma carladım.
15 dk sonra para hesabıma geldi.
+ olarak
bugün bankaların yolladığı troy kartları iptal ettirdim.
yerine mastercard veya visa istedim , bizde yok diyenden hesaplarımı kapatıp çalışmayı bıraktım...
médiocrité partout
Neyse geçmiş olsun.
Akbank görünce of dedim. Herifler en kötü kamu bankasından daha kötü olmayı nasıl başarıyorlar çok enteresan.
Hani bankada değildi sorun... İş bilmezler yav...
Troy da öyle. Sıkıntı yaşayan şikayet eden çok. Uzak durun, durdurun...![]()
bankalara belirtmezseniz zaten şak troy yapıştırıyorlar ama geçiş surecinde özellikle online taksitli vs alışverişlerde sıkıntı yaşayan çok
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)